Húzz egy kártyát, a következő időszakra

Válassz egy kártyát a négy közül, amelyik az elkövetkezendő időszakban a segítségedre lesz!

1. lap

Rafael kilences

Kívánj valamit! Az álmok valóra válnak. Örömteli életszakasz

Kívánj valamit! Most az álmaid és a reményeid valósággá válnak. Pénzügyi és anyagi elégtétel jutalmad a sok-sok kemény munkádért. Az aggodalom szertefoszlik; a félelem elszáll. Az élet varázslatos.

Tied a boldogság és a szépség. Az élet csupa öröm, és végre lehetőséged van leengedni és szórakozni kicsit.

A kártya további jelentései : Az álmok valóra válnak. Az élet egyszerű örömei. Elégedettség. Érzékiség. Lojalitás.

2. lap

 

Csillag

Jophiel arkangyal

Megvalósult egy álom. Higgy magadban! Egy nehéz helyzet véget ér.

Ez most az erős hit és remény időszaka. A csillag a mennyekben ragyog inspirációként és annak megerősítő jeleként, hogy a terveidre lelkesedéssel és magabiztossággal tekintesz. Ha kihívásokkal kell szembenézned, biztos lehetsz benne, hogy a nehézségek hamarosan a múltba vesznek. Ez a fény az alagút végén, és ez egy olyan csillag, melyre felnézve kívánhatsz valamit. A siker legfontosabb összetevője az, hogy higgy magadban. Jophiel arkangyal segít neked meglátni, milyen szép is életednek ez a pillanata. Légy ihletett hosszú távú tervek készítéséhez, és tudd, hogy sikeres leszel.

A kártya további jelentései: Megvalósul egy álom. Megújult cél. Hallgass a megérzéseidre. Önmagadba vetett hit.

Jophiel arkangyal nevének jelentése: Isten szépsége. Kiváló abban, hogy bármilyen felbukkanó helyzetet vagy kihívást széppé varázsoljon. Az öröm és a hála időszakában is szólíthatod Jophiel arkangyalt, hogy segítsen rögzíteni a szívedben a pillanat pozitív energiáját.

3. lap

 

Ariel apródja

Megbízható, okos, művelt, kiegyensúlyozott

Egy kiváló lehetőséget ajánlanak neked! Ösztöndíj vagy törekvés tanulásra. Ideje munkához látni.

Helyzetek: Kiváló lehetőséget ajánlanak neked. A tanulással kapcsolatos célokat most érdemes követni, lehetséges ösztöndíj. Tanácsot kapsz, melyre számíthatsz, és biztos megoldások a gondjaidra. Lehet, hogy elkezdesz valami új iránt érdeklődni, vagy lesz egy új szenvedélyed. Ideje munkához látni.

Emberek: Egy fiatal személy, aki szeret tanulni és élvezi a szellemi kihívásokat. Valaki, aki boldog, hogy él, és mindenben végtelen lehetőséget lát. Megbízható. Okos. Éles elméjű. Kiegyensúlyozott.

A kártya további jelentései: Több tanulás vagy tréningen való részvétel. Befejezed a halogatást. Új kihívás keresése.

4. kártya

Változtasd meg az életed

Chamuel arkangyalt

Hirtelen felismerés, mely a szabadságot jelentheti. Fejezd be a halogatást. Éj a változás adta lehetőségekkel.

Ideje, hogy változtass az életeden. Ez a lap azt mutatja, hogy ideje hátralépni a korábbi hitrendszereket és szokásokat, melyek mára elavultak. Mikor ez a kártya bukkan fel, azzal az Univerzum azt mondja, hogy többé nem halogathatod a változásokat, melyeket szíved mélyén tudod, hogy meg kell tenned. Hirtelen mindent kristálytisztán látsz.

A változás elkerülhetetlen a gyarapodáshoz és a fejlődéshez. Az új irányba indulást éld meg felszabadítónak és izgalmasnak. Nem kell egyedül keresztülmenned ezen az átalakuláson. Chamuel arkangyal segít neked megtalálni az új utat és értelmet az életedben, melyre már úgy vágysz.

A kártya további jelentései: Ébredés. Hirtelen felismerés, mely a szabadságot jelentheti. Váratlan átalakulások. Élettapasztalatok.

Chamuel arkangyal állítólag nagyon magasról tartja szemmel a világot. Éppen ezért képes arra, hogy észrevegye azokat a lehetőségeket, melyeket te talán nem látsz meg. Szólítsd Chamuel akrangyalt, ha bármikor keresel valamit. Szuper angyali látásával könnyedén megtalálja az utat, mely az életedet új és izgalmas irányba tereli.

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.