A szellem fényei

-Változás… Vajon elkerülhető? Csak maradjon minden így. – Gondolkodik az ego.
– De mennék. – Feleli a lélek. – Gazdagság, boldogság, ez kell nekem. Félek kicsit, de vágyom a változást.
– Áramolok, mindenhol megnyilvánulok, bejutok az elmébe és az egoba, hogy ő is értse. Kijutatok mindenkit a káoszból a szeretetbe és a fénybe. Boldogság a lényem. – Mondja a Szellem.
 
Folyamatosan párbeszédeket folytatunk önmagunkkal. Sokszor nehéz megállapítani mi és ki beszél bennünk. Az önismeret és a tudatosság útja, sokat segít, hogy jobban átlássuk önmagunk. Ami kint az bent, ami bent az kint. Az ego korlátok közt él, a léleknek is vannak sebei, de a szellemünk határtalan egyetemleges, és maga a színtiszta szeretet. Ő a felsőbb énünk, aki azon munkálkodik az égi segítőinkkel együtt, hogy boldogok legyünk.
 
Az elmúlt időszakban a Női Öntudat kezd a helyére kerülni és ez természetesen a Férfiakra is kihat. A Férfierő is változik, keresi az irányt, és egyre inkább rá is lel. Ezekben az időkben a két nem sokat tud segíteni egymásnak ebben, hiszen  most globális szinten is együtt tud leginkább kiteljesedni. Az én korszakából lassan átlépünk az együtt korszakába. A Férfi és a Nő erőharcból az egyenlően együttlétbe. Persze a teljes átrendeződéshez idő kell. 
 
Ami nem szolgál az továbbra is engedődik el. Kemény leckéket kapunk, sok a próba most is. Őrizzük meg a hitünk, s engedjük be továbbra is az őserőnk.
Döntések sora van most, s lesz is még. De ez most mind értünk van. Tartsunk ki, megéri. Ami nem szolgál minket engedjük. Lássuk át, hol ragadtunk be a ragaszkodás erdejébe, s engedjük magunkból ki ezeket.
 
Most az elhunyt szeretteink felé van a figyelmünk egy része, ez is a feladat. Elengedni a velük kapcsolatos elakadásainkat, gyógyítsuk meg magunkban a hiányuk a szeretet tűzével, így nekik is könnyebb lesz.
 
Változás van. Bennünk, körülöttünk,a világban. Újabb és újabb hatások érnek bennünket. Újabb terepátrendeződés folyik, minden síkon. Védjük meg a határainkat, önmagunk, figyeljünk a gondolatainkra, érzéseinkre, ne hagyjuk magunkat elcsúszni a félelmeinkbe. Csípjük nyakon, az egot és engedjünk teret a szellemünknek. Szeressük önmagunk, fogadjuk el azt akik valójában vagyunk. Önmagunk. 🙂
 
Keress fel bátran! 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.