A teremtés menete

A teremtés mibenélte

Hogyan kell teremteni? Hol úszik el a teremtésem menete? Hiába mondják, hogy tudati szinten gondoljak a jóra és mégsem történik semmi. Mit csinálok rosszul?

Semmit sem csinálsz rosszul, csak nincs kellő információd, és nem ismered eléggé önmagad, az erőd, a tudatalattid, nem látod valójában mi zajlik benned, nincs kellő eszközöd. Régi minták beidegződések vannak benned, legyenek akár előző életbeli, vagy családi karma. Valójában minden pillanatban teremtünk. Azt, hogy éppen mit, az abból látjuk, ha körülnézünk éppen mink van. Legjobban akkor tudunk jót teremteni, amikor a test, lélek, szellem egységben van.

A teremtés menete a következő:

1. Tudom ki vagyok és mit akarok. -Nem mindig az jó, amit hisszük, hogy jó nekünk. Ha egóból teremtünk, vagy nagyon ragaszkodunk akár a rosszhoz is, és ez ráadásul előfordulhat, hogy nem egyezik a lélekutunkkal akkor hiábavaló és csak fájdalommal teli. Tudd, hogy mit akarsz, és fogalmazd meg magadban pontosan. 

2. Gondolok a célra, és érzést is adok bele, és ez összehangoltan működik. Ha megvan a cél, és megvan benned az összhang akkor lesz a teremtésed olyan amilyennek tényleg szeretnéd, de fontos, hogy érzést is kell bele tenned. Lehet az akár pozitív, akár negatív. Biztos tapasztaltad már, hogy kevésbé jó, de mégis akaratos embereknek jól működik a teremtés. Mert nincs bennük kétség, és az érzelmeiket is arra irányítják. Nincs apelláta energiával. 

3. A tudatalattim együtt működik a tudatommal. Hiába akarsz valamit tudatosan, ha teljesen más programok futnak a tudatalattidban. Ha például akarsz egy szerető párt, de ha a tudatalattidban az a szeretet, ha bántalmaz, és hiába tudod a tudatoddal, hogy az neked fáj, mégis egy olyan párt kapsz, aki bánt. 

4. Erőm teljében vagyok, és ebből teremtek. – Szükségből ne teremtsünk, az olyan is lesz. Ahhoz, hogy jól működjön az egész kell a belső erő, a nyugalom, a lélek ereje.

5.Tegyük áramlásba- Cselekedjünk– Valójában ennek két része van. Ahhoz, hogy legyen egy paradicsomtól duzzadó bokrunk, előbb el kell ültetni a magokat. Ehhez pedig tennünk kell valamit, meg kell támogatni egy cselekvéssel. Hogy éppen mivel az a helyzettől függ.

6. Tegyük áramlásba 2.- Engedjük el Az erőket tegyük irányba, majd engedjük el a nyilat. Ezospiri nyelven: Tudjunk elengedni- Mit jelent az elengedés, már a csapból is ez folyik, mégsem működik, az egész ezospiri erről beszél, mégsem érted, hogy van ez? Az elengedés ebben az esetben,afféle megengedés. Nem ragaszkodsz, és nézegeted folyton és szeded ki a magot a földből, hogy megnézd hol tart a folyamat, ugyanis, akkor kezdheted előröl az egészet. Egyszerűen tudod, hogy mindent megtettél, és megengeded, hogy a megfelelő időben jöjjön el.

7. Hit, Ősbizalom- Tudom, hiszem, hogy a teremtésem minden hátráltatónak tűnő körülmény ellenére is megérkezik hozzám, hiszen társteremtői vagyunk a világnak. Nem hiszem ha látom van, hanem Látom, és hiszem. Az Ősbizalmam a helyén.

Nézzük ezt egy hasonlattal:

Ki akarsz lőni egy nyilat.

1. Tudod mit akarsz, ki akarod lőni a nyilat, s az is megvan, hogy hova, tehát megvan a cél.

2. Van íjam, és nyílvesszőm. Az íj a gondolat, és az érzelem a nyílvessző. Érzelmet teszek bele, vagyis a nyílvesszőt. (Ez lehet egy negatív élményből adódó érzelem is ilyenkor átfordítódik majd, de lehet pozitív is az adott célra vonatkoztatva is, átéled a célt.) 

3. A kezem ( a tudatos) és az agyam összhangban van (tudatalatti). A kezem azt csinálja, amit az agyam mond neki. 

4.Tudom, hogy van erőm, hogy felemeljem, megtartsam, kihúzzam az íjat, hogy megfelelő sebességgel érje majd el a célt. 

5. A kezemmel beteszem az íjba a nyilat, majd erőt fejtek ki és kihúzom. (Cselekszem.)

6. Elengedem.

7. Hit. Ez a zen íjaszat alapja. Tudom, hiszem, hogy az erők engem segítenek, és még akkor is, ha esetleg nem vagyok ügyes az íjászatban a bennem lévő akarat és összhang által összekapcsolódva pontosan a célba talál a nyilam

Ha érdekel, hol vannak elakadások a teremtés térképedben, és szeretnéd kioldani őket és a helyükre tenni, keress fel bátran!

Christine B Lona

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.