Válassz egy lapot a három közül

A mostani válassz kártyához is jött egy  fő lap,  a Gyógyítás lapja. Ez a lap az alap, ami segíti azt az életterületet, amit húztok a három lap közül, tehát egy afféle turbó erő, a lapok mellé. Olvassátok el a lapok jelentését, és hagyjátok, hogy azon életterületitek gyógyuljanak, amire az adott lap vonatkozik. A lapok az aktuális életterületen lévő változásokat is jelzik.

Hangolódj rá a lapokra és válassz egyet közülük. Természetesen most is mint mindig lehet többet is választani.

 

 

1. lap

Koncentrálj a fontos dolgokra

Csak attól várhatsz eredményt, amire tényleg odafigyelsz. A számodra legfontosabb dolgok figyelmet követlenek, és ha nem szánsz rájuk elegendő időt és törődést, az szorongást kelthet benned. Ha időt fordítasz a prioritásaidra, jobban érzed majd magad, és magabiztosabb leszel.

Az angyalok azért küldték ezt a lapot, mert segíteni próbálnak abban, hogy ne téveszd szem elől a legfontosabb feladataidat. Az egod megpróbál eltéríteni isteni sorsodtól, ami megzavar. Ez a lap arra szólít fel, hogy szabadulj meg a zavaró tényezőktől és cselekedj.

Arra születtél, hogy olyan dolgokat vigyél véghez, amelyek békét hoznak a Földre- és az azzal kezdődik, hogy megbékélsz önmagaddal. A leggyorsabb és leghatékonyabb módja annak, hogy megnyugodj, az, ha összhangba hozod a tetteidet a hiteddel. Ez azt jelenti, hogy állod a szavad, illetve csak olyan dolgokat teszel, amiket értelmesnek tartasz.

Lehet, hogy a zavaró tényezők a munkádból vagy a családi kötelezettségediből erednek. Fontos, hogy emlékeztesd magad: az egyik legfontosabb felelősséged, hogy önmagadról gondoskodj. Szerencsére jelentős előrelépéseket tehetsz, ha következetesen időt szánsz a legfontosabb dolgokra. Már napi 30 perc időráfordítás is csodás eredményekhez vezethet. Biztos, hogy akad naponta 30 perced, ha megtisztítod a napirendedet a felesleges tevékenységektől.

2. lap

Romantika

Az angyalok sekentik és támogatják romantikus vonásaid. Szerelmi életedhez kérd az angyalok segítéségét, és fogadd is el.

A kártya jelzi, hogy az angyalok megértették romantikáért sóvárgó kérésedet. Tudják, hogy szíved szerelemre szomjazik. Kérésedet meghallgatták és és teljesítik.

Most vágsz bele- az angyalok segedelmével- az áhított romantika megvalósításába. Ennek érdekében különleges utakra is elvezetnek majd. Lehet, hogy egyszer csak arra érzel indíttatást, hogy elmenj egy bizonyos helyre, s megérkezve egy csodálatos társra bukkansz. Olyan útmutatást is kaphatsz, hogy iratkozz be egy táplálkozástani kurzusra, vagy önismereti tanfolyamra. Kövesd ezeket az útmutatásokat, és rátalálsz az áhított romantikára.

3. lap

Bölcs döntéseknek köszönhető jólét. Ideje megtenni a következő lépést. Optimista tervek, melyek az elvárásnak megfelelően alakulnak.

Hoztál néhány remek döntést, és most nagyszerű dolgokra számíthatsz. Amíg várod, hogy megérkezzenek, addig is kiválóan felhasználhatod az időd, hogy kitaláld, mi legyen a következő lépés. Jó ötlet hosszú távra tervezni. Mi lesz a következő kaland? Milyen lépéseket kell tenned ahhoz, hogy egy törekvésedet valóra váltsd? Lehet, hogy üzleti ügyben utaznod kell majd. Nézd át a lehetőségeidet, miközben továbbra is megőrzöd a lelkesedésed. Az eddigi munkád fantasztikus eredményeket hoz, így aggodalomra semmi ok. Ha időbe telik, hogy a befektetett pénzed vagy energiád megtérüljön, csak légy türelemmel.

A kártya további jelentései: Magabiztosság. Csapatmunka. Optimizmus. A várt végkifejlet.

Szeretettel: Christine B Lona

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.