2021.07 Válassz egy kártyát a négy közül

Válassz egy kártyát a négy közül. A jelentésüket itt olvashatod.

1. lap

 

A felsőbb én

 

A szent életvonal

Ez a kártya egy női szívet ábrázol, ragyogó fehér szárnyakkal, amelyek arany fényt sugároznak. Ez a saját belső szellemedet, a magasabb énedet jelképezi, azt a részedet, amely már létezett ez előtt az élet előtt – minden olyan probléma előtt, amiről azt hiszed, hogy ez az élet erről szól.

Nagyon értékes és intuitív időszakba lépsz, olyan időszakba, amelyben képes vagy megérezni az erőd valódi mélységét. Elhessegeted a kétségek és a korlátoltság érzését, és mélyen magadba nyúlsz, hogy megérezhesd a lelkedben vibráló örökkévalóság határtalan erejét.

Ez a te valódi éned, az igazsághoz, a magasabb tudatossághoz és az időtlen kapcsolatokhoz vezető életvonalad. Meditálj lelked önazonosságán, hogy elnyerd az összes megértést, amire szükséged van – és az összes megoldást, amit keresel. Lelked megtisztítja az utat az eljövendő mélységes áldások előtt, ezért hagyd, hogy ez a szent éned vezessen téged. Miközben ezt teszed, varázslatos történéseket fogsz észrevenni az életedben!

Engedd el a személyiségben lévő korlátaidat és engedd be a felsőbb én erejét az életedbe. korlátozásait, és hozd be ezt az erőt az életedbe. Ha egyszer beindul az ereje, mindent megváltoztat az életedben.


Megerősítés

Belső énem értékében, erejében és méltóságában élek. Lelkem összeköt engem minden megoldással.

 

 

2. lap

Szeretve vagy

 

Hadarian-energia. Egymásra utaltság. Akadályok

A hadariánokról azt tartják, hogy ők képviselik a tiszta, szent és feltétlen szeretetet, és hogy minden emberben és helyzetben meglátják azt. Ebből kifolyólag nehezükre esik bekorlátozó, egymásra utaltságról szóló úgynevezett egészséges kapcsolatokban részt venniük, mert kizárólag a másik alapvető természetét látják.

Ők a kozmosz szeretői, akik elmerülnek ebben az érzésben. Azért vannak itt, hogy másoktól elszeparált testben is megtanuljanak szeretni. Hogy megtanulják először saját magukat szeretni, majd másokkal is egészséges kapcsolatot kialakítani. Hogy belássák, hgoy az általuk szeretet ott van bennük.

Ez a kártya azt üzeni, hogy vizsgáld felül, hogyan tudnál egészségesebb köteléket kialakítani. Elképzelhető, hogy kölcsönös függőségben élsz valakivel, amiben elveszíted saját magad. A csillagszülöttekre jellemző, hogy mélyen elmerülnek a kapcsolatokban , főként olyan emberekkel, akikkel biztonságban érzik magukat, és akiket lelki szinten ismerősnek éreznek.

Talán te is olyan kapcsolatban élsz, amiben többet adsz mint kapsz? Vagy talán a folytonos bizonytalanság jellemzi a kapcsolatodat, és soha nem lehetsz biztos abban, hogy állsz a másikkal? Ez a kártya arra hív, hogy vedd górcső alá a kapcsolataidat, és gondolkozz el, milyen energetikai megállapodást kötöttél tudatosan vagy tudattalanul. Hogy tudatosítsd magadban vannak e olyan kapcsolataid, amikben szorongsz vagy tehetetlen vagy. Amiben nem érzed elég biztonságban magad ahhoz, hogy ellazulj és önmagad légy. Az a feladatod, hogy felmérd vannak e olyan sötét foltok az életedben, amiket egy kapcsolattal próbált megoldani vagy elfedni.

Elveszíted önmagad a kapcsolatokban? Ha igen, hogyan? Hogyan szerethetnéd jobban önmagad?

 

3. lap

 

A Kerék

 

Izgalmas változások vannak készülőben. A kereket az életerő forgatja, és most úgy fordul, hogy kedvező új lehetőségeket hozzon számodra. Ha eddig problémát jelentett számodra a terved beindítása, ez most hamarosan megváltozik. Hirtelen erőlepés várható.

Míg a változás gondolata sokakat aggodalommal tölt el, te bízz benne és tudd, hogy az Univerzum azt akarja, hogy boldog légy.

 

A váratlan események célja az, hogy olyan irányba tereljen téged, mely aztán egy örömtelibb és teljesebb élethez vezet.

A kártya további jelentései: Új kezdet. Optimizmus a jövőt illetően. Alkalmazkodóképesség.

 

Jeremiel arkangyal segítségével tisztán láthatjuk az életünket, hogy aztán fel tudjuk mérni, mely körülményeinket változtassuk meg. Nevének jelentése „isteni irgalom”, és azokon segít, akik jóindulattal és megbocsátással szeretnék felülvizsgálni a múltjukat. Jeremiel arkangyal képes arra, hogy a jövővel kapcsolatos remek víziókat ihlessen. Őt szólítsd, ha inspirációra van szükséged azzal kapcsolatban, hogy vigyél véghez csodás változtatásokat az életedben.

 

4. lap

 

Érdem

 

Tudd, hogy megérdemled a feléd áramló jóságot.

 

Hátráltattad szellemi képességeid gyümölcsözését azzal a mélyen gyökerező hiteddel, hogy nem érdemled meg a gazdag, méltóságteljes életet. Ezért szeretnélek most meggyőzni arról, hogy az áldás nem jutalom a viselkedésért, hanem gondolataid, hited cselekedeteid hatása. Ha megengeded magadnak, hogy elfogadd a mennyei segítséget, ezzel segíted Isten tervét, hogy minél erőteljesebben kinyilváníthassa szeretetét, gondoskodását az emberekről.

A menny segítségének elfogadása nem csupán személyesen rólad szól, hanem arról is, hogy hagyd, hogy segítsenek rajtad, hogy te is segíthessél másokon. Fogadd el a jót nagylelkűen, és erősítsd meg: „Köszönöm az ajándékokat, amelyekben részesültem. Hálásan elfogadom őket mindenki javára.

 

Szeretettel: Christine B Lona

 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.