A hegy ébredése- Húsvéti energiák

A hegy ébredése- Húsvéti energiák

Hipererős és intenzív hétvégében vagyunk benne. Izzanak bennünk az indulatok, az erők, a fájdalom, a félelem, mindem amit valaha is fájt és rendezetlen, az is amit esetleg másoktól vettél át, elemi erővel jön elő bennünk. A tavasz megújulással kecsegtett, de a Golgota intenzív ereje mindannyiunkra hat.

Pontosan miről is van szó, és mi folyik most itt valójában?

A tavaszi napforduló hozott egy intenzív megújulási energiát, ugyanakkor a bennünk élő félelmeket is felszínre hozta ismét. Most a félelmekkel egyetemben teljes intenzítással érkeztek meg a bennünk élő fájdalmaink, keresztjeink, mi magunk is keresztre feszítve lettünk a világ és önmagunk által. Pontosan azt éljük meg mint a Tanítóink egykoron, Buddha, Krisztus, az Aranyasszony. Végig megyünk a Golgotai hegyen, megérkezve bennünk minden eddig elnyomott düh, fájdalom, elkeseredettség, félelem, erőtlenség, gondolat, érzelem.

Küzdünk a keresztjeinkkel, mert ezen a idei húsvéton mindenkihez visszaérkezik mindaz, ami az ővé volt valaha.

A keresztény vallás szerint Krisztus megváltotta a bűnünket, és mindannyiunkért halt kereszthalált. Az Istenhez mindenféle képzetek is társultak, ez és sok minden más esemény a világban kialakított egy olyan világképet, amit a vallások rendesen ki is használtak, a keresztény papok ugyanúgy, mint a buddhisták, hogy mindannyian Isten kezében vagyunk, és nincs beleszólásunk a sorsunkba, és ők mint közvetítők által juthatunk előbbre. Ennek következményeként ezzel az emberiség nagy része elengedte az irányítást a saját élete felett, és átadta a papság, királyaik, majd a politikusaik kezébe.

Valójában Krisztus megváltotta a karmát, időszámításunk előtt minden negatív cselekedetért végig kellett élni egy életet, hiába értettük meg mit is tettünk valójában, és bántuk meg. Azóta azonban, ha rájössz, hogy mit tettél és miért, és ezzel akár ártottál is másnak vagy éppen magadnak (ezt sokszor figyelmen kívül hagyjuk, pedig nagyon is fontos!) , megváltozik a közeg, úgymond a keresztény hitvilág szerint bűnbocsánatot nyersz, és leteheted az adott karmát, vagyis azt amiért eredetileg az egész történt. Érdemes tisztában lenni azzal is, hogy elég gyakran fordul elő, hogy már régen megbocsájtást nyertünk a Felsőbb énünk, Istenünk által, szeretteink által, de mi még mindig bűnhödni akarunk.

A régi világban egy-egy mester akadt, aki segítette és vezette a népet, az embereket, a proféták, Krisztus, Buddha, Mohamed stb. Most azonban minden energia, ami eddig rajtuk volt megérkezik az egyénbe, belénk emberekbe. Ez történik most ezen a húsvéton. Mindannyian megéljük mindazt amit Krisztus a kereszten, és az odafelé vezető úton, fizikai tűnetekkel együtt, mindezt azért, hogy újjászülessünk, pont mint ő, mindezt az égi segítőink, erőink, Isten és az Univerzum által. ( Ő sem volt egyedül, Isten és a szerettei mellette álltak, de mégis a szenvedésein magának kellett átmenni és fájdalmakon, túl az anyagon a szellem felé) A koronavírus tűnetei is pont ezek, torok csakra, érrendszer, tűdő, félelem, vese (életenergia) kinek hol a gyenge pontja stb. (Ezen a hétvégén a vér is tisztul, őseink, tanítóink, önön vérünk.)

A vérünk változik, és tisztulni kíván. A szívünk pedig el akarná engedni a félelmet.

Mindannyian mindennél jobban vágyunk egy jobb életre. Az Isteni gén azonban már nem Isten fiában, Krisztusban, Buddhában, a profétákban, tanítókban van benne, hanem bennünk is. Be kell fogadunk, hogy nem csak tétlenül sodródva élve élünk, hanem TÁRSTEREMTŐI is vagyunk az életünknek.Tennünk is kell a dolgainkért ahhoz, hogy elinduljanak, vagy akár kérjünk hozzá segítséget. Legalább egyet lépnünk kell ahhoz, hogy Isten és a segítő erőink, és az általunk irányított erők is hozzátegyék a magukét. A Golgota hegye, a mi Mesterhegyünk, beavatásunk most. Most a hitünk, életünk, lényünk, kínjaink vannak a porondon, hogy átadva Önön Isteni énünknek szülessen meg bennük a megváltás.

A folyamat csúcspontja vasárnap éjszaka lesz, utána e kettős hatás inkább megkönnyebbülésbe csap át, amikoris szintén egy nagyon intenzív energia érkezik a szívtérbe.

Egy kis gyakorlat pedig, amit ez a hétvégén és még hétfőn is érdemes megismételnünk, amivel segíthetjük a folyamatot:

Lazzuljunk el, figyeljünk befelé. Figyeljünk a szívünkre. Hagyjuk, hogy az Isteni énünk átváltsa a Szívfrekvenciánkat.

Akkor tudjuk, hogy megvan, ha megkönnyebbülést és szeretetet fogunk érezni a szívünkben.

A hétvége mondata: Többé nem szükséges meghalnom azért, hogy társteremtője legyek az életemnek.
Majd pedig: Az életet választom.

Szeretettel: Christine B Lona 
 
 
 
 
 
 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.