Saint Germain

Már lassan fél éve van, hogy Napi kártyák jelentkeznek be hozzátok általam. egyik kártya kapcsán feljött Saint Germain neve, ezért most írok róla egy kicsit bővebben. 

Saint Germainról keveset tudnak az emberek, de a neten lehet róla találni ezt azt. A wikipédián is van róla cikk, Szepes Mária is írt róla a Vörös Oroszlánba. Kétségkívül a történelem egyik legvitatottabb alakja. Ő, aki az alkímia atyja és úttörője, már nincs ugyan, földi testben, de a másik síkon a hetedik sugáron át elérhető számunkra is. ( A hetedik sugár a teremtés sugarainak egyike. Mindegyik sugárhoz egy-egy segítő van hozzárendelve.)

Saint Germain nevéhez fűződik az Ibolyaláng is. Mi is pontosan az Ibolyaláng és miért is jó? Sokáig mint minden misztérium és alkímia és tudás el volt zárva az emberek nagy része elől. Ez akkoriban azért volt fontos, hogy aki nincs rá felkészülve, az ne kapja meg, mert bizony ezzel károkat is lehetett okozni magának az egyénnek is, (némely dologgal, még most is), amennyiben megfelelő előképzettség és felkészülés nélkül kapná meg, akár bele is lehetett örülni. A fejtetőnkben van egy csakra, amiről kevesen tudnak, ez benne van jobb oldalon az agyunkban. Ez maga a Bölcsesség csakra, ami nem mindenkinek fejlődött ki, vagy nyílt ki teljesen. Ez a csakra segít abban, hogy amit látsz értelmezni is tudd, akár spirituális szinten is. Tehát hiába van nyitva a harmadik szemed, ha nem tudod mit látsz és nem tudod értelmezni a képet. Ha ez a csakra nem megfelelő és úgy jön a beavatás, akkor azzal lehet károkat okozni.

Visszatérve az Ibolyalángra, ez egy Alkímista láng, ami transzmutálja, átalakítja a negatív, nehéz energiákat, és átalakítja azokat. Ez egy olyan láng, ami pontosan tudja, hogy hol van a probléma gyökere, és alakítja át, gyógyítja meg bennünk azokat. Régen az Ibolyalángot sem használhatta bárki, azonban a világban zajló folyamatnak köszönhetően teljesen biztonságos. Az ég kékje és a szeretet rózsaszínje az Ibolyaláng által hozz tisztulást számunkra. Használjuk bátran.

Saint Germain, mielőtt felvette ezt a nevet, nagyon sok ismert emberként volt jelen az emberiség történelmében. Miért mondom, hogy felvette? Többek között ő volt Hermész Triszmegisztosz. Nevének jelentése, háromszor született. Azért vette fel ezt a nevet, mert a harmadszori leszületés volt számára az utolsó földi anyából származó születés. Onnantól kezdve már alakot váltott és az örök élet titkát magával hordozva élte életét különböző emberként. Ő volt a híres Merlin, az első, akiről az Artúr mondakör is megemlékezik. (Azért mondom, hogy első, mert a Merlinek egy rend. Mint például a varászló gyűjtőnév, nem egy név). Hermész Triszmegisztosz előtt ő volt Thoth, erről a Smaragdtáblákban is megemlékezik. Akit érdekel a téma a youtubon találhat róla videot: https://www.youtube.com/watch?v=ltIPf157SbY&list=OLAK5uy_my5gqg-RwHtwuiSYs-F3Fasmg-wWkJSJ8

Ő volt Imoteph, egyiptom egyik gyógyító főpapja. Nem, nem azonos a Múmia című film gonosz Imotephjével. Imopteph egy tanácsadó gyógyító volt az ókori Egyiptomban, és Misztérium iskolákat is vezetett, ott vezette be az embereket a Misztika rejtelmeibe.

A későbbi időkben pedig ő volt, Francis Bacon, (írói álneve is volt , William Schakespeare), kettős szerepkörben élt Kolombus Kristófként, (azért mondom, hogy kettős, mivel két Kolombus Kristóf is létezett akkoriban), és ő volt Gilgames is. Sok szerepben élt, és közel sem soroltam fel mindet.

Sok életet élt, és sokszor megélt negatív szerepeket is, hogy megértse az emberi lélek útvesztőjét és segítse a világot később. A mai nap is lehet hozzá fordulni, nekem is sokat segít. Van róla egy képem is, (amit egy barátnőm festet, aki nagyon különleges festményeket készít) és a kép által is kapok tőle információkat. Mikor ő Saint Germainként létezett, akkor éltem én is Párizsban, Franciaországban, és nagyon jó barátok voltunk, sokat dolgoztunk együtt.

Az új energia hírnőkeként most Adamus Saint Germain néven segít bennünket. Több könyve is megjelent, magyarul is, ajánlom figyelmetekbe:

1.Éld meg isteniséged – Úton az Új Tudatosság felé

2.Az új energia mesterei

3.Egy Mester emlékiratai

4.Éld meg isteniséged

Meditáció:

Végezetül pedig hívjuk magunkhoz Saint Germaint, hogy az Ibolyaláng segítségével dolgozzon rajtunk:

Helyezkedjünk el kényelmesen, egy olyan napszakot válasszunk, amikor tudjuk, hogy nem zavar senki. Hunyjuk be a szemünket, és szólítsuk meg Saint Garmaint és hívjuk be az Ibolyalángot.

-Saint Germain kérlek tisztítsd végig a szívem az Ibolyalánggal. Hagyjuk, hogy megtisztítsa, miközben folyamatosan lélegzünk.

– Saint Germain kérlek, tisztítsd meg a tudatomat is az Ibolyalánggal. Hagyjuk, hogy megtisztítsa a bennünk lévő ellenállásokat az életünkkel kapcsolatosan.

-Saint Germain kérlek, hogy tisztítsd meg az egész testemet az Ibolyalánggal. Hagyjuk, hogy megtegye.

-Saint Germain kérlek, hogy tisztítsd meg az életem minden olyan területét, az Ibolyalánggal, ahol elakadás van. Hagyjuk, hogy megtegye.

-Átadom magam a gyógyító Ibolyalángnak és engedem, hogy közelebb vigyen a szellememhez, a felsőbb énemhez. Hagyjuk, hogy megtegye.

Természetesen nem kell feltétlenül ezeket mondani, és lehet másképpen is kérni az Ibolyalángot, hogy tisztítson bennünket. (Ez a meditáció kifejezetten nektek készült most, Saint Germain közvetítésével)

A bőség köszöntsön rátok!

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.