2020 januári kártyahúzás

Válassz egy kártyát a négy Rejtett birodalmak bölcsei közül, amelyik az elkövetkezendő időszakban a segítségedre lesz.

1. kártya

Szivárványherceg

Jutalom, kitartás

A Szivárványherceg az Ellensúlyozás és az Elfogadás törvényére is figyelmeztet. A felhőszakadás sem tántorított el téged az utadról. A szivárványherceg egy zsák arannyal jutalmazz meg téged, mert Belső Fényedből merítve felnyújtóztál az égig, amíg teljesen át nem érted az anyagi világot, az egyik végétől a másikig. Ez nem volt egyszerű feladat, és kemény munkádért jutalmat érdemelsz. Ha igyekszel a lehető legjobban nyújtani, rájössz, hogy ez az érzés már önmagában egy jutalom.

De a lap üzenete több ennél: A Szivárványherceg arra kér, hogy az ijesztő vihar után is bizakodva nézz az égre. Menj csak tovább, vár az arannyal teli zsák. Kitartásod kifizetődik és jutalmad nagyobb lesz, mint amiről valaha álmodtál.

2. kártya

A Tükör úrnője

Visszatükröződés, elfogultság

A Tükör úrnője arra kér, hogy vizsgáld meg önmagad életed eseményeinek tükrében. A Vonzás Törvénynek kivételes hatalmát képviseli, hiszen az vagy, amit magadhoz vonzol.

Sokan ezt félreértik, tévesen értelmezik, de ez nem azt jelenti, hogy minden túlkapásért, a világban zajló nagy eseményért- a háborúkért például- magunkat kell okolnunk. Bizonyos események hitünk próbatételei, és egyszerűen elkerülhetetlenek.

Inkább találd meg a helyedet az élet nagy hálójában- amelyet kapcsolataid, lehetőségeid, látszólagos kudarcaid, sikereid szálai szőnek át.

Vizsgáld meg, általában hogyan birkóztál meg az élet kisebb-nagyobb kihívásaival, és felismersz e bennük valamilyen közös, ismétlődő, visszatérő jellemzőt. Szabadulj meg az előítéletektől, és fogadd el szeretettel a dolgokat olyannak, amilyenek.

A Tükör úrnője arra kér, hogy életed minden mozzanatát a kibontakozásodhoz vezető lépésként tiszteld. El tudod képzelni magad a számodra legvonzóbb élethelyzetben? Tetszik, amit a tükörben látsz? Rájöttél, hogyan jutottál ide, milyen szándék vezérel, mi az útkeresésed célja? A választ mind megtalálod, ha őszintén magadba nézel.

3. kártya

Hattyúkirálynő

átváltozás, megérzés, türelem

A hattyúkirálynő azért suhan most veled, hogy gondold végig, milyen szerepet játszottál életed eseményeinek alakulásában. Ő megmutatja neked, milyen csodálatos változásokon mentél keresztül, tudatlanságod hogyan ért bölcsességé. A Hattyúkirálynő azt jelzi, hogy figyelj a belső hangra, és megérzéseid majd megsúgják a választ a kérdéseidre.

Most ne a külvilágból várd a választ, a valódi erő, benned, saját lelki nyugalmadban rejlik. Meditálj vagy fohászkodj egy sugallatért. Benned is ott rejlik a természetfeletti érzékelés képessége, és a Hattyúkirálynő majd segít, hogy megtaláld a helyes válaszokat.

Ez a lap arra is figyelmeztet, hogy a dolgok megvalósításához idő kell. Ne várd, hogy egy nap alatt minden megváltozik.

4. kártya

Bölcs szárnyas lények

angyali támogatás, csodálatos segítség

Ha a bölcs szárnyas lények birodalmába lépsz, biztos lehetsz benne, hogy a Gondviselés tervei alapján teljesítik szívből jövő kívánságaidat. Ez az isteni beavatkozás, a csodák gyógyító és változtató erejének bizonyítéka.

Minden körülmények között bízz, mert az Ég teremtményei vigyáznak rád. Hallgasd, mit susog a szél, mert a bölcs szárnyas lények üzenetét hozza neked. És, ha figyelsz a belső sugallat, hirtelen felismerés tisztázza a múltat és felfedi a jelent.

Figyelj a felsőbb tudatosság belső hangjára. Ez most jó időszak arra, hogy a meditáció segítségével megvizsgáld a gondolataidat. Ki az aki vizsgálódik? Énednek az a része, amely a Bölcs szárnyas lélekkel rokon, akik azért jöttek, hogy segítség a felemelkedésedet.

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.