Adventi angyalok- Advent harmadik angyala- Fehér Angyal

A Fény ünnepe felé közeledvén, velünk van már a Hit (Kék Angyal), Remény ( Piros Angyal) és advent harmadik vasárnapján megérkezik a Béke angyala is, a Fehér Angyal.

Megérinti az embereket a tiszta szeretet sugarával. A fény ragyogni kezd az emberek szívében, ha nyitottak rá, és megtisztítja őket a bennük rekedt fájdalmaktól, nehéz energiáktól. Meghozva az emberek szívébe a békét és a boldogságot és a harmóniát.

Ezen a napon gyújtsuk egy fehér gyertyát, helyezzük magunkat kényelembe, és fogadjuk szeretettel a Fehér Angyalt. Engedjük magunkba a fényét, szereteté  és erejét. Hagyjuk, hogy megtisztítson bennünket a bennünk rekedt régi energiáktól, közben folyamatosan lélegezzünk, és hagyjuk, hogy a kilégzéssel távozzon mindaz, aminek már nincs ott helye. Addig csináljuk, amíg nem érezzük, hogy szívünket ellepi a Béke és a szeretet, és a nyugalom.

 

 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.