Válassz egy kártyát augusztus további részére

Hangolódj rá a lapokra, és válaszd ki azt, ami legjobban megszólít.

A lapok jelentését alább olvashatod.

1. lap

Nyugodt alvás

Ez a lap azt jelzi, hogy a mostani egészségügyi problémád az alvással kapcsolatos. Valószínűleg tele van a fejed aggodalmakkal s félelmekkel, tested pedig nem tud ellazulni a stressz vagy az elfogyasztott koffein miatt. Az okoktól függetlenül Rafael arkangyal szeretné, ha nyugodtan aludnál éjszakánként.

Elalvás előtt gondolj Rafael arkangyalra, és képzeld el, hogy beszélsz hozzá. Oszd meg vele aggodalmaidat, érzéseidet, gondolataidat, kívánságaidat, félelmeidet. Amikor már mindent elmondtál kérd meg, hogy nyugtassa meg testedet és lelkedet, hogy nyugodtan pihenhessenek. Ezután beborít téged smaragdzöld színű energiapalástjával, és álomba ringat. Őrzi az álmodat, vigyázz rád.

Lehetséges értelmezések: Vonulj vissza egy kis időre, hogy tested és lelked megújulhasson. * Engedd ki kezedből az irányítást, sodródj az árral, hogy megszabadulj a feszültségtől. * Tudd, hogy biztonságban vagy. * Vásárolj egy kényelmes ágyat és antiallergén ágyneműt a nyugodt alvás érdekében. * Alakítsd úgy a napirendedet, hogy legalább nyolc órát alhass minden éjszaka.

Imádság:

Kedves Rafael arkangyal, köszönöm, hogy segítesz ellazulnom, és mélyen aludnom, hiszen tudom, hogy álmomban vezetsz, gyógyítasz és vigyázol rám.

 

2. kártya

Pályamódosítás

 

Chamuel arkangyal: Életcélod kedvező változást idéz elő a hivatásodban.

Bővebben: Segítségért fohászkodtál a karrieredben, és most megkapod. A változást olykor megpróbáltatásnak fogjátok föl, pedig így tudom a régit kitakarítani az életből, hogy helyet teremtsek az újnak. Gondosan ügyelj az újra meg újra felbukkanó gondolataidra, álmaidra, ég küldte útjelzők. Talán nem látod be az egész utat, de minden egyes lépés megvilágítja az előtted álló útszakaszt.

Hogyan dolgozzunk Chamuel arkangyallal: Chamuel neve jelenti: aki látja Istent. Nyugodtan támaszkodhatunk tisztánlátó képességére, amikor tárgyakat, helyzeteket vagy embereket keresünk. Híres arról, hogy segít meglelnünk a célunknak és a szenvedélyeinknek leginkább megfelelő hivatást. A karrierünkben gyakran fordulhatunk hozzá tanácsért.

 

 

3. kártya

Gábriel arkangyal

 

Fontos, a kommunikációval és a művészetekkel kapcsolatos küldetésed van. Kérlek, ne engedd, hogy a bizonytalan érzéseid visszatartsanak. Segíteni fogok neked.

Egyéb üzenet: Veled vagyok, mint az egyik védőangyalod. Talán eltűnődsz azon, hogy egy arkangyal miért van veled. Több embernek is segítek egyidejűleg, és te közöttük vagy. Azoknak segítek, akiknek küldetésük a művészetekkel és a kommunikációval kapcsolatos, és mindenki másnak aki engem szólít. Önbizalmat adok neked, hogy kibontakoztasd természetes tehetségedet. Aztán megnyitom számodra az ajtókat, hogy tehetségeddel másokat is segíthess.

Cserébe őszinteséget és együttműködési szándékot kérek tőled. Mesélj nekem a félelmeidről, reményeidről, bizonytalanságodról és az álmaidról. Kérd bátran a segítségemet. Aztán pedig lépj be a lehetőségek kapuin, amelyeket megnyitok számodra. Szívvel-lélekkel a te oldaladon állok! Az a dolgom, hogy jobb teljesítményre ösztönözzelek. Tudnod kell, hogy a saját érdekedben ösztökéllek, mert tudom, hogy szükséged van egy kis felülről jövő támogatásra.

 

Keress fel bátran!

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.