Aktuális energiák, 2020.augusztus

Nagyon intenzív időszak részesei vagyunk ismét, amire az Oroszlán újhold még pluszba ráerősít. A bennünk rejlő, számunka is eddig rejtett dolgok törnek fel mélyről, és jönnek ki a Napra, a fénybe. Legyen az akár a bennünk lévő kétség, félelem, akár saját ősmivoltunk, őserőnk, vagy azok amiket még magunknak sem mertünk el bevallani. Folyamatos kerülnek fel a felszínre elrejteni kívánt dolgaink, vagy mások dolgai, akár titkok is derülhetnek ki a múltunkból, jelenünkből.

Ahogy közeledünk az idei év utolsó előtti felvonásához, az őszhöz, egyre inkább elemi erővel törnek felszínre a bennünk élő Isten magvai.

A magánélet, párkapcsolat, hivatás területén is érezhetjük az átalakulást, minden egyszerre történik, s mindnek most van itt az ideje. Nő és Férfi egyre inkább együttműködéssel kíván előre jutni, alakul a Nő, alakul a Férfi, s átalkul a Társ fogalma. Akinél még nincs látszati átalakulás, ne féljen, ő sem marad ki, csak a megfelelő időzítésre várnak az ügyei.
Engedjük be saját erőnket, őserőnket, adjunk neki teret. Mindannyiunkban él egy Oroszlán, keressük meg bátran.

Figyeljünk befelé, legyünk tudatosak,hallgassuk a lelkünk hangját. A lélek nem üvölt, s zakatol, mint az ego. Az egot szelíditeni kell, nem megszüntetni. A szelídítés módja, ha tudomásul vesszük, hogy ott a határa, de nem tápláljuk, hanem lelkünk szavára hallgatva megyünk tovább.

Az elkövetkező időszakban valamerre el kell köteleződni. A világ ketté válik, és ez egyre szembetűnőbb. Van aki lentebb megy most az agyagba, engedjük el őket. Most ők még nem tudnak velünk jönni, ez most nem az ő idejük, hanem a miénk, akik a szeretet útján járunk. Merjünk elköteleződni a valódi szeretetmunkánk, hivatásunk, szeretetteljes szeretteink, párunk felé, a többit engedjük el bátran. A támogatás meg fog érkezni, egyet lépünk előre, és mellénk áll az ég is. De fontos, hogy lépjünk, tegyünk a jobb életért.

Szeretettel : Christine B Lona
 
 
 
 

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.