Csoportos reinkarnációs utazás 01.06. (újholdkor)

Oszd meg és legyél áldott!

· Christin B Lona -Tanácsadó, gyógyítószervezésében

 • vasárnap, 10:00–14:00

 • Budapest, XIII. kerület Radnóti Miklós utca

 • Részletek

  Legtöbb érzelmi reakciónk a múltunkból fakad. A személyiségünk nem mindig emlékszik, de a lelkünk tudja, és bizonyos helyzetekben az előző életünkben lévő érzelmeink átjönnek az idő szövetén, és számunkra ismeretlennek tűnő emberekre, helyzetekre reagálunk intenzív érzelmekkel. Ezen a különleges újholdas, jupiterre hangolódos napon lelkünk rejtet zugaiba a múltba utazunk, legyen az akár előző életbeli vagy mostani, hogy elengedjük a múltbéli érzelmi és egyéb blokkokat és begyógyítsuk a lelki, érzelmi sebeket.
  Feltérképezzük a lélektérképünkön valamint coach módszerek segítségével a legintenzívebb negatív érzelmeinket, problémáinkat, majd meditatív reinkarnációs utazással és valamint égi vezetéssel elengedjük azokat.

  Miért más mint egy egyéni oldás? A Közös Teremtő Térben az erők összeadódnak és megsokszorozódnak, így egy elengedés is sokszoros erővel hat. A résztvevők között kialakul egy enyhe karmikus kapcsolat, amely által a csoportmunka sokszorosan hatékonyabb.

   

  Amennyiben szeretnétek velünk utazni, és hívást éreztek, hogy velünk tartsatok jelentkezni tudsz a szeretetteljegyzem@gmail.com, vagy a 06203852760 as telefonszámon. 
  Ára: 12.000,-


Oszd meg és legyél áldott!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.