A Gyógyító Isteni én behívása

Mindannyiunkban él egy gyógyító! Ha össze vagyunk kapcsolva a lelkünkkel, illetve a szellemünkkel, isteni önvalónkkal, létünket áthatja az önszeretet, az önbizalom, az ősszeretet és az ősbizalom. A szellemünk mindig azon munkálkodik, hogy elakadásunk, sérüléseinket, fájdalmainkat a gyógyulás felé vezesse!!!! Ehhez küld számunkra segítséget, erőket, csak az aktuális állapotunktól függ, hogy mennyire tudjuk ezeket fogadni, és mennyire vesszük észre, illetve attól, hogy mennyire vagyunk összekapcsolódva a bennünk lévő Istenivel. Ha nagyon mélyen vagyunk el sem jut hozzánk, a személyiségünk bent van a félelem mocsarában, és nehéz onnan kilátnunk. Az alábbi meditáció segít, hogy ebben az embert próbáló időben is kapcsolódni tudjunk önmagunkhoz és a bennünk élő gyógyítóhoz:

Helyezkedjünk el kényelmesen. Tudatosan gyújtsunk meg egy mécsest vagy egy gyertyát, mégpedig úgy, hogy érezzük, hogy az általunk meggyújtott élő fény, meghozza számunkra azt a fényt, amit régóta várunk. Figyeljük a lángot, és igyuk szinte be a lelkünk mélyére, a hagyjuk, hogy a félelmeinkre is hasson. Érezzük, hogy ez a láng nem csak a szemünkre, hanem a szívünkre is hat, ennek érdekében gondoljuk oda a mellkasunkhoz, ahol a szívcsakránk is van. Hagyjuk, hogy a láng és a fény, teljes mértékben kiégesse az agni tisztitótűzzel a szívünkben lévő félelmeket gátakat. Lélegezzünk közben finoman, de mégis mélyen.

Amikor már úgy érezzük a szívünk környékén kellemes áramló érzés van, tegyük ezt a lángot gondolatban a hasunkhoz, a harmadik csakránkhoz, és hagyjuk, hogy a láng agni tisztítótűz ereje onnan is kimossa félelmeinket, gátjainkat.

Amikor már ott is kellemes a testérzetünk hívjuk be a bennünk élő Gyógyítót!

– Lélegezzünk mélyeket, és közben félhangosan szólítsuk: – Isteni Gyógyító énem, magamhoz szólítalak, és hagyom, hogy egyé váljunk a Szellemünk által, ebben a fizikai testben.- Engedjük magunkhoz és hagyjuk, hogy az egyé válási folyamat lezajlódjon. Minden egyes lélegzetvételünkkel közelebb jutunk a bennünk élő Gyógyítóhoz. A folyamat végére egy könnyed megkönnyebbült testérzetet kell érezzünk. Ha ezt nem érezzük, akkor tisztítsuk végig a gyertyával a többi csakránkat is, majd újra hívjuk magunkhoz az Isteni Gyógyító énünket. (akkor is fog jönni, ha mi nem érzünk semmit, és addig gyógyít, amíg nem érezzük a megkönnyebbülést)

Szeretettel: Christine

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.