Megújulás küszöbén- 2021 tavaszi napforduló

 

 

Lezárások. Egy korszak végérvényesen véget ér, és amikor kinyílnak az ajtók, már semmi sem lesz ugyanaz.

 

Egy évek óta tartó folyamat újabb szakaszához érkeztünk. A Jupiter, Plutó, Szaturnuszi nyitány egy újabb felvonásának végéhez közeledünk.

 

Rengeteg próbán vagyunk túl, és néha mi magunk sem értjük hogyan, de olyan élethelyzetekből jöhettünk ki az elmúlt időszakban, elmúlt évben, hogy sosem gondoltuk volna, hogy ennyi mindenre képesek vagyunk.

 

 A hitünk az erőnk, vagy éppen a láthatatlan erőink által vezetődtünk, zavarodtunk össze, hogy újra és újra felépítsük magunkban a hidat.

 

A lezárások korát éljük, olyannyira, hogy szerte a világon még mindig tapasztalható, az elkülönítés, a zárás a koronavírus és az államok által, mintegy mentsvárként, hogy majd jobb lesz.

 

Azonban egy szakasz végérvényesen lezárult. Életünk valamilyen módon fenekestül felfordult.

 

Lezárunk egy évkört, egy szakaszt, lezárunk egy egész életet, egy korszakot. A téli napfordulón beléphettünk az újkor kapuján, az Aranykapun. Azon a kapun, ami megváltoztathatja az egész emberiség sorsát. A föld éteri teste folyamatosan változott, átalakult a tűz, a víz, a levegő, a föld és az éter. Az emberiség és a föld összetartozik, és ez talán most látszik a legintenzívebben. Az emberiségben megragadt félelmek, negatív érzelmek, a föld légkörében sem maradtak, s maradnak nyomtalanul. Erdőtűzek, árvizek, a bennünk lévő félelmek nyomai.

 

Alakul a világ, és alakulunk mi is.

 

Átalakul a tűzelem, a vizelem, a földelem, a levegőelem is és az éter. A változás a testünkben is érződik, fokozatosan és hullámokban mindenkit elér. (mint a vírus is) Az elemek változásának különféle tünetei is vannak a testünkben.

 

Ez most egy annyira erős és intenzív változás, amit senki sem kerülhet el. Ha azt gondolod, hogy téged valamilyen formában mégis elkerült, nézz jól körül, mert akkor a nagy leckéid még hátravannak. Ha azonban nagyonis érzed, fenekestül felfordult az életed, a hited, a világod és te magad is megváltoztál, átalakultál, és megtaláltad az az erőt, amit mindig is kerestél, jó úton vagy.

 

Az erő bennünk van. A forrás bennünk van.

 

Ha még nem leltél rá, ne csüggedj, mert ez az egész káosz, akár hiszed, akár nem, érted, értünk van, és azért hogy túl lás a látszaton.

 

Emberek jönnek mennek az életünkben, és aki lemarad, elmarad, el is kell engedni. Olyan világ jön, ahol már kevés az egyén. Ahol megtanulhatjuk, hogy összefogással könnyebb. Csak végig kell nézni az elmúlt időszak film és sorozatterméseit. A világok összeolvadnak, a szuperhősők összefognak, és együtt veszik fel a harcot, és megmutatják mindazt, hogy nem feltétlenül kell egy szuperképesség ahhoz, hogy hősök legyünk, mert épp a szív az, ami tovább tud lendíteni egy-egy harcnak tűnő helyzeten.

 

Ne feledd, benned is lakik egy szuperhős.

 

Áss mélyre, és találd meg magadban. Lásd, hogy mennyi mindent tettél már meg az életedben, amin más már rég elhasalt volna. Lásd a saját értékedet. Akár anya vagy, akár munkatárs, akár vezető, akár gyermek, lásd magad a Teremtőd szemével, és engedd meg neki, hogy átöleljen és szeretessen, és engedd át magad neki, hogy megmutathassa, hogy mennyire tisztel téged azért, amilyen vagy, és hogy átadhasd neki a bánatod és a félelmeid.

 

Fogadd be önmagad, ne ellenkezz, csak add át magad az Istenénednek, hogy megvigasztaljon és erőt adjon.

 

Közeleg a tavaszi napforduló. Őseink a tavaszi napfordulóhoz viszonyították az új év kezdetét.

Döbörögnek a síkok, és a harcok dulnak bennünk, és a világban, újabb és újabb dolgok kérdőjeleződnek meg, és még érzed, hogy már nyílik valami új, de nincs itt még a vége.

 

A régi és az új egyszerre van jelen. Félelem és remény. Fájdalom és kétség. Erő és Istenerő.

 

Ahol a figyelem, ott az energia. Összpontosíts a jóra, az életedbe, fogd igába a segítő erőket, hogy megteremthesd a boldogságot. Ha így cselekszel, minden ami annak az útjában el megérkezik hozzád, de ne ilyedj meg. Csak tömörülnek, azok a dolgok, és el akarnak engedődni azok amik azokat gátolják. Akár a tudatodból, akár a tudatalatidből jönnek ezek. Csak ne add fel, és engedd tovább, ne állj ellent. Ha nem bírsz velük, hívj segítséget! Ne feledd, már nem kell semmit sem egyedül megoldanod! Annyi segítő teremtődőtt nektek általunk ezen a világon. Ott vannak az erők, a segítők, az angyalok és maga a Teremtőd is. Minden eszköz adott, csak használnod kell tudni őket.

 

 Engedd meg, hogy boldogság legyen az erőforrás és a szeretet. Veszíteni valód nincs, csak nyerhetsz. Ami pedig nem ezen alapul engedd el.

 

Boldog napfordulót!

 

Szeretettel: Christine B Lona

 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.