Erőjelek

 

Miben különbözik egyik nap a másiktól?

 

 Befolyásolja e a világ alakulását a holdállás s az aktuális dátumok?

Igen, és nem is. Mert mindezektől függetlenül minden nap egyedi, s megismételhetetlen. Olyan nap, ahol tudatosan átlátva a saját dolgainkat alakítjuk mi a saját életünket. Az egyéni döntéseinkkel, hogy önmagunk ellen cselekszünk e épp, vagy sem. 

 

Jól csak a szívével lát az ember… De mi is valójában a szív? S mi vajon az erő?

 

Az erő lehet fizikai erő. Ez által összetűzésbe kerülhetünk, hogy megvívjuk harcaink. Egyénenként, s kollektív. Az erő legalsó aspektusában ez folyik most is. Harcba szállva  az elmúlt időszakban is, akár  az oltott s oltatlan vitában. A háborgó háború vitában. Mindkét esetben elvágva magunk a forrástól, az erő magasabb aspektusától.

 

Mi az erő magasabb aspektusa ?

 

Az erő a szeretetszíverő s a felsőbb énnel látás, a harmadik szemhez tartozó szívszeretetteli tisztán látás.  Amikor nem erőszakolod meg sem magadat, sem a másikat, hanem tiszta szívvel látod magasabb aspektusból temagad, s a másikat is.  Teljességében. A fájdalmaival az akadályaival a szeretetlenségével mindkettőtököt, vagy mindannyiunkat. Nem beazonosulni s beleragadni, hanem figyelni s látni. Látva az összefüggéseket, hogy mit miért teszel, és látva a megoldásokat is. A megoldásokhoz kellenek az eszközök, ezért is vagyunk itt. Vannak olyan eszközök amiket már megszereztünk, s van amit most fogunk. (Ez ugyanúgy vonatkozik az emberiség kollektív tudatára is) A harmadik szemünk mellett lévő oldalsó csakra a bölcsességcsakra, amely segít rálátni az eszközökre. Ez akkor kezd kifejlődni amikor tudatosabban kezded szemlélni a világod.

 

Mi történik most a kollektívben?

 

Két éve kezdődött, hogy a félelem kézzel foghatóbb lett az embereknek. Igen. Ez is ott van megint. Picit más formában, de a feladat ugyanaz. Mögé nézni. Egyenként. Miért félsz, mit féltesz, hol vagy bizonytalan? S mint akkor most is. Dolgozni ezeken. Megélni, de nem beleragadni. Beengedni mögé az erő magasabb aspektusát.  Eszközöket szerezni.

 

A férfi és a nő harca. A régi és az új harca. A régi férfi aki harcos és hadba megy. Ez történik most. Mindenki figyeli. A nő megint ebben a harcban kiszolgáltatottá válik. Mert ővé a tűzhely s nem a harc. Akkor sem, ha az életében eddig férfiként harcolt. 

 

A férfi még nem találta meg a helyét ebben a különös világban. Bár hétköznapjaiban a harc eszközeivel élt, de kezdte kialakítani a társadalom által alkotta szerepekben önmagát. Megteremtve saját erejét, a munkájában, a mindennapi életben. Ébredve az elmúlt időszak által, hogy itt több minden van, mint a fizikai. Már feladat lett a lélek s a szellem ereje.

 

De mint minden nagyobb változás előtt elemi erővel húzz vissza a fizikaiban való ragaszkodó ellenerő. A harcos, a katona, a fizikai szinten való megélése. Ez történik most. A kollektív Férfi küzdelme. A kollektív Nő félelme s küzdelme. Még a Főpap és a Főpapnő beengedése előtti külső és belső harcok. 

 

Mi tehetünk most, s mivel segítjük a változást? 

 

Engedjük be a Férfiba és a Nőbe is az Erő felsőbb aspektusát. Egyénenkét önmagunkba, segítve ezzel az emberiség tudatát.  Mert amit most magadért teszel a kollektívban jobban hat, mint bármikor. 

 

Mi ennek a módja? 

 

A Felsőbb én, a Forrás, az Isteni, a Transzcendens Erőben való létezést lehozni, a fizikai életedbe, ami által nem a személyiség az ego útvesztőjében vagy, hanem tudatosan átlátod az életed, s hagyod hogy ez a felsőbb tudatosság vezessen. 

Ez kell beengedni tudatosan a bennünk élő Férfibe és a Nőbe egyaránt. A kérsz s megadatik. A Mátrix ereje. Kinyitod a tudatodat rá, s megindul a folyamat. Ezzel a saját életedet és a harcostársaid életét is segíted.

 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.