Az átalakulás korszaka és a koronavírus

Már régóta készülök erre a posztra, de most jutottam el idáig, hogy végre megosszam veletek, hogy mi zajlik most a világban.

Az emberek félnek, alapjaiban alakul át körülöttünk a világ. Mert átalakul, és nem vége lesz!!! Kb két évvel ezelőtt indult be aktívan a folyamat, hogy egyszerű hasonlattal élve az emberek egy részébe új operációs rendszer töltődött be a mátrixból, a transzcendensből. Mit takar ez: ha felébredt vagy, mostanában a káosz ellenére is érzed valahol, hogy minden rendben lesz, akkor valószínűleg benned van ez az új energiás tudatosság. Felébredtél, és nem teljesen az anyagban létezel, azon túl is látsz, érzed, tudod, hogy a test, lélek, szellem egy, és te nem csak a fizikai testeddel azonosítod magad. Lehet, hogy felébredt vagy, de mégsem érzed az általam leírt nyugalmat egy cseppet sem, sem kell teljesen kétségbe esned, akkor ez most fog ebben a káoszban betöltődni, ha hagyod, és a lélek felé kezdesz figyelni. Az új operációs rendszerhez rendszeresen jönnek új frissítések is, ezzel a mostani időszakkal is jönnek, engedjük be. Ha nincs még meg az új operációs rendszerünk hosszabb lesz a folyamat, de tartsunk ki. (Ez egy hasonlat, de így egyszerűbb az elmének felfogni, hogy mi történik)

A világban is ez történik, teljesen újrabootol minden. Ami már elavult és nem életképes rendszer az most mind előjön, és megmutatkozik. ( Próbáljuk ki, hogy e szerint figyeljük most a világot, hogy áh, igen, ez tényleg nem volt jó így, érthető az átalakulás. Sokkal könnyebb lesz a szívünk, mintha nem értjük mi van, és csak aggódunk.) A koronavírus egy olyan eszköz, ami csak előhozza ezt a szükségszerű változást. Az emberi természet sokszor nem tanul, hacsak nem kerül kényszerpályára. Hát most kerültünk. Most a világ is újraindul, hogy új operációs rendszerrel működjön tovább. Mások lesznek az értékek, mint eddig, hiszen megtanuljuk, hogy jobban figyeljünk egymásra, és az emberi értékeinkre is jobban figyelünk, mint a törődés, szeretet, stb. Még akkor is, ha ez éppen most nem látszik az utcákon, de mindenkire hat. A személyes jelenlét elkezd értékké alakulni !!! A mostani időkben a feladat, elindulni önmagunk és a lelkünk felé. Ha ezt megteszed, és a félelem erősítése helyett a tudatosságodat és a hitedet erősíted, sokkal könnyebb lesz. A föld újrabootol, ráadásul országonként változó időintervalummal. Mikor kikapcsolod a számítógépet is van egy idő, amíg még nincs kikapcsolva teljesen, de az előző operációs rendszert zárja le. Amikor meg újratölt, idő kell neki, amíg feltölti az újat. Minden egyes ország, akkor kapcsol teljesen ki, amikor eléri őt a vírus általi teljes elszigetelés. A vírus eszköze, által, egyéni szinten, van akinek nem indul újra az operációs rendszere, mert a felmérés szerint már nem tudja beengedni az új energiát, az megy el. De országos, világ szinten minden ország újraindul, mi is!! Nézzük csak a magyarokat, mindenből kijöttünk végül, még ha nem a legjobban is, de most pont ez a cél, ha összefogunk meglesz az is, hogy jól jövünk ki. (Nézzük csak a jövő generációjáért folytatott összefogást, pl, Zente és Levente) Az elmúlt időszakban is sok ember halt meg, aki már nem volt képes megújulni. De jó hír, hogy ők is újjászületnek, csak ők ezt a létközben kapják meg, amit mi most itt. Mert a változás elkerülhetetlen, nézzünk körül a világban, az alapvető emberi értékek és a társadalmi értékek különböznek. Ez a változás szükségszerű, még ha meglehetősen nehéz is, főleg azoknak, akik teljesen az anyagban vannak, és nem látnak el a lelkük, illetve a szellemük felé. Nem lesz rögtön azonnal jó, utána sem, és idő amíg felépül teljesen minden, de lesznek új ötletek, új lehetőségeink, amik eddig nem voltak!!!

A következő időszakban fogok feltenni meditációkat, és írok majd, hogy hogyan segíthetjük ezt a megpróbáltatással teli időszakot, és Gyógyító Isteni énnel is fogunk még foglalkozni.

Ne feledjétek, a félelem, és az aggódás nem visz sehova, és tudom, hogy ez jön, ott él bennünk, hiszen minden félelmünk most a közegből jövően is, kezd valóra válni egy pillanat alatt, de ez látszat, és ahogy a kártyák is szépen mutatják, hogy ez egy álruhás áldás lehet, ha beengedjük a lelkünkbe és szabadok lehetünk a nehéz körülmények ellenére is. Ha már tudatosan tudjuk, hogy ez nem a világ vége, csak egy nehéz időszak, és van kiút és végül még ha kellően megtépázva is, de kijövünk belőle, már segítettünk magunkon, és másokon is. Sok újrabootolást, és járványt is megélt már az emberiség a földön, csak akkor nem volt ilyen erős a média.

Ez a helyzet maga egy rózsa, aminek nagyon sok a tövise, és szúr, de ugyanakkor rózsa, amit megtapasztalhatunk, ha elindulunk önmagunk és szeretteink felé. Fókuszunk legyen a rózsán,de az érzéseinket sem kell elnyomnunk, csak megélni, de attól még nem ez kell, hogy meghatározzon minket.

Kérlek, hogy osszátok meg ezt a posztot, hogy minél több helyre eljusson, hogy ne a félelmet erősítsük most, hanem fogjunk össze.

Ha segítség kell keressetek bátran!

https://christinblona.com/kapcsolat/

Szeretettel: Christine

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.