Július közepi energiák

Közeledvén a Rák újholdhoz megint nagyon intenzív energiák vannak jelen. A rák nap és a rák hold is erőteljesen hat már ezekben a napokban is, a férfi, női témák, a szexualitás témái, a család, az otthon keresése erősödhet bennünk. Megtalálni a helyünket a világban most legalább olyan fontos, mint a lélek táplálása, akár egyénileg, akár a közösség által. Ne csodálkozzunk, ha emberek bukkannak fel a múltból, lerendezettnek tűnő helyzetek jönnek elő ismét, párkapcsolat, kapcsolat, otthon témakörben,mert minden jön fel újra a mélyből, hogy új minőségben menjen tovább. Az is teljesen természetes, ha mi érzünk ilyenre késztetést, mert minden ami valaha az otthon érzését hozta bennünk most újra felszínre tör. 


Mostanra már az új irányaink kézzel foghatóbbak, mint eddig, de közel sincs még vége, és ahogy az utunkat járjuk egyre több kérdés kavarog bennünk, a hogyanról, és a mikéntekről. Ne aggódjunk megérkeznek azokra is majd a válaszok.


Megint aktuális, de immáron új szinten, hogy mi az ami valójában fontos és mi az ami nem. Sok dolog amihez eddig ragaszkodtunk, de valójában hasztalan, (emberek, helyzetek, stb) válik le rólunk. Ne álljunk ellent, engedjük.


Amiket most tanulunk, azt a későbbiekben jól tudjuk majd kamatoztatni.
A bennünk és a körülöttünk lévő feszültség egyre erősödhet, a belső szorításokkal együtt, mert az intenzív energiákra sokan feszültséggel reagálnak.Vegyünk egy mély lélegzetet ilyenkor, és engedjük ki a bennünk akadt feszültségeket.


A türelmünk és a hitünk továbbra is próbára van téve, attól függően, hogy mennyit dolgoztunk ezen az elmúlt időszakban. Ugyanakkor már a lehetőséget kapui is egyre inkább nyílnak meg, sétáljunk bele bátran, így vagy úgy, de hasznunkra fog válni.
Amik most segítségünkre lehetnek: az önszeretet, a szeretet, az erő, a kitartás, a hit önmagunkban, és abban, hogy a Teremtő a legjobbat tartogatja számunka, és a válaszaink is pont időben meg fognak érkezni hozzánk.

Ne feledjük : A boldogságért vagyunk itt, amiért nem megküzdeni kell, hanem befogadni. Táncolj a naplementébe, énekelj, bolondozz, játssz, vesd bele magad az élet áramába.


Szeretettel: Christine B Lona
christinblona.com

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.