2020. július elejei energiák

A Nyári napforduló után intenzív korszak köszöntött ránk, amely teli volt kihívásokkal, ébredésekkel, próbákkal. A közegben lévő változásokat érzékelhetjük az élet minden területén, a saját életünkben is. A kapcsolati rendszerünk átalakulásától kezdve, a munkához való viszonyunkig. Új életünk alapjai most rakodnak le, alakulnak át. Akár a munkahelyünk változik, akár az otthonunk, érezhetjük azt, hogy már mindaz, ami régen még megfelelő volt számunkra, kinőttük, és a lélek hívó szava egyre erősebb bennünk, és a régi elavult rendszereink sorra dőlnek meg. Ami már nem szolgált minket, ebben az időszakban szép lassan tűnik el, és már megjelennek az új életünk alapjai is, de még nem látszik semmi sem biztosnak, mert a változás egy folyamat, amelyben mi most mélyen benne vagyunk. Érzed, hogy ki kell állnod azért aki vagy, és már nem folytathatod az életed a régi mederben, mert minden átalakul, és legfőképpen te. Ami a függetlenséged útjában áll, most lehetőséged van elengedni és ehhez most minden támogatást az égiektől megkapunk. A káosz mélyén ott van a rend, és lassan, de biztosan ez a rend megmutatkozik számodra is. Engedd, hogy a lelked üzenetei eljussanak hozzád, mert belül pontosan tudod, hogy jó úton jársz, még akkor is, ha ez az egodnak éppen kockázattal jár. Akár új otthon, akár új munka, akár új életkörnyezetben találod magad tudd, hogy most minden a helyére kerül, és csak annak az útnak a részese vagy, amely mindannyiunk igaz útja, a lélek és a szeretet útja, az az út, amiért itt vagy ezen a földön és leszülettél. Ne csüggedj, ne félj, az égiek és a saját Szellemed is azon van, hogy sikerüljön minden amiért itt vagy. Hogy kiteljesedj és függetlenedj. Ezen a hétvégén is új kapuk nyílnak meg előtted égen és földön, és az új lehetőségek, a lélek útjai újabb utakra vezetnek, hogy elhagyd a régi elavultat.

Ne csodálkozz, ha az elmúlt időszakban teljesen felfordult az életed, ennek itt és most helye van, ha még nincs meg minden válaszod, se aggódj, meg fognak érkezni. Ha még csak ennek küszöbén állsz, se aggódj időben el fognak indulni a dolgaid. Ha ennek semmi nyomát sem látod, se csüggedj, a változás téged sem kerül el. Az ég folyamatos üzeneteket küld, csak figyeld a jeleket. A függetlenedési vágy egyre erősödik bennük és az, hogy önálló létezőként saját magunk teremtsük meg a saját boldog valóságunk. A Telihold, a Holdfogyatkozás is ráerősít arra, akárcsak a közegben lévő függetlenség napja, hogy elemi erővel törjenek fel bennünk az elfojtásaink és a határaink megvédése.  Ne álljunk nekik ellent, engedjük át magunkat a folyamatnak, és hagyjuk, hogy tisztuljunk. A Bak telihold is azt segíti, hogy a lélek mélyéről kijöjjenek a gátak, és elinduljunk abba az irányba, ami valóban a mienk. Engedjünk a lélek hívó szavának és kövessük!

Szeretettel: Christine

Keress fel bátran!

 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.