Téli napforduló kártyák

🤗Válassz egy kártyát a Fény Angyalai kártyák közül. 👼

Ma van a Téli napforduló, amikor a legrövidebb a nappal és a leghosszabb az éjszaka. Ilyenkor érdemes befelé figyelni, végiggondolni az elmúlt időszakunkat, és elengedni a megrekedt, minket már nem szolgáló energiákat. A Fény ünnepe, a napforduló ebben sokat segít, hisz szeretetével, fényével segít megvilágítani az eddig esetlegesen sötétben lévő dolgaink. Ebből az alkalomból jelentkeztek be a Fény Angyalai kártyából négyen, hogy segítségetekre legyen ebben. Válassz egyet a négy kártya közül, majd hangolódj rá, hogy mi a mondanivalója számodra.

A lapok jelentései

1. Ráhagyatkozás (bizalom)

Aminek ellenállsz az életben, attól nem szabadulhatsz. Kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek feloldani egód ellenállását ( a belső konfliktust és harcot, a merev gondolati formákat és szokásokat), hogy eláraszthassák életedet magasabb igazsággal és örömmel.  

Ha megadod magad magasabb éned irányításának, akkor minden energia, amit eddig az ellenállásra  fordítottál, elérhetővé válik számodra. Életerő, belső béke, harmónia, és legfőképp szeretet lesz a jutalmad.

Ezért haladj együtt az élet ritmusával. Engedd el magad, és hangolódj rá. Majd kövesd intuíciódat és tudd, hogy az angyalok mindenkor támogatni fognak. 

Megerősítés:  Rábízom magam az élet áramára.

 

2.  Elkötelezettség

Az angyalok bölcsessége arra emlékeztet, hogy ha valamire kétség és habozás nélkül törekszel, akkor el fogod érni a célodat.

A tanácsuk az, hogy ne mondj le a célodról. Minden szavadat, tettedet és cselekedetedet a kívánt eredményre összpontosítsd.

Ez az összpontosított energia hihetetlen erővel bír, az angyalok látják majd a kapcsolatod, feladatod, egy utazás vagy egyéb dolgok iránti elkötelezettséged tiszta fényét.

Ne feledd segítségül hívni őket és tudd, hogy a ha szándékod a legfőbb jóra irányul, akkor támogatni fognak.

Megerősítés: Elkötelezett vagyok célom iránt. 

 

3. Mihály arkangyal

Mihály arkangyal kártyája azt tanácsolja, hogy kérj tőle segítséget és erőt. Jobban képes leszel szembenézni a problémákkal, ezért kérd meg, hogy kardjával vágjon el minden érzelmi szálat, ami emberekhez, megrekedt helyzetekhez vagy múltbeli emlékekhez kötne téged Majd kérd meg, hogy töltsön el erővel és szeretettel.

Védeni fog mások minden romboló gondolataitól, érzelmétől és cselekedetétől.

Mihály arkangyal kék sugáron dolgozik, erőt, bátorságot adva. Hívd segítségül és képzeld el magad sötétkék köntösben. Ez a védelme alá helyez téged.

Ő az angyalok mestere, hatalmas harcos szellem. Az ő fényében biztonságban érzed majd megad, magabiztosabb erőteljesebb, tettre készebb leszel. 

Megerősítés: Erős vagyok, Mihály arkangyal védelmez.

 

4.  Rugalmasság

Az élete tele van változásokkal és meglepetésekkel. Az útmutatásod az, hogy haladj az áramlattal, mert a problémákat az ellenállás okozza.

Kérd meg az angyalodat, hogy nyissa meg elmédet és szívedet az új ötletek és lehetőségek felé. Ha elfogadod annak lehetőségét, hogy vannak más utak is, akkor eddig nem látott ajtók nyílnak meg előtted és könnyen alkalmazkodsz majd az új helyzetekhez.

Minden problémára van megoldás, ezért tekints mindenre szeretettel és bizalommal. Így az életerő szabadon áramlik majd rajtad keresztül.

Egészségesnek, élettelinek fogod érezni magad, és hozzájutsz a benned lévő erőhöz és bölcsességhez, amely átsegít a változásokon.

Megerősítés: Szabad vagyok és rugalmas.

Boldog, szeretetteljes Fény ünnepet kívánok, sok szeretettel:

Christin B Lona

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.