Nyári napforduló, 2020.06.20

 2020.06.20

 

Igazán erős Napfordulóhoz érkeztünk ezen a napon, és ennek a nyári napfordulónak már napok óta a hatása alatt lehetünk és még napokig fogunk is, ugyanakkor egész további életükre is kihathat. 

 

Ha ma a levert vagy, és előtörnek a régi fájó sebeid, akár lelki vagy fizikai szinten, ne csodálkozz. Ha csodákat tapasztalsz, mert jelentősen változik a közeg, és megkönnyebbülsz azon sem. Attól is függ, hol tartasz ( folyamataidban) Ha mindkettőt érzed az is normális. Minden ami már nem használ távozni kíván.

 

Ez a nap is egy Fényünnep, és ez a mai nagyon különleges, nagyon erősen hat a holnapi újholddal. A Szakrális Férfi energiát teljes mértékben megvilágítja a Nap fénye, és bekerül a közegbe, és ezzel majdnem egy időben a Női Holdminőség is megújul. A Szerelem, a szenvedély, és minden ezzel kapcsolatos sebeink vagy éppen megéléseink erősödhetnek ezekben a napokban, hogy elengedhessük a múltat és beengedjük a boldogabb jövőt párkapcsolati téren is.

Amennyiben mostanában a Férfiként érezted, a Férfierőd, a Férfienergiád, az teljesen normális, ez ennek a hatása, kezdenek a Férfiak is a helyükre kerülni, vagy éppen a Férfiassággal kapcsolatos kérdések vannak porondon, mert most ennek van itt az ideje, ezeken dolgozni! Nőként ugyanezeken mehetünk keresztül, megéljük a nőt, a női minőségünket. A nemi szerepeink is kezdenek a helyükre kerülni, mert most eljött az idő, hogy a Férfi és a Nő társként működjön.

 

Mindezek mellett a mostani Napfordulókor egy hatalmas energetikai váltás is
bekövetkezik, az emberiség egy új szintre emelkedik. Mivel a két világ közt nyári napfordulókor nincs kapu, a segítőink is hatékonyabban tudunk a segítőikkel kapcsolatba lépni. Szent Iván éjjelén nyitottak a kapuk a két világ közt. (Lásd Shakespeare: Szent Iván éji álom)

 

 

Ezen a transzformáló, és egyensúlyteremtő éjszakán, vagy az elkövetkező napon érdemes gyertyát gyújtani, magunkba figyelni, megkérni segítő angyalainkat, hogy vágják el a régi negatív kötelékeinket, idejét múlt mintáink, tisztítsák meg mindegyik testünket. Hangolódjunk rá a személyes életutunkra, majd a kapcsolatainkra, majd a férfi és női aspektusunkra, párkapcsolati életünkre, és hagyjuk, hogy megtisztítsák elménket, hogy átláthassunk a látszaton túlra és üzenete érkezzenek számunkra.

 

Egy kis segítség hozzá:

 

Segítő Angyalaim, Felemelkedett Mesterek, Fénylények, Gyógyítók és Isteni Gyógyító énem, kérlek, tisztítsd meg, Fizikai, Éter, Asztrál, Gondolati, Érzelmi és  Kauzál és Fájdalomtestemet.

 

Hagyjátok, hogy tisztítsanak. Amikor már jó a közérzeted, és érzed, hogy végeztek, mond az alábbiakat:

 

Segítő Arkangyalok, kérlek, hogy a Nyári Napforduló erejével telve töltsetek fel Isteni erőmmel, és a Nap és a Hold erejét harmonizáljátok bennem. 

 

Engedd, hogy megtegyék.

 

Ezután hangolódjatok rá személyes életutatokra, férfi és női aspektusaitokra és párkapcsolati életetekre, és kérjétek, hogy mindegyikre külön a látszaton túlról üzenetek érkezzenek hozzátok!

 

Szeretettel:

Christine

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.