Új Világ Harmónia kártyacsomag

Új Világ Harmónia kártyacsomag

Új Világ Harmónia- coaching és meditációs kártyacsomag

A 28 kártyás csomag erőteljes eszköz arra, hogy megtaláld a válaszokat, hogy merre tartasz most az úton, milyen feladatok és kihívások várnak rád, akár kapcsolatban, vállalkozásban, akár az élet bármely területén. Végül is, ha tele vagy kihívásokkal, amíg vissza tudsz találni a saját belső harmóniádhoz, addig mindig talpra tudsz állni. A belső harmónia hatással van a világodra is, minél inkább harmóniába kerülsz önmagaddal és a környezeteddel, annál tisztábbak lesznek az alkotásaid és kapcsolataid, és annál boldogabb lesz az életed.

A kártya a Teremtés menetén vezet végig, a Test Lélek és Szellem viszonylatában, megmutatja hol vannak az akadályok, vagy éppen mit kell még tenni, hogy boldogabb legyen az életünk, illetve hol borult fel bennünk a harmónia.

 A szimbólumok és a kártya is nagyon intenzív segítő eszköz arra, hogy megismerd önmagad, vagy akár a kártya által segíts másokon. Akár segítő vagy, akár az önismeret útján jársz, jó társad lehet a saját céljaid elérésében, vagy segíthetsz ebben másoknak.

Készítői: Christin B Lona és Anita Kocsis

A kártya ára: 6.000, – Ft. 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.