Holdújévi energiák és hasznos tanácsok

Átléptünk a Fény Bivaly évébe. Intenzív éven vagyunk túl, és megint nagyon intenzív ez a hétvége is. A világ elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol már a régi elavult rendszerek nem állják meg a helyüket, és teljes átalakulás van készülőben. A Vízöntő intenzív energiái érezhetőek a napokban is, hiszen elég sok bolygó ott van, s ezek is jelzik a földön lévő átalakulás folyamatait. Az érzelmi testünk, a gondolati testünk, a női erőink, férfi erőink, a családi rendszer, a kapcsolati rendszer, és az életünk karrier területe is átalakulóban van. Ez egy folyamat újabb epizódja.

Intenzív tisztulási folyamatok zajlanak, amiknek megint csak lehetnek mindenféle tünetei, fejfájás, szív, alsóbb csakrák, hasfájás, fogfájás, fülfájás, kinek melyik szerve a gyengébb, ne csodálkozzon, ha most érzékenyek megint, fizikai tünetekben jönnek elő azok, amiken van még mit dolgoznunk lélek szinten is, hiszen ezek a tünetek a lelkünk gyenge pontjait is jelzik.

Érdemes befele figyelni megint csak, tudatosak lenni, hogy milyen gondolataink vannak mi felé haladunk, milyen vágyaink helyeződtek előtérbe, mert ezek lesznek az elkövetkező időszakunkban azok, amik elkezdenek alakulni, aszerint, ahogy a gondolatainkkal, tudatukkal, teremtünk. Előkerülnek a tudatalattinkból megint csak a gátaink, engedjük őket a felszínre, hívjuk elő a bennünk élő gyógyítót, és adjuk át nekik a terepet, merjük megélni a bennünk élő főpapot, vagy főpapnőt.

Nézzük új perspektívából az életünk, a dolgaink, és merjünk olyan utakat is kipróbálni, amit eddig nem tettünk, vagy éppen valamilyen félelmünk visszatartott bennünk. Figyeljünk mi okozz számunkra örömet, és kövessük a szívünk hangját. Ha esetleg eddig túlságosan a spiritualitásban éltünk, gondolkodjunk egy kicsit racionálisabban, viszont ha eddig inkább az anyagban, akkor tekintsünk felfelé, a lélek hangját követve, akár holisztikus megközelítéssel. Ne feledjünk, bármennyire is szeretnénk, nincsenek dogmák az életünkre, és nincsenek tuti megközelítések a spirituális rendszerben sem, mert egyéni sorsok vannak, egyéni megközelítéssel, mindenkinek más más az útja, de ha a lelkünk és a szívünk hangját követjük, akkor rálelünk a saját utunkra.

Változik a tér és a régi elavult rendszerek már nem állják meg a helyüket, ne csodálkozzunk, ha az eddig bevált módszerek már nem hatnak, mivel teljes átalakulás van. A lényeg most az, hogy legyünk nyitottak, nyissuk a tudatunkat az újra, és engedjük be, azt ami a helyes, a jó út, a megoldás, és hagyjuk, hogy ebben az erők is segítsenek.

Mivel nagyon különös most a tér, és a közeg is folyamatosan változik, legyünk körültekintőek, ne menjünk bele olyan dolgokba, amiket később megbánhatunk, amik esetleg az egészségünkre is negatív hatással lehetnek. Minden erősebben hat.

Újabb és újabb párkapcsolati minőségek érkeznek, és mind a férfi és mind a női minőségünk jelentősen változik, sok minden kerülhet felszínre ismét ezekben a témakörökben. A szülő, gyerek, testvér, családi rendszerek is új köntösbe kerülnek. Választodhatnak le már elavult kapcsolatok, de a múltból hozott lezártnak gondolt kapcsolódások is rendeződhetnek. Egyre inkább ott az igény az egyenrangú nem harcon alapuló párkapcsolatokra, mert már mindkét fél készen áll erre, hogy beengedje és megélje.

Ahogy az előző években most is sokan mennek el, de sokan is jönnek, hogy átalakulva, felfrissülve szülessenek le.

A fém Bivaly éve a stabilitásé, a haladásé, az erőé, az év fém jellege, a bivallyal párosulva, jelzi azt is, az anyagi biztonság ebben az évben jobban megvalósítható, mint az előzőben. Ha a sorsunkat a kezünkbe véve megteremjük mindazt amit szeretnénk, az év lehetőséget nyújt majd arra, hogy a sok befektetett munka meghozza a gyümölcsét, mind a kapcsolatainkban, mint a pénzügyeinkben, mind az élet egyéb területeink. Ne feledjük: élni vagyunk itt és boldognak lenni, és az aggódás helyett helyezzük a hangsúlyt az örömre az életünkben, és az megteremti az egyensúlyt magunkban, és ez hat a világunkra is. Éljük át e mondat esszenciáját: Örömben létezem.

Szeretettel: Christine B Lona

2021.02.12

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.