Válassz egy kártyát a három közül- 2021.05.30

Válassz egy kártyát a három közül, amelyik a következő időszakba a segítségedre lesz. 

1 lap 

Visszavonultság

Tölts el pár csendes órát egyedül. Tisztítsd meg az elméd, gondolj az igazságra és a legfontosabb értékekre.

Túl szigorúan bánsz magaddal, ahogy szerinted Isten gyermekéhez illik? Az angyalok arra emlékeztetnek, hogy a pihenés minden élet természetes velejárója. Gondold a hatalmas tölgyfára, amelyik gyorsan növekszik, majd megpihen. Táplálékát mélyen a földből nyeri, és hosszú idő telik el, míg újabb növekedésbe kezd. Neked is, csakúgy, mint a tölgynek, nagyon fontos, hogy spirituális és érzelmi élelemmel tápláld magad.

Pihenés közben figyeld meg a szíved igaz érzéseit és vágyait. Az angyalok a szíveden keresztül szólnak hozzád. Ha figyelsz az érzéseidre és tiszteled őket, kéz a kézben jársz az Istennővel és az angyalokkal. Ha a vágyaidról hallasz tőlük, biztos lehetsz bennük, hogy isteni útmutatásról van szó, és nem üres képzelődésről.

2 lap

Ariel királynője

Érett, gyakorlott, nagylelkű, boldog

Gondoskodj magadról, és azokról, akiket szeretsz! A képesség, hoyg bármit széppé varázsolj. Praktikus és bölcs tanács.

Gondoskodj magadról és azokról, akiket szeretsz. Fontos lenne, hogy minőségi időt tölts azokkal, akik a legfontosabbak számodra. A praktikus és bölcs tanácsokat kényszer nélkül kellene adni vagy fogadni is. Lehet, hogy te akkor is világosan látod, mi az igazság, mikor a körülötted lévők nem. Nagyszerűen gondját viseled másoknak, de ne felejts magaddal is törődni. Megvan hozzá a képességed, hogy mindent sokkal szebbé varázsolj.

Emberek: Adakozó és nagylelkű személy. Valaki, akik mindig tudja, mi a helyes, és boldogan segít. Csodálója a luxuscikkeknek. Érett. Gyakorlatias. Melegszívű. Kedves.

A kártya további jelentései: Egyensúly a szépség és a funcionalitás között. Hatalmas szív. Tehetséges kertész.

3 lap

Belső irányítás

 

Rafael arkangyal a kártya segítségével arra biztat, hogy saját erődre és tekintélyedre támaszkodva oldd meg a mostani helyzetet. A gyógyító angyal szerint mások kezébe adtad az irányítást, a figyelmem kívül hagytad saját érzéseidet. Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a dolgokat, magad hozd a döntéseket, és mondd ki, amit gondolsz! Rafael arkangyal melletted áll majd, bátorít, és fogja a kezed.

Az utóbbi időben teljesen összezavart a sok egymásnak ellentmondó vélemény és tanács, amelyek másoktól kaptál. Ez a lap arra figyelmeztet, hogy saját megérzéseidre hallgatva kell döntéseket hoznod. Te tudod a legjobban, mit kell tenned, még akkor is, ha mások fenyegető ellenállásába ütközöl. Hosszú távon azzal vívod majd ki az elismerésüket, ha kiállsz az igazad mellett.

Lehetséges értelmezések

 

: Kérj egy második vagy harmadik véleményt. * Erősítsd meg magad * Bízz a megérzéseidben. * Engedd meg magadnak, hogy azt tégy, amit akarsz. * Tedd meg azt a lépést, amiről már rég álmodozol.

Imádság: Kedves Rafael arkangyal, köszönöm, hogy segítesz visszanyerni az erőmet, és megint hallgathatok megérzésimre, álmaimra és érzéseimre.

Szeretettel: Christine B Lona 

 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.