Integrált Energia Technika

(Integrált Energia Technika ®)

vagy röviden: IET ®

Stevan J. Thayer az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozója(1989) és vezetője, az Interjú egy Angyallal c. könyv szerzője, IET Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája, Fehér Fény reiki mesterként kezdett el dolgozni olyan energiablokkok feloldásán, amikkel addig aktív energia terapeutaként nem boldogult. Intuíciója iránymutatásával fejlesztette ki az IET-t, ami az angyalokkal való gyógyítás új dimenziója. Az IET egy olyan energiaterápia rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNSsel.

Az IET® jelentése magyarul Integrált Energia Technika, az angol Integrated Energy Therapy® elnevezésből ered, mely egy következő generációja a kézrátételes kezeléseknek, egy hatékony energia rendszer, mely megszabadíthat a bennünk lévő energiablokkoktól.

Az IET® Stevan J. Thayer által kifejlesztett lila színű angyali energiát használja a kezelés során, melynek megismeréséhez az Energiamező kilenc gyógyító angyalán keresztül jutott hozzá.

A lila energiasugár segítségével a 12 szálú DNS-ből biztonságosan eltávolítható a múltat korlátozó energiaminták és egyensúly teremthető a jelenben, hogy megvalósulhassanak álmaink a jövőben.

Az Integrált Energia Technika egy viszonylag egyszerűbb technika az technikák között, jól alkalmazható kombinálva vagy kiegészítésként a masszás, Reiki és más hasonló technikákkal, de az IET® önmagában is jól működő energia terápia rendszer.

Az Integrált Energia Technika alsó, közép és felsőfokú tanfolyamai, egy beavatás alapú energia rendszer. Minden IET® képzés közvetlenül a 12 szálú DNS-el dolgozik és újrarendezi a párokat.

Az IET ® egy olyan energiatechnika rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy megéld az álmaidat a jövőben.

Az IET® jelentése magyarul Integrált Energia Technika, az angol Integrated Energy Therapy® elnevezésből ered, mely egy következő generációja a kézrátételes kezeléseknek, egy hatékony energia rendszer, mely megszabadíthat a bennünk lévő energiablokkoktól.

Az IET® Stevan J. Thayer által kifejlesztett lila színű angyali energiát használja a kezelés során, melynek megismeréséhez az Energiamező kilenc gyógyító angyalán keresztül jutott hozzá.

A lila energiasugár segítségével a 12 szálú DNS-ből biztonságosan eltávolítható a múltat korlátozó energiaminták és egyensúly teremthető a jelenben, hogy megvalósulhassanak álmaink a jövőben.

Az Integrált Energia Technika egy viszonylag egyszerűbb technika az technikák között, jól alkalmazható kombinálva vagy kiegészítésként a masszás, Reiki és más hasonló technikákkal, de az IET® önmagában is jól működő energia terápia rendszer.

Az Integrált Energia Technika alsó, közép és felsőfokú tanfolyamai, beavatás alapúak. Minden IET® képzés közvetlenül a 12 szálú DNS-el dolgozik és újrarendezi a párokat.

Mi az az IET ®?

Az IET® Integrált Energia Technika, ami az energiamezőben való energetikai tisztítás és feltöltés. A folyamatot az IET Energiarendező végzi. Az IET Energiarendező szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Az IET Energiarendezők hisznek abban, hogy az energiamező megtartja a tapasztalataink energiáját. Az IET kilenc sejtmemória területen irányítja és rendezi a megtartott energiákat.

Az Integrált Energia Technika (IET®) 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat és ezzel kitárja a kapukat a páciens személyes fejlődése előtt. Az energiarendező azt tisztítja, amit a résztvevő kész elengedni.

AZ IET energiarendező a csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik, mely lehetővé teszi a következő lépéseket:

1. Energetizálás: Az energiarendező, mint csatorna az angyali IET energiát a megfelelő területre irányítja.

2. Kioldás: Az energiarendező az energiablokkot egy finom nyomással a megfelelő ponton kioldja. A negatív energialenyomat, blokk elkezd feloldódni.

3. Elengedés: Azokat az energialenyomatokat, amiket a résztvevő Felsőbb Tudatossága/Énje enged, a résztvevő elengedi, az energiarendező kihúzza a résztvevő energiamezejének 4 rétegéből.

4. Integrálás: Az energiarendező a negatív lenyomatok helyére pozitív energiát integrál.

Az energetikai tisztítás és feltöltés során a résztvevő felöltözve, kényelmesen, fekvő helyzetben relaxál, kb 1 órán keresztül.

MIÉRT HASZNOS AZ IET ® ?

Sejtmemória szinten azonosítja és elengedi az energiamezőben megtartott negatív energiákat (energiablokk).

Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amik az életcélod, jóléted és kreativitásod útjában állnak.

Megtölti az életedet szeretetteljes kapcsolatokkal.

Segít felfedezni és megélni lélekküldetésed.

Segíti a harmóniát.

Megerősíti a kapcsolatodat az IET angyalokkal és segít, hogy ezentúl velük együtt dolgozz.

AZ IET® ENERGIARENDEZÉS FAJTÁI

Az energiarendezés során a páciens felöltözve, ruhában fekszik a masszázságyon, nyugodt, relaxált állapotban, halk zenét hallgatva. Az energiarendezés után megkönnyebbülten, pozitív energiákkal feltöltődve, örömteli állapotban távoznak a résztvevők.

1. IET ® Energiarendezés az emberi energiamező 4 rétegéből, az étertestből, az érzelmi-, a mentális- és a spirituális rétegekből a következő lenyomatok elengedését segíti sejtszinten: bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, veszélyeztetettség, kényszerek, szívfájdalom, neheztelés/harag, düh, stressz-erőtlenség, félelem.

Az energiarendező az IET energiát a megfelelő sejtmemória területre irányítja, majd a blokkot, vagyis a negatív energialenyomatot, egy finom nyomással kioldja. A negatív lerakódások kitisztítása után a helyükre pozitív energiát integrálunk, ami az adott területen segítheti a továbblépést.

Az IET kezelés az Energiamező angyalaival történik.

Időtartam: kb 1 óra. Ár: 15 ezer Ft.

2. Lélekküldetés aktiválása: 

 

az IET ® Energiarendezéshez képest további olyan technikák alkalmazása, amelyek elősegítik a páciens lélekküldetésének, élettervének aktiválódását. Egy életben több életfeladatunk is lehet, a Lélekküldetés aktiválásával az aktuális életfeladat elől gördítjük el az akadályokat. Ezt az aktiválást több technika is segíti, melyben a kliens is könnyedén részt vesz izom feszítő- és lazító technikákkal illetve az energiarendező által vezetett vizualizációs gyakorlattal.

Időtartam: kb. 1,5 óra. Ár: 30.000,- Ft.

3. IET Mester Oktatói kezelés:

 

Speciális kezelés, csak mester oktatók végezhetik. (Lélekküldetés aktíválással)

Időtartam. kb 2 óra Ára: 35.000 Ft.

3. IET ® 5perces megerősítés: ez egy rövid, de nagyon hatékony energetizáló, feltöltő energiarendezés. Pozitív megerősítés.

Időtartam: 0,5 óra. Ár:5 ezer Ft.

4. IET ® Táv Energiarendezés: az energia nem helyhez kötött, úgy ahogy az érzelmeink és a gondolataink sem, útjába nem áll fizikai korlát, így távolról is végezhető. Az IET táv energiarendezés ugyanolyan hatékony, mint egy személyes IET energiarendezés. Előre egyeztetett időpontban, ugyanannyi időt vesz igénybe, mint a személyes IET energiarendezés. Általában Skype-on vagyunk végig kapcsolatban.

Időtartam: 1.5 óra. Ár: 20 ezer Ft.

FONTOS! Az IET ® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

5. IET ® Háziállatoknak: Az állatokon is lehet használni az IET-t, a kutyákon, macskákon és a lovakon.

Ára: kérj ajánlatot!

6. IET® Gyerekeknek:Gyerekeken is lehet alkalmazni az IET-t.

Ára: kérj ajánlatot!

Az IET® tanfolyamokról:

Energiamező Angyalai tanfolyam:

A tanfolyam egy négy lépéses folyamatból áll, mely lehetővé teszi, hogy összekapcsolódjunk az IET® kilenc gyógyító angyalával (Ariel, Rafael, Gábriel, Celestina, Faith, Cassiel, Dániel, Sára és Mihály angyalokkal).
A tanfolyamon megtanuljuk hogyan szólíthatjuk az IET® angyalait, milyen problémákkal fordulhatunk hozzájuk és miben lehetnek a segítségünkre.

(Ez a tanfolyam online is megtartható, amennyiben online szeretnéd, vagy egyénibe kérlek jelezd felém! )
A tanfolyam ára: 40.000,- Ft.

Tanfolyamra jelentkezem! 

Integrált Energia Technika alapfokú tanfolyam:

Az alapfokú IET® tanfolyamon a 12 szálú DNS-ből az első (fizikai) és második (érzelmi) DNS párokkal dolgozunk, amely képessé teszi a tanítványokat arra, hogy kitisztítsanak a sejtmemóriából fizikai és érzelmi energiablokkokat és a helyükön pozitív fizikai érzelmi energialenyomatokat hagyjanak.

Személyes részvételt igényel!

A tanfolyam ára: 60.000,- Ft.

Alapfokú tanfolyamra jelentkezem!

Integrált Energia Technaika középfokú tanfolyam:

Előfeltétel: Alapfokú IET tanfolyam elvégzése
A középfokú IET® tanfolyamon a 12 szálú DNS-ből a harmadik (mentális) és negyedik (karmikus) DNS párokkal dolgozunk, amely képessé teszi a tanítványokat arra, hogy kitisztítsanak a sejtmemóriából fizikai, érzelmi, mentális és karmikus energiablokkokat és a helyükön pozitív energialenyomatokat hagyjanak.

Személyes részvételt igényel!
A tanfolyam ára: 65.000,- Ft.

Középfokú tanfolyamra jelentkezem!

Integrált Energia Technaika felsőfokú tanfolyam:

Előfeltétel: Középfokú IET tanfolyam elvégzése
A felsőfokú IET® tanfolyamon a 12 szálú DNS-ből a negyedik (lélekküldetés) és ötödik (lélekcsoport) DNS párokkal dolgozunk, amely képessé teszi a tanítványokat arra, hogy felfedezzék lélekküldetésüket és bevonzzák lélekcsaládjukat lélekküldetésük megvalósításához és álmaik valóra váltásához.

Személyes részvételt igényel!

A tanfolyam ára: 70.000,- Ft.

Felsőfokú tanfolyamra jelentkezem!

A tanfolyamok hossza: 8 óra. A részvételi díj magában foglalja: a tanfolyam elvégzését igazoló amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet, valamint központilag a felnőttképzési rendszerből kiállított magyar nyelvű tanúsítványt, magyar nyelvű jegyzetet, írószert, terembérleti hozzájárulást, illetve kávé, tea, ásványvíz, aprósütemény fogyasztását.

IET az átalakulás lépései:

„Ez a kétnapos workshop lehetőséget biztosít számodra, hogy megtisztított, megerősített alapokon biztonságosan kiterjeszd tudatosságod.”

Az IET lépések az Átalakuláshoz program csodálatosan kiegészíti az IET tanfolyamokat (alapfoktól a mester-oktató szintig), viszont nem igényel előzetes IET ismereteket. Az Angyali IET Energiasugarat az IET Mester-Oktató horgonyozza le a csoportnak. A program során elsajátítod hogyan kapcsolódj az angyali energiákhoz saját energetikai Angyali Szívkapcsolatoddal. Megtanulod az ősi, szakrális geometria használatát Ariel Angyaltól csatornázott különleges technikákkal kombinálva, hogy begyógyítsd a múlt sérüléseit és átalakítsd az életed. Minden lépéshez megtanulsz egy mudrát (kéztartást), ami lehetővé teszi számodra, hogy azonnal újraaktiváld a lépéseket bármikor.

Az IET® 7 hatékony lépése az átalakuláshoz:

7. lépés: Függőségi Kötelékek Elvágása

6. lépés: Utazás egy Jövőbeni Életbe
5. lépés: A Szív Megerősítése
4. lépés: Az Igaz Megbocsátás Elérése
3. lépés: Karmatisztítás
2. lépés: A 12-szálú DNS aktiválása
1. lépés: Angyali Szívkapcsolat

A workshop mottója, az „Öröm nélkül nincs kincs” épp „A fájdalom nélkül nincs nyereség.” 

Készülj egy örömteli energetikai kiterjeszkedésre és személyes átalakulásra”

Mindezekhez sok-sok meditáció, gyakorlat és a bevésődéshez egy-egy mudra (kéztartás) tartozik.

Ez a tanfolyam is megtartható online, amennyiben igényed van rá, kérlek jelezd felém!

Forrás: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=iet-lepesek

Jelentkezés a tanfolyamra!

 Aktuális csoportos tanfolyamok a Tanfolyamok menűpont alatt. A tanfolyamokat egyénibe is el lehet végezni. Amennyiben érdekel, keress fel bátran!

Szeretettel: Christine B Lona

06203852760