Emlékezz: Társteremtője vagy az életednek

Változások küszöbén vagyunk, újabb és újabb kapuk nyílnak. Azonban a változás közel sem könnyű, hiszen az új dolgok megjelenése előtt elengedődik a múlt és kisebb (vagy épp nagyobb) káosz alakulhat ki. Ez zajlik már egy ideje, és fog is. Felborul az életünk, már semmi sem a régi, és ha most magunkba tekintünk azt láthatjuk, hogy semmi sem jó, úgy ahogy van. Nyugtalanok vagyunk, akár ok nélkül is, vagy éppen okkal. Az van benne a kollektív tudatban. Nyugtalanság, káosz, tisztábban látjuk érezzük, gondoljuk, hogy mi az ami nagyon nem jó az életünkben, kellően flusztrálhat az is akár, ami tegnap még elég jónak tűnt. De pont ez az. Jónak tűnt. Mert valójában megalkuvás volt az is. Egy megalkuvás, de mégsem hű hozzánk. Mindaz, ami a régi elavult rend része, most ismét itt van a felszínen, könyörtelenül. A káoszok káosza. A világban és a világunkban. Látszólag megszűnik a rend. Valójában azonban gyökereinkben alakulunk át. Mi is és a világ is. Fájdalom, félelem, reménytelenség, a biztonság hiánya. Egyik napról a másikra, sőt, egyik percről a másikra fordul fel az élet, és azt gondoljuk, hogy nem tehetünk semmit, csak sodródunk, mert már semmi sem biztos. A társadalom amit azt hitted biztos és jó most egyre inkább taszít ki magából. Hol van a bázis, a nyugalom, a pénz, az otthon, a társ.

Hol van mindaz, amit biztos pontot adhat? Hol van az erő, amely segít? Hol van ilyenkor Isten? Merül fel a kérdés. Miért hagyja ezt? Miért történik ez velem? Az emberiség összes fájdalma és félelme felerősödött a emberiség tudatában. Egyszerre érződik mindenhol. Mi lesz velünk?

Félelem, bizonytalanság… De az átalakulás ilyen. A káoszból előbb utóbb rend lesz, és mindez most azért van, hogy lássuk, valójában mit is szeretnénk, és azért, hogy befelé legyünk.

Engedjük el az illúziónkat a világgal kapcsolatban, és keressük meg önmagunkban az erőt, a fényt, a szeretetet, a Lelkünk, legyünk Jel-en a jelekben, lássuk a mostot, éljünk Most. Nézzük azt, ami bennünk most van. Figyeljünk afelé, ami jó, váltsunk szemléletet. Hol van mindaz, amit biztos pontot adhat? Hol van az erő, amely segít? Hol van ilyenkor Isten? Mindegyik kérdésre a válasz: Bennünk! Az erő bennünk van!!! Az Isten bennünk van. A biztonság bennünk van. Lássunk túl a látszaton. Mindig volt valahogy, és mindig is lesz. Tudom, ilyenkor ez nem vigasz, de csak a jelen létből van tovább a jövőbe. De ahhoz előbb meg kell érkezzünk. Önmagunkba. Önön valónkba. Az Isteni énünkbe, felsőbb lényünkbe. Lássunk túl a káoszon, és nézzük meg mit akar mondani. Figyeljük meg mit is szeretnénk igazán, és mi az amit csak megalkuvásból szedtünk magunkra. Mert a Plútó most a többi bolygóval együtt könyörtelenül kidobja, azt ami nem szolgál már minket. Össze vagy zavarodva, félsz? Azt jelenti fejlődsz. Ahogy a bolygónk is. A nagy változások előtt mindig káosz van. Ez csak egy állapot, amiben akkorát tanulunk, hogy óhatatlanul újjászületünk, akárcsak a Főnixmadár.

Belelátni a félelmeink mögé, és szembemenni vele, tudom, hogy nem könnyű. De belemenni, mindig megéri. Higgyétek el, rengetegszer csináltam már, és mindig megérte, mert sokszor a legnagyobb félelmeink mögött vannak a legnagyobb csodák. És a csodák, ha nem féltek szembe nézni a világgal, önmagatokkal, kiállni azért amiben hisztek, ha nem alkudtok meg, de túl tudtok jutni a komfortzónáitokon, és beengedni mindazt amit még akár elképzelni sem tudtok, de mégis mertek nyitni a boldogság felé, önmagatok felé, a vágyaitok felé, megtapasztalhatjátok saját erőtöket, lényeteket elvezetnek majd a csodákhoz, amire annyira vágytok. Mert a világ értünk van és nem ellenünk. Ha ezt megérted és megéled, tudod, hogy ez csak egy pillanatnyi állapot ami most van, hogy átadja a helyét egy még jobbnak, csak ki kell tartanod, és rálelned arra ami igazán te vagy. Tudd, hogy társteremtője vagy az életednek, és igenis tehetsz magadért. Csak nézz szembe a félelmeiddel, a káosszal, és dönts el, hogy mit akarsz, melyik oldalon állsz, majd fogd be az erőállatokat a szolgálatodra és az erők segíteni fognak neked.

Csak ahhoz még lehet, hogy közben háromszor újjá kell születned. Nehéz szavakba önteni mindazt, amire rálelhetsz most. Belső erőre, belső fényre, önmagadra, megtanulni hogyan működsz, mi az amitől te te vagy, és sorolhatnám. Minden válasz benned van, csak jó helyen kell keresni.

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.