Válassz egy lapot július végi segítők

Nézd meg ezt a három lapot, és figyelj befelé, majd válaszd ki azt a három közül, amelyik a legjobban szólít. Az a kártya lesz a segítségedre az elkövetkező időszakban.

1. lap

Világegyetem

Kreatívitás, végtelenség

A Világegyetem az alkotó energiákat képviseli. Felbukkanása kreativitásra szólít. Használd alkotó energiáidat, és a siker nem marad el. Ne feledd, hogy az élet minden megnyilvánulása kreatív, te pedig a Gondviseléssel együtt részt veszel az alkotásban.

A Világegyetem egyben az energia és tudat határtalan és folytonos áramlását is jelképezi. Tudatosítanunk kell, hogy minden szándékunk szinte „átragad” a környezetünkre, minden gondolatunk befolyással van másokéra. A legmélyebb energetikai szinten mindnyájan összefonódunk, tehát akarva- akaratlanul hatással vagyunk egymásra- egyéni és globális szinten egyaránt.

Ez a lap arra szólít, hogy meríts saját kreativitásod kiapadhatatlan forrásából, és közben tudatosítsd, hogy minden gondolatod és tetted hatással van a külvilágra. Haladj rendületlenül a célod felé, a Világegyetem pedig egyértelműen megmutatja sorsfeladatodat. Minden, amit létrehozol és teszel, jelentős hatással lesz a környezetedre.

2. lap

A Halál

A Halálkártya radikális változást mutat az életben. Ebben a kártyában a halál koponya, izzó tűzzel világít. A koponya az emberi elmúlás szimbóluma, és az elme székhelye. A zöldessárga lángok képviselik az elme energiáját és erejét. A halál páncélja sötét és jól használható: fehér lovának ragyogó szeme van, kantár koponya és keresztezett csontokkal díszítve. A halál olyan zászlót hordoz, amely az átalakulást hírhozója. A zászlót a tizenhármas szám díszíti: ami a teliholdak számát jelöli egy évben, valamint a zászlón egy virág öt ötszögű fehér rózsa, amely az élet természetes körforgását jelképezi.

Egy gyermek a halál előtt áll, egy fehér, százszorszépcsokor csokornyakkendőt kötött szalaggal a kezében: a fehér, piros és fekete színek a hármasistennőt képviselik. (Lány, Anya, Papnő) A virágok nyelvén a százszorszépek az ártatlanságot szimbolizálják. Fontos megjegyezni, hogy a gyermek a virágokat kinyújtva felnéz a szemben álló halálra. Boldog, bízik és nem fél a lovagról: üdvözli a változást. A gyermek a reményt képviseli.

Jelentése:

Ez a kártya a változást képviseli. Annak érdekében, hogy valami új nőjön, a régi utat kell adjon az újnak. Ez a kártya gyakran megjelenik a terhes nők olvasataiban, aminek van is értelme. Gondolj bele: életmódjuk örökre megváltozik. Életükben valami újabb és izgalmas lesz. Ez a kártya szimbolizálja, hogy egy korszak lezárul és új kezdetek jönnek az életedben: születés, házasság, új munka, főiskolai távozás, költözés. Stb. Lényegében az élet egyik megnyilvánulási formája távozik, teret adva az új kezdetek és lehetőségek szárba szökkenésének.

Kulcsszavak: Transzformáció, változás. Vég és kezdet. A természet és az élet ciklusai.

3. lap

Maat

Becsületesség

Ez a helyzet igazságosan és becsületesen fog megoldódni.

Maat üzenete: Engedd meg nekem a becsületesség egy másik meghatározását: Ez az, amikor minden csoport alárendeli személyes ügyeit a nagyobb jónak, az egész csoport érdekében. Ez megkívánja a teljesség bölcsességébe vetett bizalmat. Ami a vitákat illeti a támadások félelmeket alapulnak, amelyek talán nem is rád tartoznak. Ám a támadások felerősítik a sebet és a fájdalmat, ami persze fontossá teszi a vitát. Miért nem adod fel ragaszkodásodat egy bizonyos megoldáshoz, s irányítod ehelyett szent akaratodat a vita megoldására? Tarts ki a békés kimenetel elképzelése mellett, s hagyd, hogy a részletek a maguk harmonikus módján rendeződjenek el.

A kártya különféle jelentései: egy pereskedés megoldódik * Egy vita harmonikus véget ér * Tisztességes bánásmódban részesülsz * Tartsd észben mindenkinek az érdekeit a tárgyalások során! * Engedd el a bűntudatot és a szégyent, mivel ezek az érzelmek büntetésből támadást vonzanak.

Maattól: A becsületesség, tisztesség és igazságosság egyiptomi istennője, aki a halál után mérlegével leméri a lelket egy madártoll ellenében, a bűn által okozott nehézkességét keresve. Maat védelmez az üzleti és személyes kapcsolatokban, biztosítva számodra a tisztességes és tiszteletteljes bánásmódot. Hívd őt bármilyen szerződés aláírása előtt, vagy vita során bármikor, ha bűntudatot érzel.

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.