2020 február – Válassz kártyát

 

 

02. 17 kártyahúzás

Válaszd ki a négy kártya közül azt, amelyik a segítségedre lesz a február második felében.

1. kártya

A Világ ura

Kommunikáció, dicséret, csalás

A Világ ura felelős mindenfajta kommunikációért,és felbukkanása pozitív kölcsönhatások előhírnöke. Pozitívan, dicsérettel szól mindenről. Jelenléte a Dicséret és a Gazdagság törvényére hívja fel a figyelmedet. Ha felmagasztalod a világot, a világ is felmagasztal téged. A kimondott pozitív megerősítések, biztató szavak energiája, fizikai formát öntve visszatér hozzád. A szavak ereje szétárad az Univerzumban, és megkeresi a megfelelő megnyilvánulási formát.

Mint ahogy a világon mindenre, úgy rád is hat a dicséret. Magasztald hát szeretettel a tested szépségét és egészségét. Még a legkisebb eredmény is számít, ne sajnáld magadtól a dicséretet. Még a számláidat is dicsőítsd: mondj köszönetet a szolgáltatásokért, amit kifizetsz és meglátod, hogy a Lélek növekvő erejével így összekapcsolódva anyagi forrásaid is növekedni fognak.

Itt az ideje, hogy megtapasztald a megerősítések erejét. Írd le megerősítő gondolataidat, majd hangosan olvasd fel őket. Mondd, hogy ez így van, és úgy is lesz. Nagyon szerencsés előjel, hogy a Világ ura szegődött szövetségesedül.

2. kártya

A folyó királynője

Áramlás, elengedés , természetes mozgás

A folyó királynője azért hömpölyög be szövetségesként az életedbe, hogy a megengedés és a Nem-ragaszkodás Törvényének fontosságára hívja fel a figyelmedet. Ne feledd, hogy minden folyó a hegyekből alázúdulva a tengerbe ömlik, belefolyik egy nagyobb egészbe. A folyadékból aztán felhő lesz, amelyből eső hull a hegyekre, és az egész folyamat kezdődik elölről.

A folyó királynője arra kér, hogy te légy képlékeny, ne légy többé merev és törekedj mindenáron a tökéletességre. Ha hagyod magad sodródni az árral, messzire juthatsz és a legnagyobb akadályokat is kikerülöd, mint a víz. Semmi nem állhat utadba, ha hagyod a maguk természetes medrében folyni. Vedd magad és másokat is könnyedén, és figyeld milyen zökkenőmentesen haladsz előre. Bízd magad a folyóra és akár még nem is lepődsz, hogy hova visz.

 

3. kártya

Ne panaszkodj!

Ha panaszkodsz beleragadsz az áldozat szerepébe, ami gátol a valódi spiritualitás elérésében.  Istentől kapott erődet visszaszerezheted, ha tudatosítod magadban, bővelkedsz a lehetőségekben, szabadságod pedig végtelen. Ettől megnő az önbizalmad, fejlődik az önérvényesítő képességed és a pozitív megerősítések hatására csodás életed lesz. 

Ez a lap arra emlékeztet, hogy az anyagiakkal kapcsolatos panaszkodás biztos módja az anyagi problémák előidézésének. A panaszkodás megerősít bennünket az áldozatszerepben, hiszen azt sugallja, hogy valaki másnál van a hatalom  és az irányítás. Ahhoz, hogy visszaszerezd az életed feletti hatalmadat abba kell hagynod a panaszkodást és a mások hibáztatását. Ez nem azt jelenti ,hogy el kéne fojtanod az anyagiakkal kapcsolatos félelmeidet, vagy úgy kéne tenned, mintha minden rendben lenne. Az angyalok megmutatják majd az utat, ami követned kell, hogy javuljon a hangulatod, a gondolataid derűsek legyenek és megkapd a támogatást amelyre szükséged van. 

Próbáld ki, hogy egy teljes órán át nem panaszkodsz. (se magadban, se hangosan), és figyeld meg, hogy hogy érzed magad. Aztán bírj ki még egy órát és még egyet. Igyekezz 24 órát túlélni, erősítve ezzel a hitedet és a pozitív hozzáállásodat. 

A panaszkodás azonnal új panaszra ad okot: a pozitív hozzáállás pedig csodálatos tapasztalatokat és érzéseket vonz.  Beszéld meg egy barátoddal, hogy rögtön figyelmeztetitek egymást, amin a másik panaszkodni kezd. Ez a bőséggel kapcsolatos szókincsedet is segít fejleszteni.

4 lap

Figyelem

Folyamatosan beszélgetsz az angyalaiddal, s a tőlük kapott ismeretek valóban igazak. Bízz bennük.

Ezzel kártyával elismerősüket fejezik ki a figyelmed iránt. Gondolataidon, érzéseiden, álmaidon, és felismeréseiden keresztül visszatérő üzeneteket kapsz. Figyelsz e erre az üzenetekre? Megbízol bennük? Követed e őket?

Ha arra érzel késztetést, hogy felhívj valakit, elmenj valahova, vagy hogy elolvass egy könyvet – feltétlenül kövesd ezeket az útmutatásokat. Az angyalok arra kérnek, hogy add át nekik az isteni útmutatással kapcsolatos kételyeidet. Tudd, hogy tényleg a mennyel beszélgetsz és élvezd a társalgást.

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.