2020 október: Válassz egy lapot a négy közül

Válassz egy kártyát a négy közül, azt amelyik a legjobban megszólít.

1 kártya

Tedd meg, képes vagy rá!

Mihály arkangyal

Képes vagy és készen állsz arra, hogy elérd a kívánt végeredményt. Minden megvan benned, ami ahhoz kell, hogy megvalósítsd az álmaidat és az életcélodat. Ez a kártyalap azt jelzi, hogy itt az ideje a cselekvésnek. Meg tudod csinálni!! Halogatás és tétovázás helyett cselekedj!

A lap további jelentései:

Hagyd abba a készülődést és a halogatást, és egyszerűen csináld! * Értékes és szerethető ember vagy. * A nagy célokat oszd fel kisebb lépésekre, és még ma tegyél meg egy lépést! * Jó úton jársz. * Engedd el a maximalizmust, és tudd, hogy jól fogod csinálni.

Michael arkangyal az őrangyalok nagyhatalmú vezetője. Segít a fénymunkásoknak emlékezni és megvalósítani életfeladatukat és lángpallosával elvágja azokat a félelmeiket, amelyek közönyösségre és halogatásra késztetnek. Bátorságot és erőt ad ahhoz, hogy változtatni tudjunk életünkön, különösen, ha éppen kellemetlen lépést kell megtennünk. Védelemért, ösztönzésért, tisztánlátásért és bátorságért fordulhatsz hozzá.

2 kártya

Isteni doboz

Írd le egy papírra minden aggodalmadat, gondodat vagy vágyadat, majd tedd egy különleges, az úgynevezett Isteni dobozba. Ez az elengedés egyik módszerre, amellyel lehetővé teszed az istenség segítsen neked.

Az angyalok meg akarnak szabadítani az aggodalmaskodás terhétől ezáltal, hogy adnak neked egy fizikai módszert, amellyel átengeded aggodalmaidat az Égnek. Ha leírod az imáidban szereplő kérdéseket vagy aggodalmakat az isteni beavatkozás számára, az az Istennel és az angyalokkal való együttműködés hatékony módszere. Akár röviden írsz, akár hosszan, ugyanazt az eredményt kapod. Leginkább az számít, hogy a szívedből fakadó dolgokat írj, és aztán szimbolikusan add át, a papírt az Égnek. Vagy égesd el (ami útnak ereszti a leírtakat), vagy tedd be a fagyasztóba (ami megakadályozza, hogy a helyzet tovább fejlődjön), vagy temesd el (ami segíti az érzelmi gyógyulást), vagy tedd be egy isteni dobozba (lásd az alábbi teendőket.)

Teendők: Az isteni doboz hagyományos módszer arra, hogy lelki nyugalmat érjünk el, és válaszokat kapunk imáinkra. Ha még nincs olyan dobozod, amit kifejezetten isteni dobozként használhatnál, akkor ideje venni, készíteni vagy kijelölni egyet. Válasz egy díszes darabot, amely olyan érzést kelt, hogy valami titokzatos vagy fenséges dolgok tartanak benne. Ilyen lehet például egy püspöklila vagy egy kristályokkal díszített doboz. Kérd meg az angyalidat, hogy vezessenek egy csodálatos isteni dobozhoz, majd kövesd az útmutatásukat. Helyezd az isteni dobozodat könnyen látható és elérhető helyre.

3 kártyalap

Tökéletes időzítés

Eljött a tökéletes pillanat, hogy megérzéseid alapján cselekedj. Az ajtók nyitva állnak, miközben velük együtt átsétálsz rajtuk. Ne halogasd, és ne is késleltesd az időt, hiszen már megérett a siker összes előfeltétele. Minden és mindenki melletted áll, támogatva a pozitív végeredményt.

Ez a kártya arra utal, hogy, ahhoz, hogy teljes mértékben választ kapj imáidra, először még meg kell tenned bizonyos lépéseket. Az angyalok azt üzenik, hogy ez a tökéletes pillanat a cselekvésre. Ők majd vezetnek téged az úton. Egyes esetekben nem is az fontos, hogy miként közelítjük meg az adott helyzetet, hanem hogy cselekedjünk, energiát és szándékot fektessünk vágyaink megnyilvánulásába. Amint megtesszük az első lépést a vágyott végkifejlet irányában, az univerzum azonnal segítséggel lát el bennünket.

A lap további jelentései: Cselekedj most azonnal. A helyzet megoldódik, feltéve, ah nem késlekedsz. Hozd meg a döntést. Minden múltbéli akadály azért merülhetett fel, mert az időzítés nem volt megfelelő.

4 lap

Jelenés

Raziel arkangyal

Spirituális fejlődést kísérő öröm. Légy a fény mások számára. Meditáción keresztül érkező válaszok.

Ez a kártya jelzi, hogy elindultál az igazi valód felfedezésének útján. A meditációnak és a csendben eltöltött időnek köszönhetően tisztán láthatod saját szíved természetét, és hogy mi az életed célja. Ez nem a magány időszaka, hanem a belső örömé, és a benned lévő isteni fény felfedezéséé.

Lehet, hogy találsz egy mentort, aki varázslatos módon éppen a megfelelő pillanatban bukkan fel. Azt is jelentheti, hogy ideje megosztanod a spirituális utazásod másokkal, akik szintén mentort keresnek. Raziel arkangyal magasba emeli a megvilágosodás lámpáját, hogy üdvözöljön téged a csillagos hegytetőn, ahol az önfelfedezés vár rád.

A kártya további jelentései: Gondolkodj el az élet misztériumán. Tölts egy kis időt csendben, egyedül. Légy te a fény mások számára. Figyelj a saját tanácsodra. Bölcs tanácsot kapsz.

Razael arkangyal vigyáz azokra a spirituális tanítókra és tanítványokra, akik éleslátásra vágynak, vagy szeretnének kapcsolatba lépni belső tudásukkal. Segítségül hívhatod őt a bonyolult metafizikai koncepciók értelmezéséhez. Ha nehezedre esik meditálni, kérd Raziel arkangyalt, hogy segítsen elcsendesíteni elméd, és csak hagyd, hogy az angyalaid és a vezetőid megajándékozzanak a spirituális éleslátással, melyre vágysz.

Szeretettel: Christine

Keress fel bátran! 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.