A Fájdalomtest kezelése a Gyógyító Isteni énnel

A Fájdalomtest kezelése a Gyógyító Isteni énnel

Miután megtörtént az első behívás, és megvolt bennünk a kellemes testérzet folytathatjuk tovább a vele való munkát: ( a Gyógyító Isteni én behívását itt találod: https://christinblona.com/a-gyogyito-isteni-en-behivasa/ )

Helyezkedjünk el kényelmesen és szólítsuk őt:

– Isteni Gyógyító énem, magamhoz szólítalak, és hagyom, hogy ismét egyé váljunk a Szellemünk által, ebben a fizikai testben!

Engedjük át neki magunkat teljesen. Ha érezzük, a kellemes ellazult érzetet bennünk, akkor kérjük meg, hogy kezdje el gyógyítani a fájdalomtestünket, az alábbi módon:

Emeljük tudatunk a Fájdalomtestünkre. Figyeljük meg a formáját, alakját, színét, állagát, jellegét. Kérjük meg a bennünk élő Gyógyítót, hogy szeretetével ölelje át a fájdalomtestünket, és kezdje el gyógyítani:

– Kérlek, Gyógyító énem, szereteteddel kezeld az én fájdalomtestemet és alakítsd át szeretetté- hagyjuk, hogy dolgozzunk rajtunk, figyeljük meg, hogy változik, milyen lesz a formája, jellege színe stb. Onnan tudjuk, hogy végzett, hogyha egy szép formát látunk végül, vagy egy szép színt. Rengeteg fájdalom van bennünk, és mindig amikor valami negatív élmény jön és fáj ezt erősítjük önkénytelenül. Amikor ilyesmi történik célszerű gyógyítani a Fájdalomtestünket nem sokkal utána. A fájdalomtest kezelése azért fontos, mert ha túl erős, akkor elvágjuk magunkat a szeretettől, önmagunktól és a fájdalmainkon keresztül szemléljük a világot és úgy érezzük, hogy minden ellenünk van, holott épp az ellenkezője igaz.

Szeretettel:

Christine 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.