2021 az átalakulás folytatódik

2021.01.13 án reggel van az év első újholdja. Az év első újholdja eléggé meghatározó az adott évre tekintve. Az átalkulás és a transzformáció éve ez. A tavalyi év Bak együttállásai és a velük járó átalakulás, a régi elavult rendszerek tudatossá válása kerül most új köntösbe, s a földhöz, az emberekhez és a hivatásunkhoz viszonyunk változik. (Bak újhold)

Ez az időszak is, az elmúlt napok, hetek, probára tehették a hitünket, erőnket, világunkat. Egyre intenzívebben sodrodik le mindaz ami már nem szolgál minket. Lehet az éppen hitrendszer vagy a félelem illúziója. A bennünk élő tiszta erő és maga a földi szféra ereje alakul át, formálodik. Érezhető a változás az univerzális erőben is. Van, aki érzi, van aki még nem. Aki nem még nem ne keresedjen, előbb utóbb hozzá is elér idővel. Ez is egy folyamat. A Plútó vagy kilöki mindazt, ami nem szolgál, vagy emel, ha megtetted amit kell s tudtál áramolni a felsőbb éneddel. Most mindkettőt teszi egyszerre. Kilövi a sallangot, de ugyanolyan erővel emel is. Ne állj ellen a változásnak. Engedd, hogy kidobja a félelmeidet, s lovagold meg a változás erejét. Minden félelem mögött, ha nem ragadsz bele, ott van maga a forrás, a fény, a szakrális erő,a megnyugvás. Engedd be magad a forrásba. Ha ezt megleled, megengeded, elfogadod a forrásod, új erőre kapsz, és megteremtheted mindazt, amiért jöttél: hogy boldog légy!

Az elmúlt években a férfi és női energiaminőseg alakult át, s változott. Ezek az erők új lehetőségeket hoznak, majd az emberiség számára, a párkapcsolatokban. A közegbe fokozatosan bekerül az egyenrangú szakrális párkapcsolat. A 2021 es év, 5 ös év Főpapi égisze alatt intenzívebben jönnek fel és tisztulnak meg a párkapcsolati sebek. Mert az emberiségnek már feladata, hogy a Főpap és a Főpapnő, akár szerelmi, akár társi, akár más jellegű minőségben együtt dolgozzon. Ha az operációs rendszerben nézzük a most bekerülő frissítések mindkét nemben egyszerre kerülnek bele. Ha az egyik ellenáll, vagy fél, a másik tudja segíteni. A támogatás és a csapatmunka ereje nem csak duplája lesz az, két személy esetén sem, hanem jelentősen megsokszorozódik. A változásnak ellen lehet állni, de csak egy ideig…

Szeretettel: Christine B Lona

 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.