Adventi angyalok- Advent negyedik Angyala- Lila angyal

Miután megérkezett már a Hit a Remény és a Béke az emberek szívébe az adventi angyalokkal, érkezik meg advent negyedik vasárnapján a Lila angyal. Érkeztét finom éteri hangok kísérik, amik megnyitják előtte az utat. A zene varázsa ellepi az emberek szívét és örömet és szeretetet varázsol a hideg szívekbe is. A Lila angyal az Öröm és a Szeretet Angyala. A lila szín az egyensúly színe. Az ék kékje megérkezik a földi pirosba, és lilává varázsolja azt. A legspirituálisabb küldetés maga a földi sík, az élet. Megvalósítani mindazt a földön az anyagba, ami a lelkünkben már rég ott van. A Lila angyal segít hidat nyitni a végtelen és a föld között. 

Gyújtsunk meg egy lila gyertyát és tegyük be a kedvenc zenénket. Hagyjuk, hogy a zene dallama áthassa a testünk, lelkünk. Érezzük át a zene varázsát és hagyjuk, hogy örömmel és szeretettel árasszon el bennünket. A lila angyal velünk együtt fog táncolni a zene dallamára. Ha tiszta szívvel figyeljük megérezhetünk őt is mellettünk. 

 

 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.