Válassz egy lapot 11.11. – 3 plusz 1

Válassz egyet a 3 közül + 1

11.11 én e különleges napon válassz egyet a három kártya közül, és a negyedik kártya, pedig választás nélkül is mindannyiotok segítségére lesz az elkövetkező időszakban.

A plusz egy kártya jelentése:

Botok királya

A férfi magasba emelt botja lángoló jelzőfényként világít. Vagy a lelkében lobogó tűzzel és ragyogó koronájával inkább ő maga a jelzőfény. Felemelt botja megvilágítja az utat, melyen rendületlenül halad előre. A föld megmozdul, az erdő lakói hátralépnek, a fák felemelik lelógó ágaikat, hogy megkönnyítsék útját. Minden, az egész környezet az ő kimondatlan kívánságainak és utasításainak engedelmeskedik.

A Botok királya karizmatikus, vonzó egyéniség. Vonzereje annyira ellenállhatatlan, hogy az egész világ lesi kívánságait, és meghajlik akarat előtt. Ihletadó, ösztönző erő, született irányító. Egész lénye ezt sugározza, a vérében van, hangja, egy pillantása tekintélyt parancsoló.

Az oroszlán büszkesége és szenvedélye lobog benne, uralkodó, aki nem fél megszerezni amire vágyik. A hatalmas állat erejével, határozottságával és ruganyosságával cselekszik, merész, és nem riad vissza semmilyen kihívástól, szívesen vág bele új, kockázatos kalandokba.

1. kártya

A Mérleg tartója

Méltányosság, egyensúly

Szövetséges

A mérleg tartója felbukkanásával működésbe lép, a Harmónia törvénye. Neked pedig az a dolgod, hogy tudatos döntéseiddel egyensúlyt teremts az életedben. Így kapcsolatba kerülsz az Univerzum végtelen gazdagságával, és megtapasztalod az események összejátszásának (szinkronicitás) hatalmas erejét. Olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, amelyek segítségével valóra válthatod legmerészebb álmaidat. A harmónia belülről fakad és átsugárzik másokra is. Akkor vagy harmóniában önmagaddal, ha szeretettel gondoskodsz magadról, tiszteled, elfogadod önmagad, és mindig teljes felelősséget vállalsz a tetteidért. És csakis ekkor lehetsz harmóniában másokkal is. Ez azért van, mert a szeretetet az összetartó, az életet irányító központi erő, amely segít megtalálni a hozzád hasonlókat.

A lap másik üzenete dolgok helyreállítása, a vitás kérdések igazságos, pozitív kicsengésű megoldása, akár jogi téren is. A Mérleg tartója egy jóindulatú szövetséges, aki gondoskodik arról, hogy az egyensúly fennmaradjon.

Kihívó

Az utóbbi események fenekestül felforgatták az életedet, és teljesen összezavarodtál. Úgy érzed, hogy az élet igazságtalan? Úgy érzed, hogy másoknak minden sikerül, te pedig mindenről lemaradsz? Büszkeséged, és túlzott én-központúságod lehúzz a mérleg serpenyőit. A lap arra utalhat, hogy mások viselkedése miatt teljesen felborult az életed. Esetleg drámai események közepébe csöppentél, és most nem tudsz szabadulni?

A Mérleg tartója arra kér, hogy pihenj egy kicsit. Tegyél meg mindent azért, hogy visszanyerd az egyensúlyodat. Szabadulj meg azoktól az emberektől, helyzetektől, magatartásformáktól, melyek kizökkentenek, megbontják a harmóniát. Nagyon hálás és boldog leszel, ha végül kiszállhatsz ebből a hullámvasútból.

Ne feledd, hogy minden okkal történik. A dolgok végül a helyükre kerülnek ,a harmónia újra helyreáll.

2 kártya

Rafael kilences

Kívánj valamit! Az álmok valóra válnak. Örömteli életszakasz

Kívánj valamit. Most az álmaid a reményeid valósággá válnak. Pénzügyi és anyagi elégtétel a jutalmad a sok-sok kemény munkáért. Az aggodalom szertefoszlik: a félelem elszáll. Az élet varázslatos.

Tiéd a boldogság és a szépség. Az élete csupa öröm, és végre lehetőséged van leengedni és szórakozni kicsit.

A kártya további jelentései: Az álmok valóra válnak. Az élet egyszerű örömei. Elégedettség. Érzékiség. Lojalitás.

3. kártya

Maya

A tanulás, művelődés és a képzés segítik személyes fejlődésedet és az életed céljának megvalósítását. Az angyalok mindenben irányítani és támogatni fognak téged.

Egyéb üzenet: Nyomatékosan ajánljuk, hogy folytasd eddigi tanulmányaidat, mert az így nyert információk és tapasztalatok segítenek megvalósítani életed célját. Lehet, hogy aggódsz a tanulmányaiddal járó költségek miatt, de megnyugodhatsz, mert biztosítjuk a szükséges feltételeket.

Ez a tanulási folyamat óriási eredményeket hozz számodra. Segít felfedezni szellemi erőd gazdagságát, fejleszti az emlékezőképességed, és közelebb visz életed céljának megismeréséhez. Elvezetünk téged megfelelő tanítókhoz, és megfelelő iskolákba, és megadjuk neked a szükséges könyveket, pénzügyi támogatást, időt, összes eszközt és lehetőségeket.

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.