Jelenlét az Újholdban

Holnap egy újabb izgalmas újhold lesz, a Kos megújulásnak a jegyében. Az újhold az új kezdetek időszakát is magával hozza.

A mai nap azonban szintén egy afféle időn túli nap, amikor még nincs itt az új, s már a régi is kifutott. A múlt sebei ismét izzanak, de ez is most helyénvaló. Gondoljuk ma is végig, hogy hol tartunk, mit hoztunk létre, honnan indultunk, mink van most.

Hagyjuk, hogy a lelkünk vezessen át a káoszon, és a fájdalmakon. Nem könnyű időszakot élünk, de nem menekülhetünk önmagunk elől.

Merjük megsimogatni a félelmeinket, és szeretni elzárt részeinket is, hiszen azok is mi vagyunk. Lélegezzünk mélyeket, szívjuk be a szeretetet bátran, hogy szeretetlenségünk, magányunk fájó sebei a felszínre érve elindulhassanak a gyógyulás felé.

A természet folyamatosan megújul, és vedli le régi bőrét, a régi dolgok levedlése csak az emberiségnek szokatlan, az állatvilágban is teljesen természetes. Engedjük be a lényünkbe a régi bőr levetésének energiáját, hogy megérkezhessen életünkbe az új.

Legyünk a jelenbe különösen ma, és mindenkoron. Ha tisztán tekintünk a jelenre olyan dolgokat is megláthatunk benne, amit eddig még soha.

Terjesszük ki a tudatunk a valóságunk minden szegletére!

A mostani napok mantrái:

Bátran elindulok az életemben rejlő lehetőségek felé.

Szeretem azt, aki s, ami vagyok.

Boldogsággal gyógyulok.

Nézek, így látok is.

Szeretettel: Christine B Lona

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.