Földelés meditáció

A legspirituálisabb dolog maga a föld. Megvalósítani az eget a földön. A földelés azt jelenti, hogy lehozzuk a földre mindazt, ami ott már megvan, egységet, szeretetet, harmóniát, teremtést. Ha belehelyezkedünk a jelenünkbe, az életünkbe, a földbe, a föld áramával együtt élhetünk, ő táplál és segít. A mostani időszakban a lehorgonyozás szintén segítségünkre lehet életünk könnyítésében.

Földelés meditáció:

Helyezkedjünk el kényelmesen. Kezdjük el a légzésünket figyelni. Helyezzük figyelmünket a fejünk búbjára… Kérjük meg Felsőbb énünket, hogy nyisson a koronacsakránkon egy fényoszlopot, amelyen keresztül lehorgonyozhatjuk őt. Érezzük, ahogy a fejünk mindeközben ellazul. A nyakunk is egyre lazább és nyugodtabb. Érezzük, ahogy ez a finom nyugodt energia a vállunkhoz, a kezeinkhez is elér. Halad lefelé, mellkasunkon, a hátunkon, a hasunkon, a derekunkon. Hat a szerveinkre is, azok is megnyugszanak, lazulnak. A szerveinken megy tovább lentebb, a lábunkon lefelé, egészen a lábunk ujjáig, és még azon is túl, bele mélyen a földbe. Ahogy beérkezik a földbe, egyre mélyebbre és mélyebbre hatol. Figyeljük, hogy lemegy egészen Földanya szívéig. Földanya szívét megnyitva összekapcsolódunk vele. Érezzük őt, és azt is, hogy támogat, szeret minket. Érezzük szeretetét, hitét bennünk és hagyjuk, hogy elvigye a kétségeinket. Érezzük, hogy lényünk egy része egy picit a föld alatt van, de mégis békésen, nyugodtan tudunk mozogni ott. Engedjük be az ehhez kapcsolódó kellemes testérzetet. Fedezzük fel a földet és a benne lévő lehetőségeinket, eresszük a földbe gyökereinket.

Hamarosan a meditációk mp3 formában is elérhetőek lesznek…

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.