Márciusi Bőség Angyalai kártyák

A Bőség Angyali Kártyák közül jelentkeztek be négyen, hogy segítségetekre legyenek az elkövetkező időszakban. Válaszd ki, hogy melyik kártya az amelyik legjobban hív. (Ha esetleg több kártya hív, akkor többet) 

A kártyák jelentései:

1 .Kártya 

Kérd és Fogadd el a Segítséget

A segítségkérés az erő jele, mint ahogy a felajánlott segítség elfogadása is az. Ha Istentől kérsz segítséget, gyakran emberek lévén válaszol az imáidra. Fogadd el a segítséget és te is segíts másoknak, ha ilyen útmutatást kapsz. 

Mindent magad próbálsz megoldani? Ez a lap azt jelzi, hogy segítségre van szükséged, de eddig nem igazán kértél. A segítségkéréshez bátorság kell. Gyakran úgy érezzük, ha segítségkéréshez folyamodunk, az a gyengeség jele, a másiknak meg tehernek érzi. De minél tovább próbálunk segítség nélkül boldogulni, annál tovább nem kapunk támogatást, és ha ez a mintázat elég sokági ismétlődik, arra az elhibázott álláspontra juthatunk, hogy azt hisszük egyáltalán nincs segítség.

Istenek és az angyalok most azt üzeni, hogy nekik nincsenek korlátaik. Annyi helyen tudnak lenni egyszerre, ahány helyen szükség van rájuk. Nem tudod zavarni őket. Egyetlen problémát sem tartanak túl nagynak, sem pedig jelentéktelennek. Mivel nincs fizikai testük soha nem fáradnak el.

Legyen bátorságod kérni Istentől, Jézustól, az angyaloktól, mert ez fontos lépés a bőség eléréséhez. Méghozzá annyira erőteljes lépés, hogy jutalmul szinte rögtön választ is kapsz. Közvetlenül a kérdésed után koncentrálj a tested és az elméd érzékleteidre. Lehet, hogy azonnali útmutatás érkezik hozzád, azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudod megteremteni a vágyott bőséget. Ha hittel cselekszel, megszállhat az ihlet, vagy váratlan meghívást, állásajánlatot vagy más jeleket kaphatsz. 

2. kártya

Álmok a Bőségről 

Miközben alszol Isten a magasabb rendű éned és az angyalaid Istentől származó ötleteket, válaszokat és megoldásokat kínálnak neked. Rögzítsd az álmaidat egy naplóban, mert értékes felismeréseket tartalmaznak, amelyek segítenek majd megvalósítani álmaid. 

Ez a lap azt jelenti, hogy a bőség angyalai inspirációt és útmutatást küldenek neked az álmaidban. Amikor alszol az egod kikapcsol, te pedig nyitottabban viszonyulsz az útmutatás befogadásához. Fontos, hogy elemezd, amit az álmaid közölni próbálnak. 

Felületesen szemlélve az álmoknak nincs túl sok értelműk, mivel a tartalmuk gyakran szimbolikus. Viszont, ha időt szánsz a képek és szimbolika megfejtésére, nagyon is érthető üzeneteke közölnek veled. Ha nem emlékszel az álmaidra, vagy úgy érzed, hogy túl összetettek ahhoz, hogy megfejtsd őket, kérd az angyaladat, hogy küldjenek tisztább üzeneteket, illetve olyanokat, amelyekre nagyobb valószínűség szerint tudsz visszaemlékezni. 

Mindenki álmodik minden éjjel. Ha gyakorolsz egy kicsit egyre tisztábban emlékszel majd az álmaidra. A gyakorlás abból áll, hogy ébredéskor leírod amire, emlékszel, útmutatást kérsz a következő álmaidon keresztül, és egyedül a partnereddel, vagy egy hivatásos álomfejtővel elemzed az üzeneteket. 

 

3. kártya

Hallgass az Isteni útmutatásra. 

Minden pozitív változás és sikeres kaland bizonyos mértékű kockázattal jár, te azonban készen állsz rá, hogy az isteni útmutatást követve új területeket fedezz fel. Amint magad mögött hagyod mindazt, ami kényelmes és ismerős, de már nem megfelelő a számodra, új értelmesebb lehetőségek nyílnak meg. 

Ez a lap arra bátorít, hogy haladj a belső útmutatásod szerint, még akkor is, ha jelenleg nem tudod, mi, hogyan fog működni. Ha követed a kapott útmutatást a tetteiddel kinyilvánítod, hogy bízol Istenben és az angyalokban. Jól teszünk, ha hiszünk az isteni útmutatásban, mivel az Ég látja a tetteinket, méghozzá minden nézőpontból, amivel mi nem büszkélkedhetünk. Isten és az angyalok látják a tetteink utóhatását is, amelyek a végtelenbe gyűrűznek, mi viszont már akkor is szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ha a következő nap meg tudjuk jósolni a tettein következményeit. 

Igen ritka, hogy valaki nagy horderejű és fontos tettet hajt végre anélkül, hogy bármit is kockáztatna. A kockázatvállalás ijesztő lehet, de bíz benne, hogy pozitív és bőségben dúskáló jövő felé visz az utad. Isten és az angyalok veled lesznek az út minden egyes lépésénél, ami garantálja, hogy azt kapod, ami a javaidat szolgálja. 

A bőség angyalai nem akarják, hogy szükségtelen kockázatot vállalj, vagy meggondolatlanul viselkedj .Győződj meg róla, hogy az isteni útmutatást követed, és nem az egód vágyait. A mohóság, a düh, és a bujaság, nem angyali érzelem; ha ilyesmit tapasztalsz, lépteidet nem az angyalok irányítják. A valódi, nem egó alapú útmutatás, szeretet, adomány és inspiráció formájában érkezik.  Biztos lehetsz benne, hogyha olyan sugallatot kapsz , amely nem a mély és a hatalmas szereteten alapul, az nem valódi útmutatás és semmiképpen nem szabad követned. Mindig kérd istent, hogy segítsen felismerni, igazi útmutatás érkezett e hozzád e vagy sem és világos jelzéseket kapsz majd válaszképpen. 

4. kártya

Fizetésemelés vagy előreléptetés

Gratulálok! A bőség áradata vár rád. Minden pozitív szemléleted és szolgálatkészséged, mivel isteni útmutatás alapján cselekedtél.  Csak így  tovább!

A bőség angyalai talán azért mutatják neked ezt a lapot, mert itt az idő, hogy fizetésemelést, vagy előreléptetést kérj, de az is lehet, hogy hamarosan kérés nélkül is megkapod. Ha vállalkozásod van, jusson eszedbe, hogy helyénvaló és egészséges, ha fizetésemelést adsz magadnak, árat emelsz. Nem kötelező a bevételed minden fillérjét visszaforgatni az üzletbe. 

Learathatod a kemény munkád termését. Ha magadat teszed az első helyre, bizonyítod a folytonos megújulást, megelőződ a kiégést, és nem feledkezel meg arról ,hogy megérdemled a boldogságot. 

Ha nem vagy vállalkozó félelmetesnek érezheted a gondolatot, hogy fizetésemelést vagy előrelépést kérj. Nos a dolog valóban nem kockázatmentes, de ha mindig szolgálatkész vagy, és soha nem állsz ki magadért, talán soha nem léptetnek elő. Felejtesd el a kockázatokat és a félelmet és kérd az elismerést és a fizetést, amit felelős és tehetséges munkaerőként megérdemelsz.

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.