A fény ébredése- az őszi folyamataink

Megérkezett az ősz, az elmúlás időszaka. Nekem mégis a kedvenc évszakom. A színek kavalkádja a fákon, a hangulat. Az amikor még érződik a régi, de már megindul az elengedés, az átalakulás, hogy helyet adjon az újnak. Mindezt különleges erővel, varázslatosan közelíti meg a természet. A fákban benne van a varázslat, az élet, hogy a levél csak egy köntös, de a fa maga az ami igazán számít. Minden búcsúban ott van egy új viszontlátás. Mindezt egyszerre felfedezhetjük ilyenkor, ami maga a teljesség.
 
Különleges időszakban vagyunk. A Szaturnusz ismét direktbe fordult, aminek eredményeként időszerű fizikai formába is megjelentetni mit is szeretnénk. A Mars még piszkálja bennünk mindazt, amit már érdemes elengedni, vagy megharcolni. Az érzelmeink is pozitív és negatív írányban is felerősödhetnek. A küzdelem erősödhet bennünk, körülöttünk. A Szaturnusz a nagy karma bolygó, aki keményen dolgoztat minket most is, de a végén megtapasztalhatjuk az ajándékait, amiben ráeszmélhetünk ismét, minden értünk van.
A világ most úgy tűnik ellenünk van, de ne higgyünk a kintnek, keressük a bentet, az Isteni ént.
 
A szeretet most az út, a belső erőnk felfedezése, s megtalálni a külső káosz közepedte Isteni önmagunk.
Megtalálni a valódi értékeket. Erre minden lehetőségünk meglesz.
Érthető a kimerülés, hosszú egy év volt, és még nincs vége. De tartsunk ki, megéri. Hajnal előtt a legnagyobb a sötétség. A léleknek is megvan a maga sötétsége, a nagy ébredés előtt. A lélek sötét éjszakájának hívják. Ha minden sötét, a legmélyebb mélyben vagy, semmennyire nincs benned fény, soha nem tapasztalt fásultsággal, erőtlenségben vagy, akkor benne vagy. Tudd, hogy ki fogsz jönni belőle, teljesen megújultan, olyan erőt kapva, amiről mégcsak nem is álmodtál. Ne erőltess semmit, csak engedd!! Meg fog érkezni a Lélek ébredése.
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem kell tenni magunkért, de azt nagyonis. Sok folyamat zajlik most párhuzamosan mérjük fel, hogy melyik melyik. S ne feledd, a legspirituálisabb lét az maga a fizikai lét, lehozni az eget a földre.
 
A Férfi és Nő, illetve a kapcsolatok továbbra is átalakulóban. Közeledik a két nem egymáshoz, épülőben vannak köztük a hidak. Gyógyulni akarnak a férfi és női sebeink is. A bizalom egymásban, és önmagunkban egyaránt aktuális.
Aki félelemmel él, csak félig él, engedd, hogy a Fény meggyógyítsa benned a sötétséget.
 
Keress fel bátran!
Christin B Lona
 
 
 
 

 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.