2019 Februári Istennő kártyák

Válasszatok ki egyet a négy kártya közül, hogy melyik Istennő lesz a segítségetekre az elkövetkezendő időszakban:

Február elejére az Istennő kártyák közül jelentkeztek be négyen, hogy kiválasszátok azt, aki segítségetekre lesz az elkövetkező időszakban. Az Istennők természetesen női energiákkal segítenek minket, de ez nem azt jelenti, hogy csak minket nőket segítik, hanem ugyanúgy a férfiaknak is a segítségükre vannak, csak finom nőies energiákkal viszik őket előre.

 

 

1. lap

Yemanya

Kedvező alkalom
Fontos ajtók nyílnak meg előtted. Lépj be rajtuk!

Yemanya üzenete:

Az óceánhoz hasonlóan az élet is hullámzik, s az árapály jelensége mozgatja. Időzítés kérdése minden, ha tehát felbukkan egy lehetőség, abban a pillanatban fejest kell ugranod bele. Minden, amit előkészületed érdekében tettél, el fog kísérni. Ha habozol vagy késlekedsz, akkor is biztosan feltűnik egy másik lehetőség, ahogyan a víz emelkedik és süllyed árapályok idején. Az óceánhoz hasonlóan az élet is tele van változatossággal és szépséggel. Élvezettel fedezd fel hát változó ritmusát, és hagyd, hogy elmossa kételyeidet.

A kártya különféle jelentései: 

Ne habozz!* Ez a megfelelő cselekedett! * Imáid meghallgattattak!* Állj készen a nagy, és örömteli változásra! * Ünnepeld meg a sikereidet! * Tudd, hogy alkalmas vagy és készen állsz erre az új lehetőségre. 

Ennek az afrikai és brazil istennőnek tulajdonítják a tenger teremtését. Minden év december 31-én a brazilok megünneplik Yemanyát: fehér virágokat és apró hajócskákat dobnak a tengerbe. Te is kívánhatsz valamit tőle, miközben egy pici hajót helyezel a vízre. Ha Yemanya meghallgatja a kívánságodat, a hullámok elnyelik a miniatűr hajót, ha pedig megtagadja kérésedet, kimossák a partra. Mivel a tenger a földi élet méhe, Yemanya igen erős és tápláló anyaistennő. Védelmez, fenntart és meghallgatja a kívánságokat.

2. lap

Hathor

Fogékonyság

Légy kész a befogadásra! Intuíciód fokozódik, sok energiára teszel szert, és többet tudsz adni másoknak is.

Hathor üzenete:

A benned élő anya magától értetődően gondját viseli a szükségben szenvedőknek, de ezt ki kell egyensúlyozni a befogadással, különben az áramlás megakad. A befogadás a női energia lényege, ami azt jelenti, hogy engeded magadnak a kegyes és hálatelt elfogadást. Amikor bűntudatot érzel, ha mások segítségét kéred, vagy rosszul érzed magad, amikor ajándékot kapsz, női energiádat akadályozod. Befogadókészséged épp olyan természetes, mint tápláló, adományozó energiád. A befogadás lehetővé teszi, hogy jobban halld az angyalok hangját. Amikor kapsz, bővebb forrásból adhatsz másoknak. Kezdd azzal, hogy megfigyeled a nap során kapott ajándékok százait, legyen az a természet szépsége, egy megejtő emberi pillanat vagy egy szerető ölelés. Egyszerűen csak mondj köszönetet minden egyes ajándékért, s tudd, hogy ezek feltöltik tartalékaidat, megerősítve az isteni áramlást.

A lap jelentései:

Maradj csendben és figyelj! * Engedd el a bűntudatot, amelyet a kapott ajándék miatt érzel! * Kérj segítséget! * Fokozd lelked éberségét! * Légy tudatában, hogy tanulási ciklusodat éled! * A gyógyulás épp most megy végbe! *Éld meg teljesebben női energiáidat! *

Ezt a kedvelt egyiptomi istennőt általában tehénfejjel jelképezik, a szent állat életadó teje és gondviselő természete miatt. Hathor jóindulatú ég- és napistennő, aki minden tekintetben segíti a gyermeknemzést, -szülést és -nevelést. Hathort az önmagadról és szeretteidről való gondoskodáshoz szükséges útmutatásokért hívd!

3. lap

Pillangólány

Átalakulás

Óriási változáson mész keresztül éppen, amely nagyszerű áldásokban részesít.

A Pillangólány üzenete:

A változás idejét éled, természetes hát, hogy aggódsz jövőd biztonsága miatt. Azért vagyok itt, hogy biztosítsalak: a születés, elmúlás és újraszületés természetes körforgásának részese vagy. Ahhoz, hogy megkapd a vágyott újat, először is meg kell engedned életed régi részeinek, hogy tovatűnjenek. Ezeket a változásokat ünnepelni kell, nem pedig félni tőlük. Mondj köszönetet a régi levedléséért! Fogadd el az összes tanulságot, amelyet ez a folyamat hoz, majd engedd el! Szédülj bele az izgalomba, amelyet az ajándékok újdonsága nyújt, és engedd, hogy varázsuk meglepjen és gyönyörködtessen!

A kártyák különféle jelentései:

Ne nyugtalankodj a végkifejlet miatt, mivel az újat hozzák el neked. * Imáid meghallgattatnak ezzel a változással. * Engedd el a régit! * Ne aggódj a változások miatt: valóban a javaidat szolgálják!

A Pillangólány egy hopi indián kacsina (szellem), aki a termés egészségét és a bőséges aratást biztosítja. Tavaszi istennő, aki segít kimenekülni a bebábozódottság helyzeteiből, amelyek csapdába ejtenek és megakadályozzák fejlődésedet vagy örömödet. Ha elakadsz, a Pillangólány nagyszerű támogatást jelenthet vészhelyzetekben. Átsegít az élet átmeneti időszakain is, és segít kiterjeszteni szárnyaidat!

4. lap

Boszorkány

Mágikus személy vagy, aki képes megnyilvánítani tiszta szándékait a valóságban.

Rhiannon üzenete:

Erőm nagy része az állatokkal és a természettel kialakított kapcsolatomból származik. Ha túl sok ideje vagy már a négy fal között, már azzal is visszaszerezheted személyes erődet, ha csak kilépsz a szabadba. Ez az egyszerű rengeteg jót tehet alvó, mágikus, spirituális természeted felébresztésével kapcsolatban. Engedd meg a Nap, a hold és a csillagok fényének, hogy megmozgassa ősi emlékeidet, amelyek talán alszanak. Idézd föl mágikus képességeid idejét, s használd ezeket az egész bolygó érdekében. Folytasd a küldetést, amely a régi idők vezetőinek hibájából szakadt félbe. Emeld fel spirituális karodat, és rohanj ki az éjszakába, hogy egytől egyik mindent felébressz a mágia, azaz maga az élet számára. Ez olyan küldetés, amelyet muszáj teljesíteni, és te vagy az egyetlen, aki segíthet nekünk ebben.

A kártya különféle jelentései:

Higgy benne tiszta szívvel, hogy álmaid valóra vállnak! * Hozz egyértelmű döntést! * Fektess energiát, álmaid valóra váltásába. * Tudd, hogy megérdemled a jót! * Ha te győzöl, azzal mások is nyernek. *Összpontosítsd gondolataidat vágyaid tárgyára, és tartsd őket távol a félelemtől. 

Ennek a walesi holdistennőnek a neve „nagy királynőt” jelent, mivel fontos feladatokat lát el, például ő a költők, a művészek és a királyi hatalom múzsája. Szívesen viszi át a lelkeket megbízható fehér lován a Földről az élet utáni síkra, segítve alkalmazkodásukat az élet és halál közötti átmenethez. Fordulj hozzá segítségért a megnyilvánítás, a spirituális kommunikáció, az átmenetek és a művészi ihlet ügyeiben.

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.