Csoportos meditáció 2020.09.10 18 óra

Szakrális meditációra hívlak szeptember 10-re, amikor a Mars, a Jupiter, a Szaturnusz együtt ragyog az égen, mikor az Ég és a Föld, a Férfiúi és Női őstudás egyesül.

Szeptember 09-11 között rendkívül erős három vár ránk, amikor aktuális feladat és ezáltal könnyedebben egyesülhet tiszta elfogadásban, szívtudatos emelkedést manifesztálva a Nő és a Férfi, az Isten és az Istennő.

A meditáció során ráhangolódunk a világban zajló folyamatokra és egyensúlyba hozzuk a bennünk élő Nőt és Férfit, elősegítve az Isteni énnel, a Felsőbb énünkkel való kapcsolattartást.

Gyere, vegyél részt a meditáción és indulj el a kozmikus kiteljesedés útján. A meditáció során megtapasztalhatod az Isteni éned, gyógyító erőd, azon a napon, amikor teremtő, tanító fényszögek segítenek az égen, hogy egységbe kerülhess a jelenlét művészete által.

Krisztus és a Felemelkedett Mesterek által beavatodunk az Ősi tudásba, valamint behívjuk az állati segítőinket is, akik elkalauzolnak bennünket az Őserőnkbe, és az Ősforrásunkban is megmerítkezhetünk.

Időpont: 2020. 09.10. csütörtök, 18:00–19:30

A meditáció helyszíne : 1133 Budapest, Kisgömb utca 33., de lehetőség van online csatlakozásra is!

Tarts velünk!

Christine

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.