Gyakorlatok a könnyedebb létezéshez

Újabb lépcsőfokhoz érkeztünk. Ideje ismét lerázni mindent, ami már nem használ.

A mai intenzív skórpió teliholdra egy gyakorlatsort hoztam nektek, amivel segíthetjük a világban és bennünk zajló folyamatokat.

Bátran kezdjük el rázni, karunk és lábunk, hagy távozzon aminek mennie kell a szívünkből, lelkünkből, testünkből. Rázzuk, amíg nem érezzük, hogy elfárad testünk.

Ha kell menjünk ki a természetbe és űvöltsünk egy nagyot. (Kocsiban is jó) Űvöltsünk, mint farkasok a teliholdra. Hadd menjen ki a feszültség fájdalom apróbb maradéka is.

Tárjuk ki a karunkat, és fogadjuk be mindazt, ami előttünk áll. Minden egyes lélegzetünkkel szívjuk be magunkba hozzá az erőt is. Hagyjon, hogy átjárjon az Őserő, az Önvaló ereje. Hagyjuk, hogy feltöltsön bennünket a lélegzet általi tudatosság.

Emeljük fel a karjainkat a fejünk felé, és tegyük össze a kezünk, majd lassan engedjük le összeért kezeinket a szívünkig. Hagyjuk, hogy megérkezzen bennünk a hála és a felszabadulás,a nyugalom, a lélek, a felsőbb én. (Ha meg tudod csinálni a fa aszanát a bal sarkad emeld a jobb térdedig, fa aszanába, és úgy csináld meg a gyakoratot. A fa aszana egyensúlyba hozza a testet és az elmét. De ha a másik lábra tudod jobban az is jó, ha nem megy az sem, ez csak egy eszköz, amit vagy használsz, vagy nem. )

Alázatunk jeleként, hajoljunk meg kissé az Isteni, Istennői énünknek, majd fogadjuk be őt is.

Hagyjuk, hogy átjárjon a szeretete, biztonsága, bizalma. Engedjük be a tudatunkba az Isteni tudás magjait.

Ajánlott mantra: Bátran felvállalom Isteni énem!!

A gyakorlatsor bármikor elvégezhető!

Szeretettel : Christine B Lona

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.