Bemutatkozás

Baji Krisztina Ilona vagyok. (Christin B Lona)

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját. A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.

Tanító vagyok, gyógyító, író, alkimista és fényhozó egyszerre. Lelkem része a zene, a levegő, a szeretet, melynek fénye világít, még a sötétnek vélt úton is. Ezen a honlapon megtalálod a cikkeimet, írásaimat, verseimet, valamint azokat a tevékenységeimet, amikkel segítségedre lehetek.

Hogy mik a módszereim? A mai világban sokszor ad támpontot az, ha valamilyen séma szerint történik a gyógyulás. Ilyenek például a theta healing, az access bars, a spirituális válasz terápia, kineziológia, kvantum gyógyászat és sorolhatnám őket még. Teljesen érthető, hogy tudni akarod, mibe mész bele, mi ad segítséget, hogy ki tudd választani a számodra legtöbbet adó módszert. Az én módszerem mindegyik ezek közül és mégis egyik sem.

Én az égiekkel gyógyítók, és én magam is egy égi küldött vagyok, a gyógyítás és a szeretet küldötte, aki azért van itt, hogy segítsen az embereknek, hogy boldogabb életet éljenek. Amikor hozzám jössz megtapasztalhatod a theta healingtől kezdve a kvantum gyógyászatig mindent amire most lelnek rá az emberek. Ezek eszközök és módszerek. Van akit atlantiszi energiagyógyászattal, van akit kínai képmedicinálval, van akit lélekutazással, előző életbeli utazással segítek, vagy éppen a mostani életében a szülőkhöz megyünk vissza, stb., hogy elengedje az őt ért fájdalmakat, sérelmeket elakadásokat, blokkokat. Látom, hol vannak a blokkok, látom hogyan kell dolgozni és a te lelked az amelyik ebben nekem segít. Én össze vagyok kapcsolva a szellememmel, nevezhetjük akár felsőbb énnek is, és a lelkemmel is. Segítek neked abban is, hogy te magad is összekapcsolódhatsz a teremtőddel. Amire nyitott vagy, és amire fel vagy készülve, azt el is tudod majd engedni.

Amikor eljössz hozzám, akkor első körben megbeszéljük, hogy mi az aktuális problémád, amivel hozzám fordultál. A lelki sérülések meggyógyítása mindenkinél más, van, akinél gyorsabban megy, van, akinél lassabban. Viszont mindig csakis a te tempód szerint haladunk és csak azt nézzük meg, amivel már készen állsz szembenézni, mert csak azt tudod elengedni. Viszont mindig van eredmény és ezt a mindennapi életedben is tapasztalni fogod. Azok a gondok, amikkel hozzám fordultál eltűnnek és megerősödve tudod folytatni az utad, újult önbizalommal és nagyobb elfogadással tudsz önmagad és a világ felé fordulni. Ennek következtében pedig erősebb családi, baráti és munkahelyi kapcsolataid lesznek.

Mindezek mellett én is ember vagyok, engem is kötött eddig az emberi karma. Nehéz életútjaim voltak, a földi lét útvesztőit megjártam, és emlékszem is rájuk. Sok olyan életem volt, amit a mostani életemben kellett elengedjek, lezárjak, kioldjak. Az élet folyamatos önmunka. De megéri elengedni ami gátol, mert mindig meghozza a jutalmát. Ugyanolyan hétköznapi problémáim is voltak, olykor még mindig vannak, mint nektek is. De mindig mindent feladatnak tekintek, és átfordítom a szeretet oldalára. Ezért a hétköznapi tanácsadásban is, (most már az elterjedt neve a coaching) is otthonosan mozgok, mert összefüggésekben látom az egészet ugyanúgy, mint az apró részleteket egyaránt. Mert Látok és elmondom, hogy mit hogyan kéne másképpen csinálni, vagy hol a gond, azokban a dolgokban, amik nem működnek, s nem csak látom, érzem is, így az empátia és az alázat nálam alap. Lehozni az eget a földre ez a legcsodálatosabb spirituális kihívás, amiben részünk lehet itt a földön.

Szeretettel ajánlom verseimet, amik nem csupán csak versek, hanem spirituális útmutatók is. A Világjáró rovatban pedig úti élményeimet követhetitek nyomon, betekintést nyerhettek csodás helyekre, velem kalandozhattok a világ minden tájára. 

Megtaláltok a facebookon is https://www.facebook.com/chirstinblona/, likoljatok bátran.

 

Szeretettel:

Christine B Lona (Baji Krisztina Ilona)

Ki vagyok én?

E lélek, ki most épp e testben él,
S ki minden reggel, újabb útra kél.
Szerepeink teszik ki életünk napjait,
Hacsak, át nem látjuk a világegyetem
 lapjait.

Sokan a világot káosznak vélik,
S egész életüket félik,
Pedig a világ szép,
Csak nem látják még…

A valóságban járni,
Miérteket látni,
Ezek vezettek ide, s a jelek,
Melyek illatára, nap mint nem kelek…

Sok testben éltem én,
Sok titkot rejtek én,
Hisz ez a szellem dolga,
Útmutató egyben, ugyanakkor szolga…

A bennem élő tanító,
Folyton engem tanít, Ó,
Továbbadom is ha kell,
Ő csak akkor enged el…

Az ember folyton tanul,
A tudásszomj űz vadul,
De mindeközben Élni,
Bizony élni, s nem félni…

A világ, nem csak rejtelem,
Szeretet, és sejt elem,
Életünket segíti,
Világunkat vegyíti..