Daraja-Társasjáték

Daraja-Társasjáték

Daraja, a Természet alkotta erő. – Transzcendentális spirituális társasjáték.

Daraja nem csak egy játék, egy csoportos áramlás, hanem egy erő, amely megmutatja az elakadásaidat, átsegít azokon és megváltoztatja az életed áramát. A csoportos társasjátékban a játékostársak „játéka’ ugyanúgy hat ránk, mint egy- egy családállításnál mikor állítók vagyunk.

A játék még születőben, de teljes mértékben játszható, ő egy önálló lény, és szépen fokozatosan mutatja meg nekem is önmagát, engem is segít, ahogy titeket is fog a játék során.

Érdemes kigondolnod egy témát, amit a játékra magaddal hozol, amiben Daraja segítségét kéred.

Daraja, eléggé önálló és nagyon erős, igazán nagyon különleges vele dolgozni, közreműködni a születésében. Mikor rajzolni kezdtem a formáját egy nagy kartonlapra mindigis úgy láttam, hogy az alapja egy zöld természet, valószínűleg amikor már nem csak a kezdetleges papír formájában fog létezni megkapja majd a megfelelő háttért. Meg kell, hogy mondjam, hogy ő egy önálló lény, és szépen fokozatosan mutatja meg nekem is önmagát, engem is segít, ahogy titeket is fog a játék során. Ma volt egy próbajáték, és izgalmas volt látni, hogy milyen szépen megvan már most benne az erő a gyógyításra, segítségre továbbhaladásra a problémáinkban, és visz át az áramlásba. Már most nagyon kommunikatív és intenzív. A játék végén, bár én mint játékvezető vettem részt engem kiküldött a természetbe. A mai játék közben megmutatta a természetét, majd szót fogadva neki ma kimevén a természetbe, a nevét is:
Daraja, a Természet alkotta erő. – Transzcendentális spirituális társasjáték

Daraja nem csak egy játék, egy csoportos áramlás, hanem egy erő, amely megmutatja az elakadásaidat, és megváltoztatja az életed áramát. Olyan erőket hozott be ma is, mint amik családállításoknál szoktak lenni. A csoport energetika erősen hat, és játékostársak is ugyanúgy hatnak ránk, és oldódunk mi is általuk.

A csoportos társasjátékban a játékostársak „játéka’ ugyanúgy hat ránk, mint egy- egy családállításnál mikor állítók vagyunk.

A játék még születőben, de teljes mértékben játszható, ő egy önálló lény, és szépen fokozatosan mutatja meg nekem is önmagát, engem is segít, ahogy titeket is fog a játék során.

Érdemes kigondolnod egy témát, amit a játékra magaddal hozol, amiben Daraja segítségét kéred.

Miért érdemes eljönnöd és kipróbálni a játékot ? A közös élményen kívül egy tanácsadást is kapsz, és oldást is az adott témában, Daraja segítsége még azután is veled marad, és dolgozik benned miután hazamész. Élmény és segítség egyszerre.

Igény esetén az előre jelzett időpontokon kívül is tartok játékot csoportoknak, családoknak, akár vidéken is.

A játékot lehet csoportosan és egyénibe is játszani. 

A játék ára fejenként, csoportban: 12.500 ft/fő
Maximális létszám: 4 fő

Az egyéni játék  is nagyon erős, és intenzív, ilyenkor is nagyon erős oldások, elindulások várhatóak utána. Ára: 15.000 Ft. Játékidő: max. másfél óra, már online formában is elérhető!

Szeretettel várom jelentkezésedet, vagy kérdéseidet a játékkal kapcsolatban a szeretetteljegyzem@gmail.com, a 06203852760 as telefonszámon.

Daraja, a Természet alkotta erő. – Transzcendentális spirituális