Telihold a Nyilasban és Tizmilliószoros nap- 2020.06.05

A mai napon Nyilas Telihold van, és Tízmilliószoros nap.
Hogy a Tízmilliószoros nap pontosan mit takar, s mire hasznosítható, arról itt olvashattok bővebben : https://christinblona.com/tizmillioszoros-napok-mi-is-ez/

A mai Hit ünnepi dharmacsakra nap, ami a hitünket teszi erősen próbára, a Nyilas Teliholddal erősítve. Az elmúlt napokban, ha megingott a hited, feljöttek ismét a felszínre régi már elengedettnek hit sebek, félelmek, az most teljesen természetes, ezekkel van újra dolgunk.


A párkapcsolati, kapcsolati sebeink újra sajognak, és az életutunkkal kapcsolatos hitrendszeri kérdésekben is ismét elbizonytalanodhattunk, tekintetbe véve a világban zajló átalakulás folyamatát is. De tartsunk ki, mert a Hold, a belső világunkkal, félelmeinkkel való szembesülés után, hamarosan újra kisüt a nap, és helyére kerülnek bennünk is a dolgaink. (Nem véletlenül a Tarotban a Hold lapja után következik a Nap) A Nyilas, a hit, erő, bizalom, az ősi egység keresője, akinek az élet egy kaland, negatív aspektusában azonban éppen ellenkezőleg viselkedik, ideges, érdektelen, hajlamos félbehagyni a dolgokat. Találjuk meg magunkban a Nyilas pozitív aspektusát, hangolódjunk rá.
(Ha ismerjük a születési horoszkópunk, érdemes megnézni, hogy melyik házban van, hogy lássuk melyik területünkre hat, s tesz próbára minket)

A napi meditáció :
Légy egy hatalmas és erős fa, gyökereid mélyen legyenek a földbe, és engedj be a föld negatív középpontja felé minden félelmedet, fájdalmadat, túl a gyökereiden, mindezt úgy, hogy összekapcsolódsz az éggel, ami által a lombkoronáid is nőnek. Az ágaidban megjelenik a hit, s az erő, s az isteni támogatás, engedd be őket.
Hagyjuk, hogy süssön ránk a nap megnyugtató melege és fénye.

Szeretettel: Christine

Keress fel bátran! 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.