Aktuális energiák 2021.04. 29

Ez a hét is nagyon intenzív, hiszen az új energia beleépül a fizikai létsíkba. Ennek következtében minden, ami már nem szolgál elementális erővel próbál kimenni az éteri, asztrál, fizikai síkról. Kellően fáradunk, ami érthető, hiszen nehéz időszak van mögöttünk, és vagyunk is benne.

Egy hasonlattal élve : Az ötösikrek esete. Csak fájunk és szülünk, és azt hiszed nincs több gyerek, de még mindig jön egy új fájás, és ez már a negyedik gyerek. Vajon van még, kérdezi az anya… Hát még van egy legalább.

Ezek az elengedések történhetnek akár álomban is, régi barátainkkal, szerelmeinkkel rendezzük az álmainkban a dolgaink. Érezhetünk a testünkben furcsa dolgokat, sokat sírhatunk, jönnek ki a kisebb nagyobb magok, morzsák a tudatatattiból.
Ha ellenkezünk csak rosszabb. Ezek jönni akarnak s távozni. Nyomjunk egyet inkább, hogy lendülettel kijöjjön, minthogy visszatartsuk.

Az ötösikrek után kezdődik az új élet, mindaz, amiken eddig dolgoztunk idővel, megtérül, illetve sokaknak hirtelen sok minden fog egyszerre történni, addig még tartsunk ki.

Szeretettel : Christine B Lona

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.