Családállítás egyéni, vagy csoportos-egyenlőre szünetel

Egyéni vagy csoportos családállítás. 

A csoportosnál a segítők díja 3.000,- ft, az állítóké: 15.000,- 

Ha úgy érzed, hogy hív a családállítás módszere, de nem szeretnéd csoportban, lehetőséged van nálam egyéni családállítást is kérni. 

 

Kategória:

Leírás

Miért is jó a családállítás, és miért használjuk?

A család egy csoport, a családállításokon valójában csoportos oldást végzünk. Felállítjuk a család jelenlegi lélektérképét és megkeressük a magot, és meggyógyítjuk az elakadásokat a családon belül, amik következtében a mi saját életünk sem áramlik úgy, ahogy szeretnénk. A csoportos állításokon nem csak az állító családja, hanem a segítők is oldódnak. Mindig szerepe van, annak is, hogy milyen szerepet kapunk az állítás során. Lehet, hogy magunk is küzdünk hasonló problémával, vagy valamelyik családtagunk viselkedik úgy, amilyen szerepben vagyunk épp, és ezáltal jobban megértjük az ő helyzetét, és ez által is oldódik, hiszen a tudatosságra emelés is már eleve oldódó hatású.

„Létezik egy mélység, amelyben minden összefolyik. Ez a mélység kívül esik az idő határain. Az életet olyan, mint egy piramis. Fenn, az egészen kicsi kis csúcson zajlik minden, amit haladásnak, történelemnek nevezünk. Lenn, a mélységben a jövő és a múlt összemosódik. Ott csak tér van, idő nincs. Néha előáll olyan helyzet, melynek során kapcsolatba kerülünk ezzel a mélységgel. Ilyenkor valamilyen rejtett rendszert ismerünk fel benne és lelkünk valami nagyobb méretű irányába képes elmozdulni.” Bert Hellinger

Az életünk bármely területén való elakadásunk olykor a családból hozott negatív mintákból fakad, ezért a családból hozott beidegződéseink, elengedése elkerülhetetlen. Ebben segít a családállítás. Tarts velünk!! A csoportos állításokon a segítők is gyógyulnak.

Személyes megjelenés szükséges!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Családállítás egyéni, vagy csoportos-egyenlőre szünetel” értékelése elsőként