Válassz egy kártyát a négy közül

 Válassz egy kártyát a négy közül, majd nézd meg, hogy mit üzen neked a következő időszakra:

 

 

1 lap

 

 Öntudatosság

Ezt a helyzetet gyengéden, szeretettel lehet csak orvosolni, ahogyan kérted, azonban szükség lesz saját erődre és megbizhatóságodra is a többiekkel kapcsolatosan.

Közvetlenül mögötted állunk majd, erőt adunk, és vezéreljük szavaidat, amikor hangot adsz igazadnak.

 

Azért húztad ezt a lapot, mert olyan helyzetre kérdeztél rá, amelyben áldozatnak érezted magad. Az angyalok azt üzenik, hogy a helyzetet csak úgy lehet helyrehozni, ha tisztán kinyílvánítod szükségleteidet és elvárásaidat. Egyszerre válhatsz angyallá és öntudatossá, ha megkéred az angyalokat, hogy bátorítsanak és vezessenek, akárhányszor csak hangot szeretnél adni igazadnak. Gyakorlattal könnyebbé válik a szeretetteljes öntudatosság.

 

Nézz szembe egyenesen a helyzettel. Olvass el egy könyvet, vagy vegyél részt egy öntudatosság növelő tanfolyamon. Az agresszív, avagy a passzív viselkedést helyettesítsd az öntudatossággal. A konfliktusokat kezeld őszintén és szeretettel. Mindig mondj igazat önmagadnak és másoknak. Ez a nap, helyzet lehetőséget teremt a személyes és a spirituális fejlődésre.

 

2 lap

Jutalmazd meg önmagad

 

Mostanában túl sokat adtál önmagadból, ezért eljött az ideje, hogy te is kapjál. Szánj időt arra, hogy jelentőségteljes módon jutalmazd meg önmagad. Az adás és kapás ilyen jellegű egyensúlya létfontosságú ahhoz, hogy állandóan emelkedett szinten tartsd energiáid, hangulatod, motivációd.

 Azért húztad ezt a lapot, mert eljött az ideje, hogy a kemény munkádért megjutalmazd magad. Mindenkinek szüksége van a jutalmakra, és ez alól te sem vagy kivétel. Egy nem mindennapi élvezed megnöveli energiáidat, hangulatodat és motivációdat. Fektess energiát bátran önmagadba, és még ma szánj időt az önmagaddal való töltödésre. Ajándékozd meg magad egy régóta vágyott tárggyal, utazással vagy szolgáltatással, és figyeld meg miként virágzik ki örömittasan a benned lévő gyermek, ettől a szeretettel teli figyelmességtől.  

A lap további jelentései: A mai napot vedd ki szabadnapnak. Tüntesd ki magad egy nem mindennapi figyelmességgel. Teremts egyensúlyt az adás és a kapás között. Győződj meg róla, hogy megengeded önmagadnak, hogy kapj. Becsülj nagyra mindent, amit tettél.

 

3 lap

Tárd ki a szíved a szeretet előtt!

 

Jézus

 

Minden vágyad, minden imád azáltal válik valóra, hogy megnyitod szívedet a szeretet befogadására és kisugárzására. A szív a befogadás kapuja. Ez a válasz minden kérdésedre, legyen szó a szerelmi életedről, a kapcsolataidról, az egészségről az életcélodról vagy bármi másról. Minél inkább megnyílsz a szeretett előtt, annál tartalmasabb és jelentőségteljesebb lesz az életed. Jézus és a többi felemelkedett mester támogatni fognak ebben és gondoskodnak arról, hogy biztonságban legyél, amikor megnyitod a szíved a szeretet számára.

 

A lap további jelentései: Ha szeretnéd bevonzani az életedbe a lelki társad, tanul meg félelem nélkül szeretetet adni és elfogadni! * Bocsáss meg azoknak, akik esetleg megbántottak! * Szeresd magad! * Nyisd meg a szívcsakrádat valamilyen energetikai módszerrel!

Jézusnak a szeretet és a megbocsájtás hatalmáról szóló elsöprő üzenete rengeteg csodálatos gyógyuláshoz vezetett. Jézus mindenkinek segít, aki hozzá fordul, tekintet nélkül az illető vallásos vagy spirituális meggyőződésére. Kérd a segítségét, ha akár érzelmi, akár fizikai, akár mentális síkon szeretnél gyógyulni, vagy gyógyítani.

 

4 lap

 

Ariel nyolcas

 

Légy nagyon büszke a kiváló munkádra! Gyakorlat teszi a mestert. Fontold meg, hogy további oktatáson vagy tréningen veszel részt.

 

Kíváló munkát végzel. Nagyon büszke vagy arra, amit csinálsz. A munkádba fektetett energia és erőfeszítés biztosítja a megélhetésed, és emellett nagyon elégedetté is tesz. Ha munkahely- vagy karrierváltáson gondolkodsz , most minden nagyon jól alakul. Óriási motivációt érzel, hogy sikeres légy, és ki is fizetődik, hogy hajlandó vagy befektetni a hosszú távú céljaidba.

Annyi tanulnivaló van még. Ez a lap gyakran jelöl szakmai tréninget, iskolába való visszatérést, szemináriumokon való részvételt vagy kreatív tanfolyamokat. Egy kis kutatás után talán jobb döntést hozhatsz.

 

A kártya további jelentései: Tanítványok. Mesterek. Gyakorlat teszi a mestert.

 

Szeretettel: Christine B Lona

Keress fel bátran! 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.