Integrált Energia Technika

(Integrated Energy Therapy ®)

vagy röviden: IET ®

Stevan J. Thayer az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozója és vezetője, az Interjú egy Angyallal c. könyv szerzője, felszentelt Vallásközi Miniszter, IET Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája, Fehér Fény reiki mesterként kezdett el dolgozni olyan energiablokkok feloldásán, amikkel addig aktív energia terapeutaként nem boldogult. Intuíciója iránymutatásával fejlesztette ki az Integrált Energia Technikát (Integrated Energy Therapy ®), az IET ®-t, ami az angyali energiákkal való gyógyítás új dimenziója. Az IET ® egy olyan energiatechnika rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy megéld az álmaidat a jövőben.

Mi az az IET ®?

Az IET® Integrált Energia Technika, ami az energiamezőben való energetikai tisztítás és feltöltés. A folyamatot az IET Energiarendező végzi. Az IET Energiarendező szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Az IET Energiarendezők hisznek abban, hogy az energiamező megtartja a tapasztalataink energiáját. Az IET kilenc sejtmemória területen irányítja és rendezi a megtartott energiákat. Az Integrált Energia Technika (IET ®) 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat és ezzel kitárja a kapukat a páciens személyes fejlődése előtt. Az energiarendező azt tisztítja, amit a résztvevő kész elengedni. AZ IET energiarendező a csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik, mely lehetővé teszi a következő lépéseket: 1. Energetizálás: Az energiarendező, mint csatorna az angyali IET energiát a megfelelő területre irányítja. 2. Kioldás: Az energiarendező az energiablokkot egy finom nyomással a megfelelő ponton kioldja. A negatív energialenyomat, blokk elkezd feloldódni. 3. Elengedés: Azokat az energialenyomatokat, amiket a résztvevő Felsőbb Tudatossága/Énje enged, a  résztvevő elengedi, az energiarendező kihúzza a résztvevő energiamezejének 4 rétegéből. 4. Integrálás: Az energiarendező a negatív lenyomatok helyére pozitív energiát integrál. Az energetikai tisztítás és feltöltés során a résztvevő felöltözve, kényelmesen, fekvő helyzetben relaxál, zenét hallgat kb 1 órán keresztül.

MIÉRT HASZNOS AZ IET ® ?

Sejtmemória szinten azonosítja és elengedi az energiamezőben megtartott negatív energiákat (energiablokk). Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amik az életcélod, jóléted és kreativitásod útjában állnak. Megtölti az életedet szeretetteljes kapcsolatokkal. Segít felfedezni és megélni lélekküldetésed. Segíti a harmóniát. Megerősíti a kapcsolatodat az IET angyalokkal és segít, hogy ezentúl velük együtt dolgozz. Egy IET kezelés ára: 15.000 ft.