Vélemények rólam

 

Krisztához először márciusban mentem egészségügyi panaszokkal, viszont amit kaptam tőle, az az egész életemre kiterjedő támogatás volt. Azóta is hetente, kéthetente járok hozzá, és folyamatosan ugrom meg a lelki és testi korlátaimat.
Nekem elképesztő sokat segített az oldásokkal, tanácsokkal és jelenléttel.
Így őszintén tudom javasolni Krisztát mindenkinek, aki kicsit, vagy nagyon el van akadva az életében, és tanácsra, útmutatásra vágyik! Szerintem nekem már a családom minden tagja volt nála azóta 🙂  F.  T. 

 ***

Lassan két éve találkoztam Krisztivel először, és már elsőre nagyon jó benyomást tett. Azóta részt vettem csoportos, illetve egyéni foglalkozásokon is és sosem csalódtam: blokkoldásban, útkeresésben nagyon sokat tud segíteni és még masszírozni is tud.  Köszönöm, Kriszti!  L  

Krisztivel több mint egy éve találkoztam…azóta felgyorsult az életem 🙂 … nem könnyű út, de csodálatos…és Kriszti fantasztikus segítő. Köszönöm ❤️  Zs.

 ***

   Kriszti minden élethelyzetben segítségemre tud lenni. Legyen szó fizikai síkon való hétköznapi apróbb elakadásról vagy akár mélyreható, életfeladattal összefüggő kérdésekről, mindig hitelesen és hathatósan segít: beszélgetéssel, közvetítéssel, oldással vagy akár masszázzsal. A legnagyobb tudású tanító és gyógyító, akivel eddig találkoztam. G.

 ***

 Mielőtt Krisztával találkoztam, igazán sok spirituális tanítónál/gyógyítónál voltam már, volt hogy egyszerre párhuzamosan többhöz is jártam. Krisztánál végre azt éreztem, hogy megérkeztem és már az első alkalommal választ kaptam olyan dolgokra magammal kapcsolatban, amiket még nem is igazán tudtam kérdésbe önteni, csak válaszokat reméltem valahonnan. Ő szeretettel lát, megért és ért engem az első perctől fogva! Csodálatos, mennyire szeretetteljes, elfogadó, megértő és tiszta ember, a hitelessége pedig magától értetődő- soha, egyszer sem merült fel kétség a meglátásait, közvetítéseit illetően, egyszerűen zsigeri szinten éreztem szavai igazságát és hitelességét. Kriszti gyógyító ereje nagyon magas szintű és jóformán az összes gyógyító technikát ismeri és alkalmazza. Köszönöm Kriszta, nagy Áldás, hogy itt vagy! N.

 

 ***

 Krisztivel többször találkoztam már és minden alkalommal nagyon mély élményben volt részem, mind az utaztatásokon, mind a holisztikus masszázsokon és oldásokon is. Nagyon tiszta összekötőnek tartom Krisztit az Égiek és közöttünk és szerencsésnek érzem magam, hogy találkoztam vele, mert minden kérdésben fordulhatok hozzá, legyen az akár életviteli probléma, fizikai betegség vagy tanácskérés meditációval, spirituális témájú kérdésekkel kapcsolatban. A tanácsadás után is fordulhatok hozzá vagyis segít mindig Kriszti az oldások utáni helyzetek kezelésében és megértésében. Szerencsére hogy egy ideig nem itthon voltam sem jelentett akadályt, hiszen skypeon is ugyanolyan értékű kezelés kaptam. Krisztivel minden alkalommal biztonságban éreztem magam és tudtam, hogy mindenben teljesen támaszkodhatom rá, mert ha választ nem is adhat a kérdésemre egyes esetekben, de rávezet az útra mik azok a lépések, amiket meg kell lépnem a célom eléréséhez.
Mindenkinek ajánlom őt, aki nehéz élethelyzetben van és szeretné megérteni miért “történt” vele és kiutat, megoldást keres rá. L.

 ***

Amikor először találkoztam Krisztivel, az életem egy elég borúlátó szakaszában voltam, viszont 5 perc ismeretség után képes volt új perspektívát adni az életemnek. Ezt követően részt vettem egy egész napos workshopján, ami alatt nagyon sokat meditáltunk, csakrát tisztítottunk és akkor még nem tudtam – a kimerültségtől nem is tudtam érezni vagy látni -, hogy valójában mekkora hatással lesz ez az egy nap az elkövetkező hónapokra. 5 hónappal később már látom az utam, elhárultak az akadályok, és még ha el is akadok, Kriszti folyamatos segítségével, immár önbizalommal telve folytatom az utam. Minden napot megélve haladok az általam megálmodott a jövő felé. Ezért pedig nagyon hálás vagyok Krisztinek. A.