Januári Felemelkedett Mesterek kártyák

Válasz egyet a négy Felemelkedett Mesterek kártyák közül, amelyik segítenek téged az elkövetkező időszakban.

A felemelkedett mesterek csodálatos tanítók és gyógyítók, akik közül sokan emberi testben is éltek a földön. Ezek a nagyhatalmú szellemi vezetők segítenek valódi életcélod megértésében, szellemi képességeid fejlesztésében, illetve bátorságot meríthetsz tőlünk a nagy változások idején.

Mindegyik mester saját, egyedi vonással, területtel rendelkezik. Ilyen például a gyógyítás, a manifesztáció, a felemelkedés vagy az emberi kapcsolatok segítése. A világ valamennyi kultúrájában és vallásában megjelennek, de nem kötődnek egyetlen felekezethez sem. Semmilyen különleges képzettségre vagy tapasztalatra nincs szükséged ahhoz, hogy élvezd a támogatásukat.

Az emberiség ősidők óta használ jóskártyát ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen az angyalokkal és a szellemi vezetőkkel. A kártyák egyrészt a püthagoraszi numerológia elvén működnek, miszerint minden számnak és képnek egyedi rezgése van, másrészt pedig a vonzás tévedhetetlen törvénye alapján, ezért nem lehet „rossz” lapot húzni.

1 lap 

Fehér Tara – Megtisztulás

Ez a kártyalap arra utal, hogy ebben az élethelyzetben valamit meg kell tisztítani. Lehet, hogy a motivációidat és a szándékaidat kell megtisztítanod a félelemtől és a versengéstől, hogy egyetlen mozgatórugód a szolgálat legyen. Lehet, hogy tested méregtelenítéséről és étrended megváltoztatásáról van szó. Vagy egyszerűen csak módosíts egy kicsit az életviteleden, hogy a tetteid összhangban legyenek az elveiddel. Fehér Tára mindvégig támogatni fog, hogy a tisztulás harmonikusan menjen végbe, a saját magad és mások javát szolgálva.

A lap további jelentései: Használj pozitív szeretetteljes és pozitív megerősítéseket önmagad és mások iránt.* Kerüld a kemikáliákat és más ártalmas anyagokat. *Kerüld az olyan viselkedést, ami szégyenérzetet okoz, mert csökkenti az önbecsülésedet. *Lépj ki azokból a szituációkból, amik nincsenek összhangban az elveiddel.

Tara egy keleti istennő, akinek több megjelenési formáját egy-egy szín jelzi. Az ő egyik aspektusa Fehér Tára, a szeretetteljes, támogató istennő, aki az élet meghosszabbításán és a megvilágosodás elérésében tud segíteni. Ő az emberiségben és magában az életben fellelhető összes jóság eszenciája. Olyankor fordulhatsz hozzá segítségért, ha szeretnéd felfedezni tiszta önvalódat, vagy meg szeretnél tisztítani. 

A következő időszakod a tisztulás jegyében telik majd, ebben segít neked Fehér Tára Istennő.

2. lap

Szabadság- Hina

Töröld el a korlátokat, és legyél szabad! Hatalmadban áll és jogod van úgy változtatni az életeden, hogy több szabadságban legyen részed. Ez a kártyalap azt jelzi, hogy a lelked szabadságra vágyik, különösen, mert ez is része az életcélodnak. Talán itt az ideje szünetet tartani, hogy átgondold a vágyaidat és a lehetőségeidet. Az univerzum mindig támogatja a fejlődés, a kreativitás és a szabadság iránti vágyat. Merj szabad lenni, és döntésedet az univerzum is helyeselni fogja.

A kártya egyéb jelentései: Itt az ideje, hogy kilépj egy túlhaladott helyzetből.* Vizsgáld meg, hogy érvényesek e még azok a szabályok, amit önmagadnak állítottál fel! *Engedd, hogy az univerzum támogasson a változtatásban!* Legyél határozott és mondj nemet mindenkinek, aki átlépi a határaidat! 

Hina polinéz és hawaii holdistennő, aki állítólag olyan szép, hogy rá sem lehet nézni. Együttérzésből vezérelve gondoskodni akart anyagi szükségleteiről , ezért holddarablákat vetett közéjük amelyek banjánfákká változtak. Az emberek tapasz nevű szövetet készítettek belőlük, ezzel ruházkodtak és kereskedtek. Termékenységgel, mainfesztációval kapcsolatos kérdésekben keresd Hina segítségét. 

Az elkövetkező időszakban Hina istennő segít neked a változtatásban. 

3. lap

Tedd meg, képes vagy rá!-Mihály arkangyal

Képes vagy és készen állsz arra, hogy elérd a kívánt végeredményt. Minden megvan benned, ami ahhoz kell, hogy megvalósítsd az álmaidat és az életcélodat. Ez a kártyalap azt jelzi, hogy itt az ideje a cselekvésnek. Meg tudod csinálni! Halogatás és tétovázás helyett cselekedj!

A lap további jelentései: Hagyd abba a készülődést és a halogatást és egyszerűen csináld!* Értékes és szerethető ember vagy.*A nagy célokat oszd fel kisebb lépésekre. és még ma tegyél meg egy lépést. Jó úton jársz.* Engedd el a maximalizmusodat, és tudd, hogy jól fogod csinálni.

Michael arkangyal az arkangyalok nagyhatalmú vezetője. Segít a fénymunkásoknak emlékezni, és megvalósítani életfeladatukat és lángpallosával elvágja azokat a félelmeinket, amelyek közönyösségre és halogatásra késztetnek. Bátorságot és erőt ad ahhoz, hogy változtatni tudjunk az életünkön, különösen ha éppen kellemetlen lépést kell tennünk. Védelemért ösztönzésért tisztánlátásért és bátorságért fordulhatsz hozzá!

Michael arkangyal segít, abban, hogy cselekedni tudjunk, az elkövetkező időszakban. 

4. lap

Vonulj vissza a természetbe- Zöld ember 

Az elmúlt időszakban túl sokat voltál zárt helyen, ezért nagy szükséged van rá, hogy egy kis időre kiszakadj a stresszes környezetből és felfrissülj. Nem számít, mennyi a dolgod, friss levegőt szívni mindig van egy kis idő. Ez a kártya komoly emlékeztető arra, hogy minél hamarabb menj ki a szabadba egyedül. A természet gyógyító erői felfrissítik az energiáidat, amitől a világot is más szemmel fogod látni, és új ötletekkel, gondolatokkal térsz majd vissza a munkádhoz vagy a családhoz. Tekintsd úgy magányos sétádat, mint befektetést, amely végül igencsak kifizetődik.

A lap további jelentései: Indokoltan vágytál arra, hogy szabadságra mész. *Életcélod a környezetvédelemmel vagy a természettel van összefüggésben.* Használj tiszta virágeszenciákat, kristályokat, növényi szellemgyógyászatot, vagy más természetgyógyászati módszert! * Kommunikálj, fákkal, állatokkal, tündérekkel, vagy más természeti lényekkel. 

Nyugat-Európában és Indiában láthatunk Zöld Emberről készült festményeket és faragványokat, amint zöld levelek közül néz ránk, egy-egy ősi templom faláról. A természet arcának, természetistennek hívják, aki segíti az elvetett termés fejlődését. Kérd áldását a saját kertedre, vagy azért, hogy elősegítse kapcsolatodat a természet erőivel.

A Zöld ember segít az elkövetkezendő időszakban, hogy felvedd a kapcsolatot a természettel. 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.