Integrált Energia Technika

(Integrált Energia Technika ®)

vagy röviden: IET ®

Stevan J. Thayer az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozója és vezetője, az Interjú egy Angyallal c. könyv szerzője, felszentelt Vallásközi Miniszter, IET Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája, Fehér Fény reiki mesterként kezdett el dolgozni olyan energiablokkok feloldásán, amikkel addig aktív energia terapeutaként nem boldogult. Intuíciója iránymutatásával fejlesztette ki az Integrált Energia Technikát (Integrated Energy Therapy ®), az IET ®-t, ami az angyali energiákkal való gyógyítás új dimenziója.

Az IET ® egy olyan energiatechnika rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy megéld az álmaidat a jövőben.

Mi az az IET ®?

Az IET® Integrált Energia Technika, ami az energiamezőben való energetikai tisztítás és feltöltés. A folyamatot az IET Energiarendező végzi. Az IET Energiarendező szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Az IET Energiarendezők hisznek abban, hogy az energiamező megtartja a tapasztalataink energiáját. Az IET kilenc sejtmemória területen irányítja és rendezi a megtartott energiákat.

Az Integrált Energia Technika (IET ®) 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat és ezzel kitárja a kapukat a páciens személyes fejlődése előtt. Az energiarendező azt tisztítja, amit a résztvevő kész elengedni.

AZ IET energiarendező a csodálatos lila angyali energiasugárral dolgozik, mely lehetővé teszi a következő lépéseket:

1. Energetizálás: Az energiarendező, mint csatorna az angyali IET energiát a megfelelő területre irányítja.

2. Kioldás: Az energiarendező az energiablokkot egy finom nyomással a megfelelő ponton kioldja. A negatív energialenyomat, blokk elkezd feloldódni.

3. Elengedés: Azokat az energialenyomatokat, amiket a résztvevő Felsőbb Tudatossága/Énje enged, a  résztvevő elengedi, az energiarendező kihúzza a résztvevő energiamezejének 4 rétegéből.

4. Integrálás: Az energiarendező a negatív lenyomatok helyére pozitív energiát integrál.

Az energetikai tisztítás és feltöltés során a résztvevő felöltözve, kényelmesen, fekvő helyzetben relaxál, zenét hallgat kb 1 órán keresztül.

MIÉRT HASZNOS AZ IET ® ?

Sejtmemória szinten azonosítja és elengedi az energiamezőben megtartott negatív energiákat (energiablokk).

Kitisztítja azokat az energiablokkokat, amik az életcélod, jóléted és kreativitásod útjában állnak.

Megtölti az életedet szeretetteljes kapcsolatokkal.

Segít felfedezni és megélni lélekküldetésed.

Segíti a harmóniát.

Megerősíti a kapcsolatodat az IET angyalokkal és segít, hogy ezentúl velük együtt dolgozz.

AZ IET® ENERGIARENDEZÉS FAJTÁI

Az energiarendezés során a páciens felöltözve, ruhában fekszik a masszázságyon, nyugodt, relaxált állapotban, halk zenét hallgava. Az energiarendezés után megkönnyebbülten, pozitív energiákkal feltöltődve, örömteli állapotban távoznak a résztvevők.

1. IET ® Energiarendezés az emberi energiamező 4 rétegéből, az étertestből, az érzelmi-, a mentális- és a spirituális rétegekből a következő lenyomatok elengedését segíti sejtszinten: bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, veszélyeztetettség, kényszerek, szívfájdalom, neheztelés/harag, düh, stressz-erőtlenség, félelem.

Az energiarendező az IET energiát a megfelelő sejtmemória területre irányítja, majd a blokkot, vagyis a negatív energialenyomatot, egy finom nyomással kioldja. A negatív lerakódások kitisztítása után a helyükre pozitív energiát integrálunk, ami az adott területen segítheti a továbblépést.

Az IET kezelés az Energiamező angyalaival történik. 

Időtartam: kb 1 óra. Ár: 15 ezer Ft. 

2. Lélekküldetés aktiválása: az IET ® Energiarendezéshez képest további olyan technikák alkalmazása, amelyek elősegítik a páciens lélekküldetésének, élettervének aktiválódását. Egy életben több életfeladatunk is lehet, a Lélekküldetés aktiválásával az aktuális életfeladat elől gördítjük el az akadályokat. Ezt az aktiválást több technika is segíti, melyben a kliens is könnyedén részt vesz izom feszítő- és lazító technikákkal illetve az energiarendező által vezetett vizualizációs gyakorlattal.

Időtartam: kb.  1,5 óra. Ár: 30.000,- Ft. 

3. IET Mester Oktatói kezelés:

Speciális kezelés, csak mester oktatók végezhetik.

Időtartam. kb 2 óra Ára: 35.000 Ft. 

3. IET ® 5perces megerősítés: ez egy rövid, de nagyon hatékony energetizáló, feltöltő energiarendezés. Pozitív megerősítés.

Időtartam: 0,5 óra. Ár:5 ezer Ft. 

4. IET ® Táv Energiarendezés: az energia nem helyhez kötött, úgy ahogy az érzelmeink és a gondolataink sem, útjába nem áll fizikai korlát, így távolról is végezhető. Az IET táv energiarendezés ugyanolyan hatékony, mint egy személyes IET energiarendezés. Előre egyeztetett időpontban, ugyanannyi időt vesz igénybe, mint a személyes IET energiarendezés. Általában Skype-on vagyunk végig kapcsolatban.

Időtartam: 1.5 óra. Ár: 20 ezer Ft. 

FONTOS! Az IET ® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

5.  IET ® Háziállatoknak: Az állatokon is lehet használni az IET-t, a kutyákon, macskákon és a lovakon. 

Ára: kérj ajánlatot! 

6. IET® Gyerekeknek: Gyerekeken is lehet alkalmazni az IET-t. 

Ára: kérj ajánlatot! 

IET oktatása:

IET Alapfok, középfok, felsőfok, IET háziállatok, IET Energiamező angyalai. IET Az átalakulás lépései.

Aktuális csoportos tanfolyamok a Tanfolyamok menűpont alatt. A tanfolyamokat egyénibe is el lehet végezni. Amennyiben érdekel, keress fel bátran! 

Szeretettel: Christine B Lona

06203852760