Spirituális masszás- egyenlőre szünetel

15 000 Ft

Egy általam végzett masszás során a testben keletkezet fizikai, lelki, vagy érzelmi blokkokat oldjuk fel, és szedem ki, egy teljes testmasszás során. Azt a masszástípust alkalmazom, amire éppen a testednek szüksége van. Jól megmasszírozom a fizikai testedet, hogy fel tudjanak lazulni az izmaid, és fellégezhessen a tested, és lelked egyaránt. 

Kategória:

Leírás

Ez egy testet és lelket megmozgató. és átalakító masszás. A holisztikus szó jelentése teljességégre, egészre törekvő.

A testünk tele van tárolt információkkal, energetikai lenyomatokkal. A fizikai testünkben, karunkban, lábunkban, hátunkban, vállunkban, stb, is ugyanúgy megmaradnak ezek a  fizikai, érzelmi, lelki lenyomatok, mint a belső szerveinkben. Vannak olyan esetek, amikor egy-egy fizikai megterhelés miatt fája az adott testrész, de van olyan is, amikor a lelki, érzelmi síkról rakjuk rá ezeket a terheket. Egy általam végzett masszás során ezeket oldjuk fel, és szedem ki, egy teljes testmasszás során. Azt a masszástípust alkalmazom, amire éppen a testednek szüksége van.

Ez lehet akár svéd masszás, marma pont masszás, stb. vagy akár érintés terápia masszás. Az utóbbi egy nagyon kellemes fájdalom mentes ellazító kezelés. 

Személyes részvételt igényel!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Spirituális masszás- egyenlőre szünetel” értékelése elsőként