Húzz egy kártyát június második felének segítői

Húzz egy kártyát a három közül: 

Első kártya

 

A Vizsgálódás nagymestere

 

A vizsgálódás nagymestere a részletek szakértője. Vizsgálj meg alaposan minden apró részletet, amit az élet eléd tálal. Ha odafigyelsz, rájössz, hogy a lélegzetállító szépség és tökéletesség nem a nagy dolgokban, hanem a kis részletekben rejtőzik.

A vizsgálódás nagymestere azért szegődött melléd, hogy megmutassa életed mélyebb értelmét, és emlékeztessen arra hogy minden perc számít. Ha átéled a jelen pillanat tökéletességét, és észreveszed a legparányibb dolgokat, megtapasztalod a legfőbb jót és teljesülnek legmerészebb álmaid. Ez most nem a nagy tettek ideje. A legapróbb gesztusok azok, amelyek most számítanak.

 

Második kártya

 

 

Hattyúkirálynő

 

A Hattyúkirálynő azért suhan most veled, hogy gondold végig, milyen szerepet játszottál életed eseményeinek alakulásában. Ő megmutatja neked, milyen csodálatos változásokon mentél keresztül, tudatlanságod hogyan ért bölcsességé. A Hattyúkirálynő azt jelzi, hogy figyelj a belső hangra, és megérzéseid majd megsúgják a választ a kérdéseidre.

Most ne a külvilágtól várd a választ: a valódi erő benned, saját lelki nyugalmadban rejlik. Meditálj, vagy fohászkodj egy sugallatért. Benned is ott rejlik a természetfeletti érzékelés képessége, és a Hattyúkirálynő majd segít, hogy megtaláld a helyes válaszokat.

Ez a lap figyelmeztet, hogy a dolgok megvalósításához idő kell. Ne várd, hogy egy nap alatt minden megváltozik.

 

 

3. kártya

Észak nővérek


A növekedés szakaszai, természet törvényei, Isteni rend

Ha az utadon az évszak nővéreivel találkozol, tudatosítsd magadban, hogy a világon mindennek megvan a maga természetes ritmusa, amely egy magasabb törvények engedelmeskedik. Ahogyan az évszakok a varázslatos rend szerint váltakoznak, úgy a születésnek, növekedésnek, aratásnak és hanyatlásnak is megvan a maga ideje. Ha tehát határozottan, nyitott szemmel haladsz az utadon és hagyod, hogy a dolgok a maguk útján menjenek, a siker nem marad el.

A Gondviselés megfelelően időzít és teljesíti a kívánságaidat. Vége a télnek, eljött a tavasz, tehát nagyon jó időszak arra, hogy új dolgokba vágj bele. Legyén türelmes és figyeld meg, hogy lehetőségeid milyen ritmus szerint változnak. Vannak időszakok, mikor az események lelassulnak, újrakezdődnek, eredményt hoznak, majd megint lelassulnak, egy végtelen körforgást követve. Figyelj oda, hogy most éppen melyik Évszak Nővérrel találkozol, hiszen rögtön utána a rákövetkező jön majd. Most minden perc számít.

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.