Szentiván éji álom

 

Szentiván éjjel és telihold, a nyári napforduló ünnepeiben vagyunk.

Az elmúlt időszakban folyamatosan haladtunk, de a vonat, ami bennünket szállított eddig a jövőnk felé, a jelenen keresztül lassan haladt. Most azonban ez változik, és mindannyian előbb utóbb felszállunk a gyorsvasútra, s aki nem bírja a terhelést azt kidobja a rendszer. Illetve ami fizikailag még visszatart, ami nem készült még fel a változásra, az a testünkben jelez.

Testünk lehet, hogy dübörög és jelez, vagy éppen azt érezzük, hogy visszatart, de valójában csak azt mutatja, hogy hol van még dolgunk, hallgassuk meg a válaszát, legyen akár bármilyen sérülés, vagy éppen betegség, hiszen minden betegség mellett vagy lelki ok húzódik meg, vagy az adott testrészen van az érzékenyebb pontunk, pontjaink. Minden ami mostanában történik később jelentős lehet az életünkben, attól függően, hogy hogyan reagálunk rá.

Most mindegyik sík egyszerre mozog és áramlik, az álmaink megint nagyon intenzívek lehetnek és fárasztóak, mert a tudatalattinkból kerülnek fel a tudatosba. Ezért jó, ha nap közben meditálunk, dolgozunk magunkon, hogy elengedjük mindazt, amik az álmainkon keresztül jönnek fel, és mindazt, ami a testünkben zajlik.

Mindezek mellett az életkörülményeink is változnak, engedődik el a múlt az életünkben is, emberek, helyzetek, kapcsolatok, új munkahely, új otthon formájában teljes mértékben globálisan és egyénileg is már érezhető a változás.

Fájdalmas felismerések is születhetnek, de mindez az előrehaladásunkhoz szükségesek.

Feljöhettek olyan helyzetek is, amiket már azt hittük, hogy elengedtünk, hiszen az előző év, évek ezekről is szóltak, de ez most olyan, mint amikor elvégeztük a főiskolát, és kikerülve az életbe kell mindazt hasznosítanunk, amit eddig megtanultunk.

Az elmúlt időszakban mindenki megkapta a maga leckéjét, vizsgáját, drasztikus módon tárul elénk valójában hol tartunk, mit tanultunk, legyünk résen, és lássuk át, hogy mi miért történik, legyünk tudatosak, és engedjük be a lelkünk és a felsőbb énünk válaszát.

Szentiván éjjelén az emberek tüzet raktak, hogy elűzzék a sötétséget, az elmúlást a régit, hogy átadhassák a helyet, a fénynek, az újnak. Ezen a forró éjszakán még a Telihold is másképp világít, és ezeknek a napoknak a hatása érződik még pár napig. A forróság ez esetben nem véletlen, mert az égi Tűz most ezeken a forró napokon önkéntelenül bennünk ég.

A Férfi és Női energiák ma ( 06.23) éjszaka érkeznek meg egymás mellé egységbe forrva, a szerelem erejével a földön. Engedjük át magunkon erejüket és egységbe forró nászukat az elkövetkező napok valamelyikében.

A bolygók is változás folyamatát segítik, a Merkúr is elindult, a Plutó is kiszedik az utolsó fájdalmas és visszahúzó morzsákat is, akár akarjuk akár nem. Engedjük magunkat át az áramlásnak, ne álljunk, ellent engedjük el az ellenállásunkat, úgysincs értelme, engedjük át magunkat a lelkünknek, a bennünk élő bizalommal és hittel teli Istennek és Istennőnek, és engedjük be azt ami ezután következik.

Szeretettel: Christine B Lona

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.